DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 22.810
Και προαιρετικά, κηροζίνη για τυχόν ψείρες..Κοτόπουλο είναι να τον καψαλιζεις σε γουστάρω έχεις τρέλα αχαχαχαχχαχα
Και προαιρετικά, κηροζίνη για τυχόν ψείρες..Κοτόπουλο είναι να τον καψαλιζεις σε γουστάρω έχεις τρέλα αχαχαχαχχαχα
Θα κατέβει στην ρεσεψιόν αγνώριστος θα πάθει πλάκα οποίος είναι στην υποδοχή .Θα αναρωτιέται: Τι έγινε ρε πουστη άσπρος μπήκε μαύρος φεύγει. ΑχαχαχαχχαχαΚαι προαιρετικά, κηροζίνη για τυχόν ψείρες..
Αν και οι πιο βρωμυλοι εκεί μέσα, από ότι μου είχε πει φίλος και παλιός συμμαθητής (τρελός αριστερός - Τροτσκιστής), ήταν(είναι ) οι Ριζοσπάστες Οικολόγοι και οι Οικοσοσιαλιστες Ελλάδας.Συριζαιος ειναι αυτος .
Ωνασουυυυ αναγουκλιασα...Εγώ θα στο πω και αλλιώς.. Σκέψου έναν συνδυασμό μούχλας σε υπόνομο, παρατημένο παστίτσιο 5 ημερών σε ζέστη με αποικίες μικροβίων να σε χαιρετούν και ιδρώτας τύπου τίγκα λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας μέσα του Ιούλη. Βγάλτε συμπεράσματα εσείς..
Λίγα με το κανταΐφι .....Το έκανα ασπρόμαυρο να είναι πιο διαδραστικό..
καλημεραα μαναριιΚαλημέρα!
Καλημέρα ! Ξεσυννέφιασε!Καλημέρα!
όμοορφο μωρό - διακοπές;Καλημέρα!
όμοορφο μωρό - διακοπές;
χαχαχα, δεν είναι και τόσο καΐκι αυτό - αλλά μπορεί είτε να ήταν διακοπές είτε να είχε πάει στο σκάφος ως εργαζόμενη, τόσο απίθανο το βλέπεις; προτιμώ βέβαια να μου απαντούσε η ίδια, αν ήθελεΌχι ρε φίλε, σε καϊκι δουλεύει το κορίτσι
χαχαχα, δεν είναι και τόσο καΐκι αυτό - αλλά μπορεί είτε να ήταν διακοπές είτε να είχε πάει στο σκάφος ως εργαζόμενη, τόσο απίθανο το βλέπεις; προτιμώ βέβαια να μου απαντούσε η ίδια, αν ήθελε
Λατρεία αυτό το κορμί!Καλημέρα!
Στο adult forumΠριν το bou που δούλευε η Μαλβίνα?
Καλημερα κουκλα.Καλημέρα!
Δεν κατανοώ γιατί να κάτσει κάποιος να με "ψάξει" καθώς δεν θα βρει κάτι.. Ήμουν ανέκαθεν ανεξάρτητη, ούτε με έλεγαν ποτέ Ιωάννα ή οποιοδήποτε άλλο όνομα και σε κανένα άλλο φόρουμ. Να έχετε μια όμορφη ημέρα.Θυμάμαι μια φωτογραφία ξανθιά όχι πρόσωπο μόνο χίλια με κόκκινο στριγκακι κ βυζάρες.
Ιωάννα είχε όνομα εκεί?
Και εσύ επίσης darling.Να έχετε μια όμορφη ημέρα.