dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 27.918
- Πόντοι
- 22.886
Καλά καλά...εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε ξανθές ( εκ του φυσικού)χεχεχεχε!!
Για να δούμε η έτερη Καππαδόκισσα θα δώσει πιο σαφή απάντηση ?
Καλά καλά...εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε ξανθές ( εκ του φυσικού)χεχεχεχε!!
Στην πρώτη σου "σεζόν" δεν κατάφερα να σε συναντήσω. Εύχομαι στην δεύτερη ( ; ) να τα καταφέρω!If women didn't exist, all the money in the world would have no meaning.
Aristotle Onassis.
Να περνάτε όμορφα..
Όχι Πανούλη μου .Να ανοίξω τις σαμπάνιες Μέντορα ;
Εσύ ως ξανθιά δεν ξέρεις , δεν άκουσες , δεν είδες τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!...εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε ξανθές ( εκ του φυσικού)χεχεχεχε!!
εισαι τρελα!!!!If women didn't exist, all the money in the world would have no meaning.
Aristotle Onassis.
Να περνάτε όμορφα..
Να δεις που σε λίγο θα μας αναγγείλετε και duo (χιχιχιχι)...εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε ξανθές ( εκ του φυσικού)χεχεχεχε!!
Τεράστιο απωθημένο μεγάλη επιθυμία!!If women didn't exist, all the money in the world would have no meaning.
Aristotle Onassis.
Να περνάτε όμορφα..
Πρόκειται για μια μορφωμένη και με άποψη κοπέλα που απο τις κριτικές
Θα μου εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει?????Να ανοίξω τις σαμπάνιες Μέντορα ;
Τι υπέροχο κοριτσάκι είσαι!!If women didn't exist, all the money in the world would have no meaning.
Aristotle Onassis.
Να περνάτε όμορφα..
Και εγώ αυτούς τους παπαρες έβλεπα να παίζουν με τα μπαλάκια τους αλλά τώρα με την φώτο σου ρε σατανά, λέω να παίξω και εγώ με τα δικά μου...Βλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
....εμενα παντως με ζαλιζει να βλεπω ενα μπαλακι να παει περα-δωθε!!!!Βλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
Σαν το πατινάζ με τις συμπατριώτισσές μου δεν έχει......εμενα παντως με ζαλιζει να βλεπω ενα μπαλακι να παει περα-δωθε!!!!
Προτιμώ το Κερλινγκ (απο χειμερινα)
....αυτο κοριτσαρε δεν ειναι αθλημα, ειναι τεχνη!!!Σαν το πατινάζ με τις συμπατριώτισσές μου δεν έχει..
Θέμα χρόνου φίλος.Τι θα γινει ρε παιδια , κανα πουτσο θα βρεξουμε εδω;
Μην μας το κάνεις αυτό σε παρακαλώΒλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.