Νέα

Anastasia 41

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Anastasia41
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Μηνύματα
379
Κριτικές
16
Like
1.887
Πόντοι
2.472
300 δρχ. Σε ποια εποχή?
έτος 1982
300 δρχ. στην Φυλής και 200 δρχ. στην Ιάσωνος, Κολωνού κ Λεωνίδου..
άλλες εποχές, άλλες υπηρεσίες, με ελληνίδες που σέβονταν τον πελάτη κ τιμούσαν το χρήμα..

Σήμερα μεταλλάχθηκαν τα πάντα, όλων των ειδών οι γυναίκες, λευκές, μελαμψές, ασιάτισσες, ρωσίδες, αλβανές, κ όλες οι υπόλοιπες φυλές του Ισραήλ, κινούνται απρεπώς σε μια νέα - ψηφιακή - εποχή απαξιώνοντας τον πελάτη, αντιδρούν κ αναθεματίζουν εύκολα με αντιαρματικές ρουκέτες, έχοντας χάσει και οι δύο πλευρές - δυστυχώς - το μέτρο κ τα οφέλη μιας ερωτικής συνεύρεσης.

Έτσι στοιβαγμένοι σε ένα τρένο, που λογικά θα ήταν ένας παράδεισος, υφίσταται, εκκρεμεί κ μεγεθύνεται κατά τρόπο κραυγαλέο, ένα στρεβλό ερωτικό χωρόχρονο, στιγματισμένο από την πεποίθηση, ότι η ζωή είναι πρόσχημα, προκειμένου να αποσπάς κέρδη κ διακρίσεις που οι απέναντι αμφισβητούν..

Παραβλέποντας τα ιδιόρρυθμα ελληνικά μου - έχοντας σπουδάσει 4 επιστήμες - θα μπορούσε κάποιος να αντιτάξει σωρεία επιχειρημάτων, αποψιλώνοντας τους αυτοκτονικούς υπαινιγμούς μου..

Ωστόσο, κάτω από την πίεση μιας τέτοιας αντίφασης και κωφεύοντας κανείς στις υποδείξεις για αυτοσυγκράτηση, η αντιδικία διατηρείται, αφού οι λεγεώνες των μαρτύρων παρελαύνουν, γνωρίζοντας πως ευνουχίζονται μονομιάς, καθώς σχηματίζουν ουρές στο ταμείο..

Το πράσινο φως, για την έγερση ισχυρών αντιρρήσεων ευρείας ακροαματικότητας, θα δοθεί εκ των έσω σε ευθετότερο χρόνο.. :hi:
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom