Νέα

Male Domination & BDSM : Οι Σκλάβες Του Τοκογλύφου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή  : Male Domination & BDSM : Οι Σκλάβες Του Τοκογλύφου 1ο
/2014/11/male-domination-bdsm-1.html



Περίληψη :
Η Αλίκη είναι μια όμορφη 20άχρονη κοπέλα που ζεί μαζί με την χωρισμένη μητέρα της την Κυρία Μαρία που είναι εξίσου όμορφη αν και 45άρα . Όταν όμως η οικονομική κρίση χτυπάει την οικογένειά της η Κυρία Μαρία αναγκάζεται να δανειστεί χρήματα από τον Μάριο , έναν αδίστακτο τοκογλύφο ο οποίος είναι αποφασισμένος να «εισπράξει» εις ακέραιο όλο το ποσό και με τόκο .
Η λύση είναι μια . Πρέπει και οι δυό τους να δεχτούν να υπηρετήσουν σεξουαλικά τον Κύριο Μάριο . 

Φετίχ :
Male Domination & BDSM

Η Κυρία Μαρία με δάκρυα στα μάτια δέχτηκε το τηλεφώνημα από ένα νούμερο που γνώριζε πολύ καλά . Ήταν Εκείνος ! Ο αντιπαθής και ανελέητος τοκογλύφος που της είχε δανείσει 30.000 ευρώ πρίν ένα χρόνο όταν χώρισε με τον άντρα της και εκείνος εξαφανίστηκε παίρνοντας όλες τις οικονομίες τους στο εξωτερικό .

Εκτακτα έξοδα , λάθος υπολογισμοί από μερους της και κυρίως το γεγονός ότι εμπιστεύθηκε τον Κύριο Μάριο , έναν ψηλό , γεροδεμένο 40άρη που δάνειζε με τόκο , την είχαν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση μιας και τώρα οι τόκοι είχαν φτάσει στα ουράνια , κινδύνευε το σπίτι της και η κόρη της η Αλίκη να βρεθεί στο δρόμο .

Η Μαρία πήγε και τον παρακάλεσε αλλά εκείνος την εκμεταλλέυτηκε με τον πιο χυδαίο τρόπο . Μια μέρα αργά το απόγευμα εμφανίστηκε στο γραφείο του ζητώντας χρόνο για να εξοφλήσει και εκείνος γελώντας σαδιστικά , χωρίς περιστροφές  , έκανε πίσω την καρέκλα και άνοιξε το φερμουάρ του .

- Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ! Αν είσαι καλή μαζί μου θα είμαι και εγώ καλός μαζί σου ! Της είπε κοφτά .

Η Κυρία Μαρία δεν είχε άλλη επιλογή ! Φορούσε ένα όμορφο κομψό ταγιέρ και ψηλοτάκουνες γόβες με ζαρτιέρες και ένα πουκάμισο ελαφρώς ανοικτό που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της ! Ήταν μια όμορφη Γυναίκα πρόσφατα χωρισμένη και ο Κύριος Μάριος δεν θα άφηνε την ευκαιρά να πάει χαμένη .

Βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια του να ρουφάει το τεραστίων διαστάσεων καυλί του που την έπνιγε από τις διαστάσεις και την αηδιαστική μυρωδιά του ιδρώτα καθώς  τον έγλειφε άτσαλα και όχι με τον τρόπο που ήθελε .

- Γλείψε με καλά μωρή καριόλα ! Εϊπε αυστηρα αστράφτοντάς της ένα δυνατό σκαμπήλι που έκανε το σαγόνι της να γυρίσει !

Υπάκουσε όμως μιας και η ανάγκη είχε υπερκεράσει την αξιοπρέπειά της και ρούφηξε μέχρι το λαρύγγι το τεράστιο καυλί του .

- Έτσι καριόλα ! Όλες μαθαίνετε στο τέλος να πιπώνετε ! Έτσι και τα αρχίδια μέσα στο στόμα σου !

Η Μαρία εκτελούσε εντολές και το έμπειρο στόμα της με τις πρώτες ρητίδες στο απαλό της δέρμα , δείγμα των 40 ετών της έμελε να αμαρτήσει ακόμα πολλές φορές για τα λεφτά αυτή την φορά !

- Έτσι πουτάνα μου ! Μπράβο 1 Γλείψτο όλο να σκληρύνει να μπεί στην μουνάρα σου μετά !

Η καρδιά της άρχισε να χτυπά δυνατά και το μουνί της άρχισε να υγραίνεται από τον εξευτελισμό , την ταπείνωση αλλά και την προσμονή . Όσο και αν σιχαινόταν τον ίδιο και τους τρόπους του , το τεραστίων διαστάσεων καυλί του είχε ξυπνήσει πρωτόγονους πόθους μέσα της που είχε να νοιώσει χρόνια .

- Στήσε το μουνί σου μωρή γαμιόλα να στο περάσω ένα καλό γαμήσι ! Είπε γελώντας και την έριξε μπρούμυτα πάνω στο τραπέζι .

Η Μαρία δεν μίλησε παρά ένα δάκρυ κύλισε από τα μάτια της όταν της ανασήκωσε την φούστα έτσι στα όρθια , της κατέβασε την κυλότα και άρχισε να σκαλίζει με το δάκτυλο το μουνάκι της .

- Α μωρή καριόλα το γουστάρεις ε ; Το γουστάρεις που εγινες πουτάνα και γαμιέσαι έτσι στα όρθια για λεφτά ;

Δεν πρόλαβε να αντιδράσει και ο Μάριος βύθισε το καυλί βαθιά μέσα στο καυτό και υγρό της μουνί κάνοντάς την να βογγήξει από καύλα . Αηδίαζε με τον εαυτό της , με τον ελεεινό αυτό άνθρωπο που είχε μπλέξει αλλά κάτι μέσα της άρχισε να γεννιέται καθώς άρχισε να την γαμά με βιαιότητα .

Αισθανόταν εξευτελισμένη , ταπεινωμένη , μια πραγματική πουτάνα και της άρεσε . Βαθιά μέσα στις απόκρυφες πλευρές του μυαλού της ερεθιζόταν αφάνταστα από την ιδέα ότι την γαμούσε ένας βιαίος άντρας επ αμοιβή .

Έχυσε δύο φορές πριν εκείνος χύσει βαθιά μέσα στην μήτρα της το βαρύ του φορτίο .

- Ωραίο μουνί έχεις μωρή ! Θα διασκεδάσω να σου το γαμάω !
Ξεκίνησε έτσι ένα πρόστυχο παιχνίδι για την Μαρία και τον αδίστακτο τοκογλύφο που την εκμεταλλευόταν .

Βρίσκονταν στο γραφείο του μιας και εκείνος ήταν παντρεμένος και την γαμούσε με όλους τους εξευτελιστικούς τρόπους που μπορούσε κανείς να φανταστεί .

Κάθε φορά γινόταν και πιο ακραίος ! Την δεύτερη ή την Τρίτη φορά που την γάμησε και ενώ ντύνονταν απευθύνθηκε στην Μαρία λέγοντάς της :

- Από την επόμενη φορά θα σε γαμώ στο σπίτι σου !

- Δεν γίνεται .. Η κόρη μου είπε με πανικό η Μαρία αλλά εκείνος της έδωσε ένα σκαμπήλι .

- Αν μου ξαναντιμιλήσεις πουτάνα τη γάμησες ! Όταν σου λέω θα σε γαμώ δεν θα με ρωτά που και πως ούτε θα μου λες αν μπορείς ! Το μόνο που θα κάνεις είναι να στήνεσαι . Και κάτι ακόμα . Θα σου γαμήσω το κώλο την επόμενη φορά . Δεν θα το αποφύγεις .

Η Μαρία κατέβασε το κεφάλι ταπεινωμένη και έπιασε το μάγουλό της που έκαιγε από το χαστούκι .

Ευτυχώς η Αλίκη είχε να παει σε μια δουλειά και θα έλειπε από το σπίτι τη μέρα που ζήτησε ο Μάριος να παει σπίτι . Ετσι δεν θα είχε να δώσει εξηγήσεις πράγμα που προς το παρόν βόλευε τα πράγματα .

Έτσι λοιπόν ο Μάριος βρέθηκε στο σπίτι της Μαρίας όπου σαν Αφέντης έκατσε στο καναπέ απολαμβάνοντας το ποτό του ενώ εκείνη του έκανε ένα απολαυστικό τσιμπούκι !

- Ωραίο σπίτι έχεις ! Στο χέρι σου είναι να μη το χάσεις ! Θα γίνει ο γαμιστρώνας σου εδώ και θα σου σκίσω την κωλάρα πάνω στο νυφικό κρεβάτι σου ! Όπως δεν σου έκανε ο ξεφτύλας ο άντρας σου που βάρεσε κανόνι !

Η συνέχεια δόθηκε στην κρεβατοκάμαρα όπου την έστησε στα 4 και ήλθε πίσω της . Άρχισε να της γλείφει την κωλοτρυπίδα προκαλώντας της ρίγη μιας και δεν το είχε κάνει ποτέ από πίσω παρά την ηλικία και την εμπειρία της. Το θεωρούσε αποτρόπαιο και αηδιαστικό αλλά τώρα τα πράγματα είχαν αλλάξει.

Όταν μπήκε το σαλιωμένο κωλοδάκτυλο μέσα στην τρυπούλα της πανικοβλήθηκε και τότε ο Μάριος εξοργίστηκε . Πήρε την λουρίδα και άρχισε να την βαράει στα κωλομέρια με δύναμη .



Δεν ήταν η πρώτη φορα που την χτυπούσε ! Είχε υπομείνει πολλές φορές κωλοσκάμπηλα και χαστούκια αλλά τώρα ήταν διαφορετικα . Με την λουρίδα την μαστίγωσε ανελέητα κάνοντάς την να ξεσπάσει σε κλάματα ενώ ο ίδιος είχε καυλώσει τόσο πολύ που την κακομεταχειριζόταν που δεν άντεξε πέταξε την λουρίδα και άρχισε να τρίβει το ερεθισμένο του πουτσοκέφαλο επάνω στην ροδαλή τρυπούλα της .

- Μη ! Πονάω ! Εϊπε κλαίγονας η Μαρία αλλά εκείνος δεν άκουγε τίποτε.

- Θα σου σκίσω το κωλί μωρη γαμιολα μόνο με σάλιο ! Θα βελάξεις πουτάνα !

Πράγματι , χωρίς καθόλου τζελ , παρά μόνο με σάλιο άρχισε να πιέζει το τεράστιο πουτσοκέφαλο του μέσα στην τρύπα της . Το σφιγκτηράκι της όσο στενό και αν ήταν υποχώρησε από τον τεράστιο εισβολέα .

Ο πόνος ήταν πραγματικά αφόρητος καθώς το χοντρό καυλί βυθιζόταν για τα καλά μεσα της .

- Παρτο ξεκωλιάρα στο κώλο ! Θα χορτάσει η τρύπα σου καυλί πουτάνα μέχρι να ματώσει .

Η Μαρία είχε πλέον βάλει τα κλάματα καθώς ο αδίστακτος αυτός αντρας άρχισε να την κωλογαμεί με βία και ένταση ξεσκίζοντάς της την κωλοτρυπίδα με μισος .

Ήταν βαθιά , στενή και ζεστή ! Είχε καυλώσει πάρα πολύ  και το γαμήσι που της έκανε θύμιζε τσοντοταινία . Δεν υπήρχε τρυφερότητα εραστών παρά βρισιμο , κλάματα , χαστούκια και ιδρωμένα κορμια.

Ακριβώς την στιγμή που τα γαμήσι είχε κορυφωθεί η Αλίκη επέστρεψε αιφνιδίως στο σπίτι . Άκουγε κραυγές γαμησιού και πόνου μαζί με κλάματα και αγκομαχητά .

Νόμισε ότι κάτι κακο γινόταν και πήγε στην κρεβατοκάμαρα όπου το θέαμα που είδε την άφησε άναυδη . Είδε την μητέρα της να κωλογαμιέται με το πλέον πρόστυχο τρόπο , κλαμένη με το κορμί σημαδεμένο .

- Τι γίνεται εδώ ; Τι της κάνεις ; Είπε φοβούμενη ότι την βίαζε .

- Πήγαινε τσουλακι μέσα μη περιλάβω εσένα και σε γαμήσω σαν την πουτάνα τη μάνα σου !

- Πήγαινε μέσα αγάπη μου ! Είπε κλαμένη η Μαρία έχοντας ακόμα το καυλί του στο κώλο της . Θα σου πω .

- Δεν θα πεις τίποτε καριόλα ! Πρώτα θα σε χύσω στο κώλο και εσύ μικρό αν θες κάτσε να βλέπεις .

Η Αλίκη αηδιασμένη και γεμάτη αποτροπιασμό έφυγε ενώ ο Μάριος συνέχισε το πρόστυχο σφυροκόπημα . Η Μαρία βογγουσε από καύλα και πόνο .

- Πάρε καριόλα τα χύσια μου στο κώλο ! Είπε φωναζόντας καθως έχυσε μέσα στο κώλο της .

Όλα έγιναν γρήγορα και η Αλίκη στο σαλόνι αιφνιδιασμένη και κατακόκκινη από ντροπή είδε την μητέρα της να βγαίνει με το πρόσωπο κόκκινο από το κλάμα και τα σκαμπήλια ενώ ο Μάριος με ένα ειρωνικό γελάκι βγήκε κοιτώντας την

- Τι έγινε ; Τι σου έκανε αυτός ; Είπε στην μανα της .

- Τι να κάνω ρε μαλακισμένο ; Η μάνα σου γαμηθηκε μαζί μου ! Ο λόγος που δεν σας έχω πετάξει ακόμα στο δρόμο για τα χρεωστούμενα είναι η μουνάρα της πουτάνας της μάνας σου που την καταγάμησα και το κωλί της που έσκισα σήμερα .

- Σε παρακαλώ Μάριε μη μιλάς έτσι ; Είπε η Μαρία μα κλαματα στα μάτια.

- Σκάσε μωρή καριόλα που θα μου πεις πώς να σου μιλήσω ! Πουτάνα σπιτωμένη ! Και εσύ μικρό ετοίμασε το μουνάκι και το κωλαράκι σου για την ψωλή μου !  Εισαι η επόμενη! Είπε προειδοποιητικά χτυπώντας την πόρτα καθώς έφευγε .


Η Αλίκη και η μητέρα της αγκαλιάστηκαν . Της είπε όλη τη πικρή αλήθεια για τα δανεικά και τον τρόπο που ξεπλήρωνε το τοκογλύφο αλλά τώρα έπρεπε να κάνει και άλλες παραχωρήσεις .

Ήθελε την Αλίκη για να συνεχίσει η πίστωση !

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ... )

Photographs : Tumblr
 

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Μηνύματα
169
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
<<Κυρία Μαρία που είναι εξίσου όμορφη αν και 45άρα>>


<< δείγμα των 40 ετών της έμελε να αμαρτήσει ακόμα πολλές φορές για τα λεφτά αυτή την φορα !>>                                                        ποσο χρωνον ειναι η Κ.Μαρια τελικα?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom