eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
ωωωχχχχχΑυτό είναι ίσως το λιγότερο.. Μην σας χαλάσω την όρεξη απογευματιάτικα..
ωωωχχχχχΑυτό είναι ίσως το λιγότερο.. Μην σας χαλάσω την όρεξη απογευματιάτικα..
Ποιο είναι το λιγότερο και ποιο το περισσότερο δυστυχώς ξέρεις πολύ καλύτερα..Αυτό είναι ίσως το λιγότερο.. Μην σας χαλάσω την όρεξη απογευματιάτικα..
Επαγγελματισμός είναι η οριοθέτηση, η συνέπεια, η υγιεινή κ.ο.κ για εμένα.. Όχι η ανοχή στα πάντα.Ποιο είναι το λιγότερο και ποιο το περισσότερο δυστυχώς ξέρεις πολύ καλύτερα..
Ευτυχώς όμως έχεις την επιλογή να φύγεις από το δωμάτιο. Αυτό δεν θα σε κάνει λιγότερο επαγγελματία.
Κοπέλα που συνανταει διαφορα τραγικά και όμως επιλέγει να υπομένει καταστάσεις, δεν την κάνει αυτόματα άψογη επαγγελματία.
Επαγγελματισμός είναι η οριοθέτηση, η συνέπεια, η υγιεινή κ.ο.κ για εμένα.. Όχι η ανοχή στα πάντα.
Οι βρωμιάριδες ας πάνε στα μπουρδέλα του εικοσάρικου.
Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά σε αυτό διαφωνώ ΕΝΤΕΛΩΣ!
Ο «βρομιάρης» να πάει σπίτι του για μπάνιο! Σε καμία κοπέλα δεν αξίζει κάτι τέτοιο ανεξαρτήτως τιμής και χώρου εργασίας.
(Μιλάμε για άτομα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ που είναι μαλάκες εκ πεποιθήσεως- σαν αυτόν που ανέφερε η Μαλβίνα!
Δεν αναφέρομαι σε άτομα με κινητικές διαταραχές που ίσως δεν μπορούν να επιμεληθούν επαρκώς την υγιεινή τους.)
Τον σερβιτόρο στο καφενείο του χωριού θα τον σεβαστείς λιγότερο από κάποιον που δουλεύει σε Michelin ; Έχεις δικαίωμα να πας στο καφενείο και να ζέχνεις ? ΟΧΙ
Έτσι, δεν είναι σωστό να πας βρόμικος σε μια κοπέλα. Ανεξάρτητα αν παίρνει 10, 100, 1000 ή και μηδέν ευρώ.
Ούτε σε ταξί να μπεις , ούτε στο μετρό , ούτε πουθενά!
Αν είσαι βρομιάρης , ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ!
ο μαστορας πιστευει οτι οσο πιο φραγκατος εισαι... μειωνεται η βρωμια σουΣυγγνώμη για την παρέμβαση αλλά σε αυτό διαφωνώ ΕΝΤΕΛΩΣ!
Ανεξάρτητα αν παίρνει 10, 100, 1000 ή και μηδέν ευρώ.
Αν είσαι βρομιάρης , ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ!
Ο man νόμιζε πως είναι σαν το φαγητό…Αγαπητοί μου αυτό είναι εβδομαδιαίο φαινόμενο.. Να τηρούμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής, δεν είναι δύσκολο..
Κάποτε στο Τέξας κάποιος μου είχε πει ότι δεν πλένομαι γιατί μου αρέσει να βλέπω την έκφραση της κοπέλας εκείνη την ώρα..
Φίλε έχεις δίκιο για τη βρώμα στο πάτωμα τους τοίχους τις τουαλέτες κλπ ιδιαιτερα αν μιλαμε για Ιάσωνος. Η υγιεινή του πελάτη όμως αφορά την κοπέλα οχι το σπιτάκι. Αντικειμενικά είναι δύσκολο να επιχειρήσει κάποιος να πλυθει στο μπουρδελακι με το νιπτηρακι, αλλά ας πηγαίνει καθαρός αφου θα πλησιασει μια κοπέλα.Κατερίνα μου άλλο εννοούσα βασικά, ούτε καν αυτό που εννοείς εσυ.
Έκανα τον συσχετισμό με τα μπουρδέλα γιατί εκεί προφανώς και δεν γνωρίζεις τι συνθήκες καθαριότητας επικρατούν.
Οκ, λίγο ατυχής ο συσχετισμός μου.
Τελικά η απόσταση από το ¨please to meet you” στο “πλύσου Μήτσο” μπορεί να είναι πολύ μικρή.Καλησπέρα σε όλους! Θα είμαι διαθέσιμη ξανά σε 1-1, 5 εβδομάδα περίπου. Να περνάτε όμορφα!
( δεν ξεχνάμε να κάνουμε μπάνιο στα ραντεβού έτσι;;)
Φιλιά
Από τεξανό δε θα περίμενα να ακούσω κάτι καλύτερο.Αγαπητοί μου αυτό είναι εβδομαδιαίο φαινόμενο.. Να τηρούμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής, δεν είναι δύσκολο..
Κάποτε στο Τέξας κάποιος μου είχε πει ότι δεν πλένομαι γιατί μου αρέσει να βλέπω την έκφραση της κοπέλας εκείνη την ώρα..
καλησπερα & καλο μηνα καυλιαρα αλλα απαντα και σε κανα μνμΚαλησπέρα σε όλους με θετική ενέργεια και πάνω απ'όλα να περνάτε όμορφα..Σας φιλώ!
Γιοακίμ Λεβ likes thisΈλα μωρέ πως κάνετε έτσι για λίγο τυράκι ροκφόρ ανάμεσα στα αρχίδια και λιγουλάκι εσάνς μασχαλίλας σε συνδυασμό με ελαφριά ποδαρίλα ...
Αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα και να μη χρειάζονται καν αναφορά.. Αλλά δυστυχώς, υπάρχουν και αυτές οι εξαιρέσεις.Να σας γράψω και κάτι ακόμη..
Επειδή δυστυχώς άσχημα συμβάντα μπορούν να τύχουν σε όλες τις εργαζόμενες (με ό,τι και να συνεπάγεται αυτό) θα ήθελα να προσθέσω το εξής.
Το να μου στείλει κάποιος ένα ξερό μήνυμα "μωρό, ραντεβού", εμένα προσωπικά ως Μαλβίνα δεν μου λέει τίποτα και ούτε πρόκειται να απαντηθεί κι ας θίγει αυτή η κουβέντα μου κάποιους.
9 στις 10 περιπτώσεις είστε ευγενέστατοι, καθαροί και τρέφετε σεβασμό ως προς εμάς, όμως μιλώντας από την αντίπερα όχθη δεν είμαι αναγκασμένη ούτε εγώ ούτε και καμιά άλλη γυναίκα να υποστούμε συμπεριφορές γεμάτες απαξίωση όπου δεν τηρούνται κάποια όρια, δεν υπάρχει κατανόηση ότι απέναντι τους βρίσκεται ένας ζωντανός άνθρωπος και όχι ένα υποκείμενο, ένα αναλώσιμο κομμάτι μπριζόλας.
Ξέρω πολύ καλά την δουλειά μου όμως όταν θα έρχομαι αντιμέτωπη με επιτήδειους, η πρώτη μου κίνηση θα είναι να αποχωρήσω από την συνάντηση.
Το χρήμα δεν είναι θεός και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ. Ψυχική και σωματική υγεία πάνω απ'όλα, μάλιστα θα το πω ξανά...και σε όποιον αρέσουμε.