Πιο πριν υπάρχει ανάρτηση του κοντοψωλη. Σιγα πουτσαρα μην την πατησεις...
Gamikos Σεβαστός Εγγρ. 7 Ιαν 2016 Μηνύματα 189 Κριτικές 23 Like 1.198 Πόντοι 1.011 Χθες στις 14:30 #1.061 White Othellos έγραψε: Πιο πριν υπάρχει ανάρτηση του κοντοψωλη. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σιγα πουτσαρα μην την πατησεις...
White Othellos έγραψε: Πιο πριν υπάρχει ανάρτηση του κοντοψωλη. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σιγα πουτσαρα μην την πατησεις...
White Othellos Σεβαστός Εγγρ. 3 Ιουν 2022 Μηνύματα 1.600 Κριτικές 8 Like 6.333 Πόντοι 1.336 Χθες στις 14:40 #1.062 Gamikos έγραψε: Σιγα πουτσαρα μην την πατησεις... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλά είσαι μαλάκας ?Ρώτησες τρόπο επικοινωνίας και σου απάντησα και τι σε νοιάζει εσενα πως αποκαλω τον άλλον?Πως ξέφυγες εσύ από την ψηφοφορία??.?
Gamikos έγραψε: Σιγα πουτσαρα μην την πατησεις... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλά είσαι μαλάκας ?Ρώτησες τρόπο επικοινωνίας και σου απάντησα και τι σε νοιάζει εσενα πως αποκαλω τον άλλον?Πως ξέφυγες εσύ από την ψηφοφορία??.?
Odin_ Ανώτατος Εγγρ. 1 Δεκ 2014 Μηνύματα 7.005 Κριτικές 34 Like 30.732 Πόντοι 11.146 Χθες στις 15:20 #1.063 White Othellos έγραψε: Καλά είσαι μαλάκας ?Ρώτησες τρόπο επικοινωνίας και σου απάντησα και τι σε νοιάζει εσενα πως αποκαλω τον άλλον?Πως ξέφυγες εσύ από την ψηφοφορία??.? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ...στο ειπα να το γραφεις περιγραφικα, μπερδευεται κ παρεξηγειται ο κοσμος
White Othellos έγραψε: Καλά είσαι μαλάκας ?Ρώτησες τρόπο επικοινωνίας και σου απάντησα και τι σε νοιάζει εσενα πως αποκαλω τον άλλον?Πως ξέφυγες εσύ από την ψηφοφορία??.? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ...στο ειπα να το γραφεις περιγραφικα, μπερδευεται κ παρεξηγειται ο κοσμος
White Othellos Σεβαστός Εγγρ. 3 Ιουν 2022 Μηνύματα 1.600 Κριτικές 8 Like 6.333 Πόντοι 1.336 Χθες στις 16:04 #1.064 Odin_ έγραψε: ...στο ειπα να το γραφεις περιγραφικα, μπερδευεται κ παρεξηγειται ο κοσμος Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλησπέρα φίλε μου Odin_, λες να ψάξω να βρώ άλλη λέξη για το ''τραινάκι'' σου ? Btw το μωράκι εδώ ,το έχεις συναντήσει?
Odin_ έγραψε: ...στο ειπα να το γραφεις περιγραφικα, μπερδευεται κ παρεξηγειται ο κοσμος Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλησπέρα φίλε μου Odin_, λες να ψάξω να βρώ άλλη λέξη για το ''τραινάκι'' σου ? Btw το μωράκι εδώ ,το έχεις συναντήσει?
A ANALgitikos Μέλος Εγγρ. 8 Δεκ 2024 Μηνύματα 100 Like 129 Πόντοι 1 Χθες στις 16:08 #1.065 White Othellos έγραψε: Καλησπέρα φίλε μου Odin_, λες να ψάξω να βρώ άλλη λέξη για το ''τραινάκι'' σου ? Btw το μωράκι εδώ ,το έχεις συναντήσει? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πάντως υπάρχει νήμα όπου μπορείτε να ποστάρετε και να σχολιάζετε τα πουλιά σας. Δεν είναι λίγο άκομψο όλο αυτό για το κορίτσι;
White Othellos έγραψε: Καλησπέρα φίλε μου Odin_, λες να ψάξω να βρώ άλλη λέξη για το ''τραινάκι'' σου ? Btw το μωράκι εδώ ,το έχεις συναντήσει? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πάντως υπάρχει νήμα όπου μπορείτε να ποστάρετε και να σχολιάζετε τα πουλιά σας. Δεν είναι λίγο άκομψο όλο αυτό για το κορίτσι;
Odin_ Ανώτατος Εγγρ. 1 Δεκ 2014 Μηνύματα 7.005 Κριτικές 34 Like 30.732 Πόντοι 11.146 Χθες στις 16:25 #1.066 White Othellos έγραψε: Καλησπέρα φίλε μου Odin_, λες να ψάξω να βρώ άλλη λέξη για το ''τραινάκι'' σου ? Btw το μωράκι εδώ ,το έχεις συναντήσει? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ..... Sandra - Page 27 - bourdela.com forum Καλησπέρα σε όλα τα αγόρια!!! είμαι η Sandra Ελληνίδα ανεξάρτητη, θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά. www.bourdela.com
White Othellos έγραψε: Καλησπέρα φίλε μου Odin_, λες να ψάξω να βρώ άλλη λέξη για το ''τραινάκι'' σου ? Btw το μωράκι εδώ ,το έχεις συναντήσει? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ..... Sandra - Page 27 - bourdela.com forum Καλησπέρα σε όλα τα αγόρια!!! είμαι η Sandra Ελληνίδα ανεξάρτητη, θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά. www.bourdela.com
Gamikos Σεβαστός Εγγρ. 7 Ιαν 2016 Μηνύματα 189 Κριτικές 23 Like 1.198 Πόντοι 1.011 Χθες στις 17:29 #1.067 White Othellos έγραψε: Καλά είσαι μαλάκας ?Ρώτησες τρόπο επικοινωνίας και σου απάντησα και τι σε νοιάζει εσενα πως αποκαλω τον άλλον?Πως ξέφυγες εσύ από την ψηφοφορία??.? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σορυ νομιζα οτι πηγαινε για μενα
White Othellos έγραψε: Καλά είσαι μαλάκας ?Ρώτησες τρόπο επικοινωνίας και σου απάντησα και τι σε νοιάζει εσενα πως αποκαλω τον άλλον?Πως ξέφυγες εσύ από την ψηφοφορία??.? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σορυ νομιζα οτι πηγαινε για μενα