Gamikos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 1.011
Σιγα πουτσαρα μην την πατησεις...Πιο πριν υπάρχει ανάρτηση του κοντοψωλη.
Σιγα πουτσαρα μην την πατησεις...Πιο πριν υπάρχει ανάρτηση του κοντοψωλη.
Καλά είσαι μαλάκας ?Ρώτησες τρόπο επικοινωνίας και σου απάντησα και τι σε νοιάζει εσενα πως αποκαλω τον άλλον?Πως ξέφυγες εσύ από την ψηφοφορία??.?Σιγα πουτσαρα μην την πατησεις...
...στο ειπα να το γραφεις περιγραφικα, μπερδευεται κ παρεξηγειται ο κοσμοςΚαλά είσαι μαλάκας ?Ρώτησες τρόπο επικοινωνίας και σου απάντησα και τι σε νοιάζει εσενα πως αποκαλω τον άλλον?Πως ξέφυγες εσύ από την ψηφοφορία??.?
Καλησπέρα φίλε μου Odin_, λες να ψάξω να βρώ άλλη λέξη για το ''τραινάκι'' σου ? Btw το μωράκι εδώ ,το έχεις συναντήσει?...στο ειπα να το γραφεις περιγραφικα, μπερδευεται κ παρεξηγειται ο κοσμος
Πάντως υπάρχει νήμα όπου μπορείτε να ποστάρετε και να σχολιάζετε τα πουλιά σας. Δεν είναι λίγο άκομψο όλο αυτό για το κορίτσι;Καλησπέρα φίλε μου Odin_, λες να ψάξω να βρώ άλλη λέξη για το ''τραινάκι'' σου ? Btw το μωράκι εδώ ,το έχεις συναντήσει?
.....Καλησπέρα φίλε μου Odin_, λες να ψάξω να βρώ άλλη λέξη για το ''τραινάκι'' σου ? Btw το μωράκι εδώ ,το έχεις συναντήσει?
Σορυ νομιζα οτι πηγαινε για μεναΚαλά είσαι μαλάκας ?Ρώτησες τρόπο επικοινωνίας και σου απάντησα και τι σε νοιάζει εσενα πως αποκαλω τον άλλον?Πως ξέφυγες εσύ από την ψηφοφορία??.?
ΟΧΙΛέω να το γυρίσω σε μαύρο όμως
Τι κωλαρα γαμω! Για πουτσα κ ξύλο! Κάνει η κοπέλα πρωκτικό;
Γράφτηκα για αυτήν την φώτο!!!
...οχιΤι κωλαρα γαμω! Για πουτσα κ ξύλο! Κάνει η κοπέλα πρωκτικό;
Not bad θα το σκεφτώ! Να το συμπληρώσω, όταν αρχίσω τα μπλεξίματα!...οχι
btw. μηπως τ επιθετο σου ειναι "Εμπλοκη"
Τι κωλαρα γαμω! Για πουτσα κ ξύλο! Κάνει η κοπέλα πρωκτικό;
Τι θα λεγες για βαθυ κοκκινο?Η μωβ.Αυτα τα δυο σε αποχρωσεις τους που θα σου ταιριαζουν οπως κ σε αποχρωσεις ροζ (και συνδυασμενα)Και εγώ προς το οχι είμαι χαχα
Τόσα χρόνια βαρελας τέτοιο πατο δεν ξανάδα