sugarfamily
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2024
- Like
- 169
- Πόντοι
- 1
Το στήθος έχει πάρει την κατιούσα.
Όντως, ωραία κορμοστασιά αλλά κακό βυζί.Το στήθος έχει πάρει την κατιούσα.
Παιδιά ηρεμήστε όλα φτιάχνονταιΤο στήθος έχει πάρει την κατιούσα.
Πάνω απ' όλα καλή διάθεση να υπάρχει!Παιδιά ηρεμήστε όλα φτιάχνονται
μα αυτό ειναι το θέμα! να ΜΗΝ το πειράξεις και να παραμείνει φυσικό... το πλαστικό έχει καταντήσει πλέον για κάποιους αηδίαΠαιδιά ηρεμήστε όλα φτιάχνονται
Φυσικό και μόνο φυσικό κούκλα μου!!!!!!!!!!!!Παιδιά ηρεμήστε όλα φτιάχνονται
Καλό μήνα όμορφη Σαντρα! Ένα προσεγμενο enhancement θα είναι υπέροχο για να δένει με το σύνολο!Παιδιά ηρεμήστε όλα φτιάχνονται
Παιδιά ηρεμήστε όλα φτιάχνονται
μα αυτό ειναι το θέμα! να ΜΗΝ το πειράξεις και να παραμείνει φυσικό... το πλαστικό έχει καταντήσει πλέον για κάποιους αηδία
.....μαγκες ηρεμηστε, στο social μερος του ραντεβου μας που κουβεντιαστηκε το θεμα "στηθος", ο κοριτσαρος ειπε οτι θελει απλως να κανει μια ανορθωση κ τπτ παραπανω. Καλως να κανει οτι την ευχαριστει κ οτι την κανει να νοιωθει καλυτερα με το σωμα της, εμας δν μας πεφτει ιδιαιτερος λογος!Καλό μήνα όμορφη Σαντρα! Ένα προσεγμενο enhancement θα είναι υπέροχο για να δένει με το σύνολο!
Θέλει και καλώς το θέλει η Σαντρα! Εγώ απλώς συμφώνησα μαζί της.. Ηρεμοτατος είμαι.......μαγκες ηρεμηστε, στο social μερος του ραντεβου μας που κουβεντιαστηκε το θεμα "στηθος", ο κοριτσαρος ειπε οτι θελει απλως να κανει μια ανορθωση κ τπτ παραπανω. Καλως να κανει οτι την ευχαριστει κ οτι την κανει να νοιωθει καλυτερα με το σωμα της, εμας δν μας πεφτει ιδιαιτερος λογος!
Αλλωστε κατ'εμε ολη η εικονα ειναι ακρως καβλωτικη
....σχημα λογου το "ηρεμηστε"Θέλει και καλώς το θέλει η Σαντρα! Εγώ απλώς συμφώνησα μαζί της.. Ηρεμοτατος είμαι..
Ηρεμότατος. Αμα θέλει να το κάνει , γιατί της αρέσει, ας το κάνει. Δεν μου πέφτει λόγος......μαγκες ηρεμηστε, στο social μερος του ραντεβου μας που κουβεντιαστηκε το θεμα "στηθος", ο κοριτσαρος ειπε οτι θελει απλως να κανει μια ανορθωση κ τπτ παραπανω. Καλως να κανει οτι την ευχαριστει κ οτι την κανει να νοιωθει καλυτερα με το σωμα της, εμας δν μας πεφτει ιδιαιτερος λογος!
Αλλωστε κατ'εμε ολη η εικονα ειναι ακρως καβλωτικη
Ε! όχι και ψηλή ρε παίκτη. Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω!
Απλό.Θα φτιάξει το ένα,΄ ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοιΆμα βγει πόρισμα περί βυζιου ενημερώστε μας. Μη μας αφήσετε στο σκοταδι