Νέα

Male Domination & BDSM : Ο Τιμωρός

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Male Domination & BDSM : Ο Τιμωρός 1ο
/2015/03/male-domination-bdsm-1.html



Περίληψη :
Κανείς δεν τον γνωρίζει , κανείς δεν τον έχει δει , κανείς δεν τον ξέρει. Είναι όμως εκεί, είναι παρόν και έτοιμος να τιμωρήσει άτακτα πορνίδια με τον πιο σκληρό τρόπο . Οι αναφορές είναι συγκεκχυμένες.
Έχετε κάποια γυναίκα που σας κάνει τη ζωή δύσκολη ; Αφεντικό , πρώην γκόμενα ; Αρκεί ένα μύνημα στο απόρρητο τηλέφωνό του και εκείνη θα βιώσει τη σκληρή τιμωρία που χρειάζεται.

Φετίχ :
Male Domination & BDSM

Ο Κώστας μπήκε κακοδιάθετος μέσα στο μπαράκι να πιεί μια μπύρα και να χαλαρώσει ! Προχώρησε με βαριά βήματα και κάθισε άκεφα στη καρέκλα περιμένοντας τον μπάρμαν να πλησιασει . Παρήγγειλε μπύρα και άρχισε να σκέφτεται !

- Η καριόλα ! Σκέφτηκε !

Ο Κώστας τα είχε με την προϊσταμένη του στη δουλειά. Την Κλαίρη. Ήταν μια ομορφη , μουνάρα κατά γενική όμολογία που είχε τυλίξει όλα τα στελέχη και έκανε τη ζωή αφόρητη στους κατωτέρους της , μόνο και μόνο επειδή γαμιόταν με τα σωστά άτομα.

- Προβλήματα ; Ρώτησε ο μπάρμαν .
- Γάμησε τα ! Με τις καριόλες τις γυναίκες τα έχω ! Απάντησε εκδηλώνοντας τον ενδόμυχο πόθο του να τα πει σε έναν έστω και άγνωστο για να ξεσπάσει
- Τι σε παράτησε καμιά γκόμενα
- Όχι ρε , με τη καριόλα την αφεντικίνα μου τα εχω ! Μεγάλη παλιοπουτάνα που να σου λεω !

Του εξομολογήθηκε για τα βάσανα που τραβούσε απο την Κλαίρη και ο μπαρμαν φυσικά είχε μείνει άναυδος . Η ώρα πέρασε και ο Κώστας ήδη είχε αισθανθεί καλύτερα ! Η ζωή έτσι είναι εξάλλου . Κάποιος είναι το αφεντικό, κάποιος ο υπάλληλος και ο ένας καταπιέζει τον άλλον.

Φεύγοντας ο μπάρμαν του εδωσε μια κάρτα με ένα νούμερο τηλεφώνου επάνω και τίποτε άλλο.

- Φϊλε πάρε και μίλα με το τύπο για την Κλαίρη ! Έχει το τρόπο να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Η κουβέντα του μπάρμαν στοίχειωσε το μυαλό του Κώστα . Εκδίκηση ! Ναι γιατί όχι . Μέσα στο αυτοκίνητο , βγήκε στην άκρη του δρόμου , βεβαιώθηκε ότι δεν τον βλέπει κανείς και πήρε τηλέφωνο.

- Ναι ! Ακούστηκε μια βαριά αντρική φωνή απο την άλλη γραμμή.
- Μου έχουν πει ότι μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιο πρόβλημα που έχω με μια γυναίκα ! Το Αφεντικό μου συγκεκριμένα.
- Πες μου ! Απάντησε ο άγνωστος μονολεκτικά
Ο Κώστα εξιστόρισε το πόσο καριόλα ήταν η Κλαίρη το πόσο καταπίεζε τους υπαλλήλους και εκείνον , το ότι γαμιόταν με τα ανώτερα στελέχη και αυτοί της είχαν δώσει δύναμη , τα πάντα !
- Εντάξει ! Θα ασχοληθω με τη Κλαίρη !
- Θέλεις λεφτά ή κάτι τέτοιο ; Ρώτησε ο Κώστας
- Όχι βέβαια , δεν είμαι μπράβος αλλά η πουτάνα θα πάρει ένα καλό μάθημα !

Η γραμμή έκλεισε . Ο Κώστας απόρησε αλλά δεν το σκέφτηκε περισσότερο. Έσβησε το αρχείο της κλήσεως και έφυγε.

Η επόμενη μέρα ήταν Παρασκευή. Η Κλαίρη , ντυμένη με ένα μίνι εφαρμοστο φόρεμα δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία των αντρών που την έβλεπαν. Είχε τέλεια αψεγάδιαστα πόδια και πάντα φρόντιζε να φορά ψηλοτάκουνα για να είναι και το κωλαράκι της προκλητικό και πεταχτό ενώ και το μπούστο ήταν άκρως αποκαλυπτικό. Η Κλαίρη ήταν η ζωντανή φαντασίωση κάθε άντρα και αυτό την έκανε ακόμα χειρότερη μιας και μπορούσε να τους βασανίζει όλους και εκείνοι να μη μπορούν να την μισήσουν .

Ο Κώστας πέρασε μια δύσκολη μέρα όπου τον έπρηξε για μια οικονομική αναφορά και έφυγε εκνευρισμένος το απόγευμα . «Εκδικητής και μαλακίας» σίγουρα έκαναν πλάκα μαζί με τον μπάρμαν σκέφτηκε καθώς κατηφόριζε το δρόμο έξω απο τη εταιρεία.



Η Κλαίρη αργά το απόγευμα έκλεισε το γραφείο της και κατέβηκε στο πάρκινγκ. Επικρατούσε μια ασυνήθιστη σιωπή και ένα σύγκρυο την κυρίευσε και διέτρεξε όλη τη σπονδυλική της στήλη . Μάλλον φορούσε λίγα ρούχα σκέφτηκε και επιτάχυνε το βήμα της . Πήγε να στρίψει προς τη θέση του αυτοκινήτου της και ξαφνικά δυνατά χέρια την βούτηξαν απο πίσω και ένα υγρό πανί μπήκε στα ρουθούνια της με μια γλυκειά μυρωδιά που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της . Όλα σκοτείνιασαν .

- Ξύπνα άτακτο πορνίδιο ! Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το τιμωρό σου !

Η Κλαίρη άνοιξε τα μάτια της και οι αισθήσεις της άρχισαν να επανέρχονται σιγά σιγά. Ήταν ολόγυμνη , ανάσκελ ασε ένα κρεβάτι με τα πόδια ανοικτά και τα χέρια δεμένα ! Έκανε κρύο και το δωμάτιο ήταν σκοτεινό !

- Ποιός είναι ; Σε παρακαλώ άσε με ; Θα σου δώσω χρήματα !
- Δεν θα σε σωσουν τα χρήματα γαμιόλα ! Σήμερα θα πληρώσεις για όλα!

Μπόρεσε να διακρίνει στο σκοτάδι την τεράστια φιγούρα του καλογυμνασμενου στιβαρού κορμιού του , την μαύρη κουκούλα που φορούσε, τον ιδρώτα που έρρεε στο σώμα του και όσο πλησίαζε είδε ένα τεραστίων διαστάσεων καυλί που ήταν 25 πόντους και παρα πολύ χοντρο.

Άρχισε να κλαίει καθώς εκείνος ήρθε απο πάνω της , έδωσε 2 δυνατά σκαμπήλια , άρχισε να της στρίβει τις ρώγες και να τρίβει το καυλί του επάνω στα ροδαλά περιποιημένα μουνόχειλα.

- Μου έχεις το μουνί λείο και έτοιμο για τους γαμιάδες σου μωρή ε ;Γαμιέσαι με πλούσιους γέρους και άτομα με επιρροή και νομίζεις πουτάνα ότι είσαι ένα βήμα κάτω απο το θεό και πέντε βήματα πάνω απο τους ανθρώπους !
- Μη έλεος ; Αν σε πείραξα συγνώμη !
- Θα μάθεις καριόλα μια και καλή ποιά είναι η θέση σου .

Της έχωσε το θεόρατο καυλί μέσα στην λεία μουνότρυπά της κάνοντάς την να ουρλιάξει απο την κτηνώδη αυτή διείσδυση. Η Κλαίρη είχε πολλούς εραστές και είχε ζήσει τη ζωούλα της αλλά τίποτε δεν την είχε προετοιμάσει γιαυτό το κτήνος που σφηνώθηκε μέσα της και έμπαινε έμπαινε χωρίς τελειωμό .

Αισθάνθηκε να την ξεσκίζουν ! Πυρωμένο σίδερο να διαπερνά τα σωθικά της ενώ κολπικά υγρά έρρεαν ποτάμι

- Πουτάνα το βόλεψες μέσα σου ε ; Μα πόσο πουταναριό είσαι ! ¨

Ο μασκοφορεμένος άντρας άρχισε να γαμά βιαια και δυνατά ! Εκείνη έβλεπε τα μάτια του κάτω απο τη μάσκα να πετάνε φλόγες καθώς την πηδούσε με το καυλί του .



Το μουνάκι της άρχισε να σπαρταράει και παρά τη θέλησή της καυλωσε και έχυσε προκαλώντας τα γέλια του μασκοφόρου τιμωρού !

- Έχυσες πουτανα ; Σου έδωσα εγώ άδεια να χύσεις ;

Άρχισε να στρίβει με ένταση τις ρόγες της κάνοντάς την να σφαδάξει και να βάλει τα κλάματα . Ο μασκοφόρος όμως γαμιάς την γαμούσε ακόμα με λύσσα μέχρι που έχυσε το καυτό του φορτίο βαθιά μέσα στη μήτρα της.

- Πωπω ! Καύλα το μουνάκι σου ! Ελπίζω να μην είσαι στις γόνιμες μέρες ! Είπε γελώντας ενώ η Κλαίρη έκλαιγε .
- Σκάσε πουτάνα ! Τώρα αρχίσαμε .

Την έλυσε και την γύρισε μπρούμυτα αφού έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω απο τη λεκάνη της και το κωλαράκι της βρέθηκε στο αέρα ! Η Κλαίρη έντρομη κατάλαβε ότι σκόπευε να τη γαμήσει απο το κώλο και είδε ότι το καυλί του παρά το γεγονός ότι έχυσε ήταν ακόμα σκληρό και στητό .

- ΜΗ ! ΜΗ ! ΌΧΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ! Ούρλιαξε εκλιπαρώντας για έλεος αλλά το μόνο που πέτυχε ήταν να νευριάσει τον μασκοφόρο εκδικητή
- Μωρή πουτάνα θα μου πεις πως να σε γαμήσω ! Θα σου κάνω τα κωλομερια φέτες ! Ειπε απειλητικά .
Τράβηξε ένα καμουτσίκι και άρχισε να ρίχνει στο κάτασπρο πεταχτό κωλαράκι της δυνατές ξυλιές , χωρίς έλεος .

Η σάρκα της άρχισε να σημαδεύεται απο κόκκινες γραμμες ενώ ο μασκοφόρος συνέχισε με σαδιστικό χαμόγελο μέχρι που δεν ακούγονταν διαμαρτυρίες αλλά μόνο κλάματα .

- Και τώρα φτηνοπούτανο έχει σειρά το κωλί σου ! Θα σου τρυπησω το κωλάντερο μέχρι να σου βγεί η πούτσα απο το στόμα .

Της έχωσε ένα κωλοδάκτυλο με τζέλ και την λίπανε προσεκτικά . Στη συνέχεια ακούμπησε το χοντρό πουτσοκέφαλο στο ροδαλό της τρυπάκι που ζήτημα αν το είχε δώσει 2-3 φορές στη ζωή της . Άρχισε να σπρώχνει και ένα ουρλιαχτό έσκισε το δωμάτιο.

Ο γαμιάς μπήκε όλος μέσα της και εκείνη σχεδόν λιποθύμισε απο το ξέσκισμα. Ημιλιπόθυμη αισθανόταν το καυλί του γαμιά να σκίζει το κωλί της μπρος πίσω ενω κάθε τόσο της έκανε και μια μπηχτή ψωλιά στο κώλο με κυκλικές κινήσεις της λεκάνης του !

Το κωλαράκι της είχε ανοίξει για τα καλά και η μουνότρυπά της έσταζε φρέσκο ζεστο σπέρμα .

- Καριολάκι έχει κώλο γλύκα ! Αντί να το δίνεις και να ικανοποιείς τους άντρες κάθεσαι και κάνεις μαλακιες στη δουλειά ; Θα σου δώσω ένα μάθημα να το θυμάσαι καλά.

Οι τελευταίες ψωλιές ήταν πραγματικά δυνατές και καταιγιστικές μέχρι που για δεύτερη φορά στράγγιξε το καυλί του μέσα στο κώλο της .

Εκείνη έκλαιγε με σπασμούς ενώ εκείνος ιδρωμένος σηκώθηκε και κάθισε σε μια παλιά καρέκλα. Άναψε τσιγάρο .

- Μόνο η προθέρμανση είναι αυτή καριόλα ! Έχουμε και συνέχεια . 

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ....)

Photographs : Tumblr


 

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Μηνύματα
1.520
Κριτικές
37
Like
1.480
Πόντοι
1.096
ωραία εισαγωγή

που είναι το υπόλοιπο σύντροφε ;;;

αναμένουμε να δώσεις πόνο
 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Μηνύματα
15.648
Κριτικές
29
Like
191
Πόντοι
1.390
μπηχτη ψωλια στο κωλο λεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom