DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 23.102
Κατά πάσα πιθανότατα ναι.Λες να χτύπησε πάλι???
Δεν μπόρεσα να σηκώσω το βάρος από το υπερβολικό ενδιαφέρον μερικών ανθρώπων και έπεσα τρίτη φορά..
Κατά πάσα πιθανότατα ναι.Λες να χτύπησε πάλι???
Είναι καλό να ενδιαφέρονται άνθρωποι για εμάς πάντως!!!... Δέκα πέσε έντεκα σήκω.....!!!Κατά πάσα πιθανότατα ναι.
Δεν μπόρεσα να σηκώσω το βάρος από το υπερβολικό ενδιαφέρον μερικών ανθρώπων και έπεσα τρίτη φορά..
....εξετασε καλου-κακου κ αυτη την εκδοχηΚατά πάσα πιθανότατα ναι.
Βάστα γερά.Κατά πάσα πιθανότατα ναι.
Περίμενε να φωνάξω τον παππού μου να σε ξεματιασει......Κατά πάσα πιθανότατα ναι.
οπως παντα,κλασατη γυναικαρα!!!!!!!!!!!!!!!!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα για Πέμπτη , φιλιά και καλό βράδυ σε όλους!
Κολαση!!!!!
Πειρασμός, πολλά υποσχόμενος
ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΛΛΆ Η ΓΟΒΑ ΓΟΒΑ Ε??????
Ποιός είπε ότι η φωτογραφία είναι αυτών των ημερών? Δες λίγες σελίδες πίσω.ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΛΛΆ Η ΓΟΒΑ ΓΟΒΑ Ε??????
σωστά! χαζομάρα μου....ή μάλλον επιπολαιότητα!!Ποιός είπε ότι η φωτογραφία είναι αυτών των ημερών? Δες λίγες σελίδες πίσω.
Περαστικά σου κοριτσάρα !Ποιός είπε ότι η φωτογραφία είναι αυτών των ημερών? Δες λίγες σελίδες πίσω.
Εάν ήταν διάστρεμμα ξανά, θα καθόμουν πολύ παραπάνω. Απλώς το τακούνι κάνει μερικά βήματα πιο επίπονα καμιά φορά..σωστά! χαζομάρα μου....ή μάλλον επιπολαιότητα!!
Συμπαθάτε με...
Εάν ήταν διάστρεμμα ξανά, θα καθόμουν πολύ παραπάνω. Απλώς το τακούνι κάνει μερικά βήματα πιο επίπονα καμιά φορά..
https://www.skroutz.gr/c/2527/oreivatika-papoutsia.html?keyphrase=αρβυλα+ορειβασιας Εδω η λυσηΕίσαι πολύ νεαρή ακόμη, και αυτά τα προβληματάκια περνάνε σβέλτα. Αργότερα δεν ξέρω, θα δείξει.
Όλα τα κορίτσια μαθαίνουν στην πορεία, ότι οι άτσαλες δρασκελιές και τα τακούνια δεν παν μαζί.
Όχι ακριβώς αλλά ευχαριστώ! Καλημέρα..Έπαθες διάστρεμμα; Περαστικά σου
Να το κάνω μάκια να περάσει ?Εάν ήταν διάστρεμμα ξανά, θα καθόμουν πολύ παραπάνω. Απλώς το τακούνι κάνει μερικά βήματα πιο επίπονα καμιά φορά..
αμα το μαθει ο χυσε μεσα οτι κανεις καμακιΝα το κάνω μάκια να περάσει ?