crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 2.476
Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι δεν θα καταλαβαίνατε καν την ανόρθωση. Δεν είπαμε να βάλει καρπούζια.
Θα ήταν αντιαισθητικο να εβαζε
Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι δεν θα καταλαβαίνατε καν την ανόρθωση. Δεν είπαμε να βάλει καρπούζια.
Καλουσης ! φοβερη προσωπικοτητα ο τυπος ! αφησε εποχηDefine ψηλή μύστη μου.
Γιατί υπήρχε και εκείνος ο Δικαστής, που έβγαζε το μέτρο και πέρναγε μέσα η γκόμενα, μόνο αν ήταν από 1.78 και πάνω (άνευ υποδημάτων βεβαίως βεβαίως).
Εγώ σε βρίσκω άκρως σεξουαλική... Οποίος δε βλέπει την ομορφιά εδώ δε ξέρει τι χάνει.Παιδιά ηρεμήστε όλα φτιάχνονται![]()
@Sandra~ , μην διανοηθείς να πειράξεις τίποτα σε αυτό το αριστούργημα του Θεού.
Μαν δεν ξέρω αν απαντάς σε μένα, η κοπέλα λέει 1,70. Δεν έβγαλα μεζούρα αλλά νομίζω πως είναι λιγο πιο κατω. Για μέσο ορο Ελληνίδας νομίζω πως θεωρείται ψηλή.Ε! όχι και ψηλή ρε παίκτη. Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω!
Θα ξεμεινει από κορίτσια το μπου αν βάζαμε τέτοιο κριτηριο!!Define ψηλή μύστη μου.
Γιατί υπήρχε και εκείνος ο Δικαστής, που έβγαζε το μέτρο και πέρναγε μέσα η γκόμενα, μόνο αν ήταν από 1.78 και πάνω (άνευ υποδημάτων βεβαίως βεβαίως).
Προφανώς, την έχω φιλήσει όρθια, δεν το είπα τυχαία, όχι βέβαια ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία το ύψος.Μαν δεν ξέρω αν απαντάς σε μένα, η κοπέλα λέει 1,70. Δεν έβγαλα μεζούρα αλλά νομίζω πως είναι λιγο πιο κατω. Για μέσο ορο Ελληνίδας νομίζω πως θεωρείται ψηλή.
Εντάξει , δεν βρίσκω λογια να περιγράψω την ομορφιά και καυλα που εμπεριέχονται στη φωτογραφία αυτή!!!
Σκέτη απόλαυση...τα μακ(ώλ)αρονς...
Αυτό το δωμάτιο σε ποιο ίδρυμα είναι;
Σουιτα στο billΑυτό το δωμάτιο σε ποιο ίδρυμα είναι;
Thnx αγαπητέΣουιτα στο bill
Εγω ειναι το μουνοπανο ρε μνπνοπου το ξέρεις εσυ ρε μνπνο?