DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 30.175
Καλησπέρα @Antonis78 .καρντάση η γκόμενα συνεπικουρούμενη από αγαπούληδες και μαϊντανούς τύπου @Odin_ πουλάει θεωρία και άποψη και κουνάει το δάκτυλο σε πελάτες ενώ πάντα αυτή είναι καλή στην εργασία της
Είναι τόσο ύποπτη πλέον η τακτική της που δεν επιθυμεί καρτέλα κριτικών, γιατί;
Γιατί έτσι αφού μπορεί και κατά την γνώμη μου κακώς μπορεί αφού βγήκε πρός άγρα πελατείας από φόρουμ κι όχι από μια απλή διαφήμιση στο κάνε σεξ πχ
Δεν αμφιβάλω ότι είναι όμορφη ίσως και καλή στην δουλεία της
Αλλά την βλέπω σαν κακέκτυπο και κακό copycut μιας άλλης κοπέλας που ήταν εδώ και ποτέ δεν αρνήθηκε την κριτική και τον διάλογο ακόμα κι όταν όλα ήταν κατά της και σε ομαδικό πέσιμο
Αλλά έτσι είναι ο Έλληνας σαλιάρης και παρακαλετός στο μουνί ακόμα και στον πληρωμένο έρωτα
Και δεν αναφέρομαι στο περιστατικό του <βρωμιάρη> αλλά στην εν γένει παρουσία της εδώ
Θα πιάσω ένα ένα τα θέματα τα οποία θίξατε.
Καταρχάς δεν πουλάω ούτε και πούλησα ποτέ (και στην ζωή μου γενικότερα) θεωρία και άποψη με ανώτερο σκοπό να δείξω την οποιαδήποτε μόρφωση ή παιδεία έχω. Δεχτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι με ένα συγκεκριμένο τρόπο γραφής, έκφρασης και συλλογισμού πέρα από 2-3 λέξεις ως απάντηση.
Πάμε στο δεύτερο σκέλος της πρότασης. Ουδέποτε βγήκα να πω πόσο καλή είμαι ή δεν είμαι και ότι είμαι αλάνθαστη και άψογη. Φυσικά και έχω καθυστερήσει κάποιες φορές, φυσικά έχω κάνει λάθη στο πρόγραμμα κ.ο.κ. Οπότε ερχόμαστε στο συμπέρασμα ότι δεν έχω δηλώσει ποτέ ως η "Κυρία Τέλεια". Επίσης δεν κατανοώ σε ποιόν κούνησα το δάχτυλο με ό, τι και να συνεπάγεται αυτό.
Πάμε να αγορεύσουμε το τρίτο ζήτημα. Επειδή είστε εγγεγραμμένος στο φόρουμ από το 2018 και είστε άνθρωπος με κριτική σκέψη, θα γνωρίζετε άψογα πως λειτουργεί το "σύστημα" των κριτικών και το γνωρίζετε πολύ καλά ότι αυτό συμβαίνει. Φερειπείν, εάν δεν εκπληρώσω την τάδε επιθυμία του τάδε πελάτη, θα μπεί να γράψει ανακρίβειες και ψευδή στοιχεία για το ραντεβού. Λυπάμαι που έρχεται κόντρα στην άποψή σας, όμως μετά από πολλές ώρες σκέψης δεν επιθυμώ να συμμετέχω σε ένα τέτοιο σύστημα.
Εν κατακλείδι, ακόμη να κατανοήσω την επίθεσή σας ως προς εμένα ότι ασκώ ύποπτες τακτικές από την στιγμή που όλα είναι ξεκάθαρα. Όποιος θέλει μπορεί να γράψει οτιδήποτε θελήσει εδώ στο νήμα μου κι εάν έχω σφάλλει κάπου , θα αναλάβω τις ευθύνες μου και θα απαντήσω διπλωματικά διότι οι τσακωμοί και οι κόντρες έρχονται σε σύγκρουση με τις πεποιθήσεις μου.
Να έχετε ένα όμορφο βράδυ εύχομαι.
Τελευταία τροποποίηση: