Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.453
- Πόντοι
- 4.496
Ακρως αισθησιακη ποζα που αναδεικνυει το γυναικειο καλλος
Ακρως αισθησιακη ποζα που αναδεικνυει το γυναικειο καλλος
Μόλις ολοκληρώθηκε 2ωρη συνάντηση με Μαλβινα για άλλη μια φορά εξαιρετική και να επισημάνω ότι αν και επειδή ξεχαστηκαμε και ξεπεράσαμε τον χρόνο για 10 με 15 λεπτά και της το ανέφερα μου λέει δεν πειράζει και πληρώθηκε για 2ωρο.
Όπως τα είχες δει είναι, τίποτα! Λίγο το πλάνο, λίγο το βάψιμο.. καλησπέρα!
το δωράκι είναι 120€ για μία ώρα και 150€ για 1,5ώρα?Καλησπέρα κι από εμένα!
Δειξε λιγο δαχτυλακια βρεΚαλησπέρα κι από εμένα!
το πουλί μας, τι άλλο;....βρε τι τραβατε
Τύφλα να χει η eva green στο sin city...Καλησπέρα κι από εμένα!
Αδερφέ μου πάλι καλά να λες που δεν ανέβασε τιμές και η Μαλβινα λόγω του πολέμου Συγνώμη που το λέω έτσι αλλά όλοι αυτό λένε όταν σου ρίχνουν το τσεκούρι.το δωράκι είναι 120€ για μία ώρα και 150€ για 1,5ώρα?
Ωχ κακομοίρα, έπεσες σε βρωμύλο ε;Καλησπέρα σε όλους! Θα είμαι διαθέσιμη ξανά σε 1-1, 5 εβδομάδα περίπου. Να περνάτε όμορφα!
( δεν ξεχνάμε να κάνουμε μπάνιο στα ραντεβού έτσι;;)
Φιλιά
Συριζαιος ειναι αυτος .Ωχ κακομοίρα, έπεσες σε βρωμύλο ε;
ΤΙΙΙΙΙ σου ειπεεε ??? σιγουρα ηταν στα καλα του ετσι ??? [ελα παναγιααα μουυ ]Αγαπητοί μου αυτό είναι εβδομαδιαίο φαινόμενο.. Να τηρούμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής, δεν είναι δύσκολο..
Κάποτε στο Τέξας κάποιος μου είχε πει ότι δεν πλένομαι γιατί μου αρέσει να βλέπω την έκφραση της κοπέλας εκείνη την ώρα..
Αυτό είναι ίσως το λιγότερο.. Μην σας χαλάσω την όρεξη απογευματιάτικα..ΤΙΙΙΙΙ σου ειπεεε ??? σιγουρα ηταν στα καλα του ετσι ??? [ελα παναγιααα μουυ ]