eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 1.056
Σίγουρακιι αυτοΜετά από αυτή τη φωτογραφία η διαθεσιμότητα θα πάει για Οκτώβριο!
Φίλε μήπως μπερδεύτηκες λίγο; Δεν πας στο σινεμά να δεις ταινία… Ε ρε τι βλέπουμε εδώ μέσα ….Εχω κλεισμενο ραντεβου για την Παρασκευη
αλλα δε θα μπορεσω να παω
Ενδιαφερετε κανενας;
εννοητε οτι θα μιλαγα πρωτα μαζι σου.Καλύτερα περί ακυρώσεων και διαθεσιμότητας να μιλάτε με εμένα την ίδια για ευνόητους λόγους και πιο σωστή συννενόηση.
Αν τώρα βγουν καμιά 50ρια άτομα και σας γράψουν: ΑΥΤΟΣ!Εχω κλεισμενο ραντεβου για την Παρασκευη
αλλα δε θα μπορεσω να παω
Ενδιαφερετε κανενας;
ειπα να ευθυμησουμε λιγοΑν τώρα βγουν καμιά 50ρια άτομα και σας γράψουν: ΑΥΤΟΣ!
δεν θα πρέπει να παρεξηγηθείτε γιατί θα ακριβολογούν.
Να ευθυμήσουμε αλλά να ενημερώσουμε και την αρμόδια η οποία ακόμη περιμένει..ειπα να ευθυμησουμε λιγο
Έλα ρε Μαλβίνα και αρχίσανε να ανησυχούν ότι κάτι έπαθες μέχρι και ότι παντρεύτηκες βάλανε στο μυαλό τους μερικοί.Να ευθυμήσουμε αλλά να ενημερώσουμε και την αρμόδια η οποία ακόμη περιμένει..
Δεν λες πάλι καλά που δεν είπαν ότι πέθανα..Έλα ρε Μαλβίνα και αρχίσανε να ανησυχούν ότι κάτι έπαθες μέχρι και ότι παντρεύτηκες βάλανε στο μυαλό τους μερικοί.
Κοπελαρα μου μια ζωη soldout θα σαι!!!!!!!
Ας εκανες να μπεις κανα διημερο ακομα και θα ειχαν αρχισει να στο βραζουν το σταρι.Δεν λες πάλι καλά που δεν είπαν ότι πέθανα..
Άγιε συμβαίνουν και αυτά, δλδ να υπάρχει όντως σοβαρό θέμα, κι να ΜΗΝ μπορεί ο άνθρωπος.Αν τώρα βγουν καμιά 50ρια άτομα και σας γράψουν: ΑΥΤΟΣ!
δεν θα πρέπει να παρεξηγηθείτε γιατί θα ακριβολογούν.
Ποιός σε λογαριάζει εσένα ?Καλύτερα περί ακυρώσεων και διαθεσιμότητας να μιλάτε με εμένα την ίδια για ευνόητους λόγους και πιο σωστή συννενόηση.
Να ευθυμήσουμε αλλά να ενημερώσουμε και την αρμόδια η οποία ακόμη περιμένει..
Περιμένουμε ..Τι τρελές απαιτήσεις είναι αυτές; Σαν πολύ αέρα δεν έχετε πάρει;;;
Θα συσκευθεί η αρμόδια επιτροπή και θα αποφασίσει αν θα σας ενημερώσει ή οχι.
I think a "landing strip" would be the perfect touch on this otherwise flawless & elegant picture