Νέα

Μακεδονία προδότες!!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τελικά ποια θα είναι η κατάληξη στο θέμα της ονομασίας?

  • αρνητική

    Ψήφοι: 9 56,3%
  • θετική

    Ψήφοι: 2 12,5%
  • κοινά αποδεκτή λύση

    Ψήφοι: 4 25,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 1 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Δώσε θάρρος στο χωριάτη να ανέβει στο κρεβάτι. Γιατί όλοι γύρω λένε για μειονότητες, παίζοντας διπλωματικά χαρτιά και δε λέμε και εμείς το ίδιο;
ξεπουλημένα μουνιά.....
απλά πράγματα
 

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
2.264
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εμεις φταιμε παιδια..με την διαλλακτικοτητα μας...καθωμαστε και συζηταμε με ενα μορφωμα 1,2 εκατομμυριων σλαβων,γιατι υπαρχουν και 800χιλιαδες αλβανοι που επιζητουν την ανεξαρτησια τους,αντι να τριξουμε δοντια και να δικεδηκησουμε και εμεις την κρυφη ελληνικη μεινονοτητα..ας παρουμε και 20-40 σουκοι,για να δειξουμε οτι δεν ειμαστε δεδομενοι πελατες..
 

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
2.264
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ειμαστε οι πιο ισχυροι και παρολα αυτα μας καρπαζωνουν τα σκατα...σαν δεν ντρεπομαστε
 

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
2.264
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εμεις τις μειονοτητες μας τις ξεχναμε...δεν συζηταω για την μειονοτητα μας στην τουρκια που εξοντωθηκε πλεον...αλλα για βορεια ηπειρο και σκοπια...μοναστηρι..τι φοβομαστε επιτελους..ας μας πουνε
 

Επισκέπτης
εμεις φταιμε παιδια..με την διαλλακτικοτητα μας...καθωμαστε και συζηταμε με ενα μορφωμα 1,2 εκατομμυριων σλαβων,γιατι υπαρχουν και 800χιλιαδες αλβανοι που επιζητουν την ανεξαρτησια τους,αντι να τριξουμε δοντια και να δικεδηκησουμε και εμεις την κρυφη ελληνικη μεινονοτητα..ας παρουμε και 20-40 σουκοι,για να δειξουμε οτι δεν ειμαστε δεδομενοι πελατες..

ειμαστε οι πιο ισχυροι και παρολα αυτα μας καρπαζωνουν τα σκατα...σαν δεν ντρεπομαστε

εμεις τις μειονοτητες μας τις ξεχναμε...δεν συζηταω για την μειονοτητα μας στην τουρκια που εξοντωθηκε πλεον...αλλα για βορεια ηπειρο και σκοπια...μοναστηρι..τι φοβομαστε επιτελους..ας μας πουνε


''Ολα σε ενα και νοικοκυρευμενα'' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
2.264
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
πουσαι ρε λαλακ....καλως ηρθες στο μαχιμο θρεντ :rockon:
 

Επισκέπτης
Εδω ειμαι!
Εχουμε τιποτα..? :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • 0329soldier330-1.jpg
    0329soldier330-1.jpg
    31,4 KB · Εμφανίσεις: 14

aptoitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Μηνύματα
80
Like
2
Πόντοι
0
Επειδή πολλά θα ακουστουν για το Μακεδονικό αυτές τις μέρες θέλω να γραψω μερικά πράγματα:

- Μακεδονικό ζήτημα υπάρχει από τις αρχές του περασμένου αιώνα, όταν πλησίαζε το τέλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Την περίοδο εκείνη στην περιοχή της Μακεδονίας κατοικούσε ένα μωσαϊκό λαών, αποτελούμενο από Έλληνες, Τουρκους, Βουλγαρους, Σερβους, Βλάχους, Αλβανούς, Εβραίους, κ.α. Αναμεσα σε αυτούς υπήρχε και ένας μεγάλος πληθυσμος Σλαβομακεδόνων. Λέγοντας Σλαβομακεδόνες, εννοούμε κατοίκους της Μακεδονίας, οι οποίοι είχαν (πιθανότατα) Σλαβική προέλευση και μιλούσαν Σλαβικές διαλέκτους. Βέβαια, ακομα και αυτό το κομμάτι, το οποίο στις αρχές του 20 αιωνα ηταν το μεγαλυτερο της Μακεδονίας, δεν ήταν ομοιογενές. Κάποιοι από αυτους προσκειντο στους Βουλγαρους, αλλοι στους Σερβους, αλλοι στους Ελληνες, ενώ το μεγαλυτερο από αυτό, δεν ασχολουνταν με τα πολιτικά, αλλα μονο με την οικογενειακη τους επιβιωση.

Στη διάρκεια του μακεδονικού αγωνα και των βαλκανικών πολέμων, οι Σλαβομακεδονικοι πληθυσμοί πηραν θεση υπέρ μίας ή άλλης δυναμης. Μετα τη ληξη των πολεμων, η πλειοψηφία των Σλαβομακεδοντικών πληθυσμών ενσωματωθηκε στη χωρα εκεινη στην οποία  κατοχυρωθηκε το συγκεκριμενο κομματι της Μακεδονιας (52% Ελλαδα, 35% Σερβία, 13% Βουλγαρια). Κάποιοι που στον πόλεμο ηταν με τους Σερβους ή – κυρίως – τους Βουλγαρους δεν θελησαν να μεινουν στην Ελλαδα και αποχωρησαν προς τα τμηματα της Σερβικης ή Βουλγαρικής Μακεδονίας.
Με βαση την επισημη απογραφη του ελληνικού κρατους το 1928 οι Σλαβομακεδονες ηταν το 30% της Ελληνικης Μακεδονίας, ενώ στη Δυτική Μακεδονία αποτελουσαν το 65% του πληθυσμου. Το συντριπτικά μεγαλυτερο ποσοστό εξ αυτών, ενσωματωθηκε πληρως στο ελληνικό κρατος, με τον ίδιο τρόπο που ενσωματωθηκαν τόες και τοσες άλλες υποομαδες του ελληνισμου (Βλάχοι, Αρβανίτες, κλπ).

- Η ελληνικη ομογενοποίηση της Ελληνικής Μακεδονίας ξεκίνησε μετα το 1923 και την ανταλλαγη των πληθυσμών, με τη μεταφορα εκεί των προσφυγων από τη Μικρα Ασια. Τα πρώτα χρόνια υπήρχαν αρκετες διαμαχες μεταξυ Σλαβόφωνων και Προσφυγων τόσο για περιουσιακα ζητηματα, αλλα και επειδη οι Σλαβόφωνοι θεωρουσαν (και ορθως) ότι το ελληνικό κρατος μεροληπτουσε υπερ των προσφυγων.

- Στη διαρκεια της Κατοχής, η περιοχή της Μακεδονίας βρισκοταν υπό τριπλη Ιταλική-Γερμανική-Βουλγαρικη κατοχή. Βουλγαροι πρώην Κομιτατζηδες και Σλαβομακεδόνες που ειχαν περασει μετα τους Βαλκανικους πολέμους έξω από τα ελληνικα συνορα, ξεκινησαν να δραστηριοποιούνται ξανα στις ελληνικες περιοχές.

- Η πιο κρίσιμη στιγμη για την αναζωπύρωση του Μακεδονικου ηταν η αποφαση της Κομμουνιστικης Διεθνους στις αρχές της 10ετιας του ’30 να στηριξει τη δημιουργια ενιαίου ανεξαρτητου κομμουνιστικου Μακεδονικου κρατους, αποφαση την οποία υιοθετησε το πάντα ευθυγραμμισμενο με τη Μοσχα, ΚΚΕ.

- Μετα τη λήξη του Εμφυλιου, προκειμενου να στρατολογησει πληθυσμό από τα Σλαβομακεδονικά χωριά και για να κερδισει τη στηριξη των γειτονικων χωρων, το ΚΚΕ επανεφερε το αιτημα για ενιαια και ανεξαρτητη κομμουνιστικη Μακεδονία. (Γι’ αυτό βλεπετε το ΚΚΕ να κανει τωρα τουμπεκι για το Σκοπιανό και να τα ριχνει όλα στον… ιμπεριαλισμό! Στο σπίτι του κρεμασμενου, βλέπετε, δεν μιλανε για σχοινί…)

- Μετα τη ληξη του εμφυλίου, πολλοί σλαβομακεδονες που ειχαν πολεμησει με τους ηττημενους κομμουνιστες, αποχωρησαν εθελοντικα για τις χωρες του παραπετασματος αγκαταλειποντας τις εστιες τους. Πολλοι αλλοι πηγαν βιαιως - η ιστορια με το γνωστό «παιδομάζωμα». Όμως και το ελληνικό κρατος κυνηγησε ανελεητα τους πληθυσμους εκεινους που ειχαν παρει μερος εναντιον του Εθνικου Στρατου και θεωρηθηκαν προδότες που επεδιωξαν το διαμελισμό της Ελλαδος. Πολλοί εξεδιωχθηκαν, ενώ πολλα μελη του ΚΚΕ τα οποία επεμεναν να ταυτιζονται με την επισημη θεση του κομματος εκτελεστηκαν.

- Η «ιστορια» που εφτιαξαν οι Σλαβομακεδονες είναι ότι «εκεινοι οι γηγενεις Μακεδονες εξοντωθηκαν και εκδιωχθηκαν μετα τον εμφυλιο από το ελληνικο Κρατος, το οποίο επεδιωξε την ομογενοποιηση της Μακεδονιας με την μεταφορα προσφυγων και την αλλαγη των σλαβικών ονοματων». Η θεωρια αυτή εχει καποια βαση, αλλα παραβλέπει κατι βασικό: Ότι το ελληνικο κρατος δεν εξεδιωξε ολους τους σλαβομακεδονες, αλλα εκεινους – κυριως τους κομμουνιστες – που ειχαν πολεμησει για το διαμελισμο του ελληνικου κρατους και ειχαν στρεψει τα οπλα τους εναντιον του ελληνικου εθνικου στρατου. Είναι βεβαιο παντως ότι εγιναν και αδικιες και αγριοτητες.

- Οι Δυτικές χωρες, δεν «πουλησαν» την Ελλαδα, αλλά κρατησαν καπως μεσοβεζικη σταση, διοτι μετα το 1948 ο Τιτο ειχε ερθει σε ρηξη με το Σταλιν και ειχε αποχωρησει από την Κομμουνιστικη διεθνη. Ειχε διαμηνυσει δε στους δυτικους, πως αν ταυτιστουν με την Ελλαδα, θα επιστρεψει στην Κομμουνιστικη Διεθνη. Ετσι, οι Δυτικοι, που δεν ηθελαν να εξαγριωσουν τον Τιτο, στηριξαν μεν την Ελλαδα, αλλα δεχτηκαν στις χωρες τους χιλιαδες ελληνες προσφυγες από τα Σκοπια και την Ελληνικη Μακεδονία, δημιουργωντας ετσι κοινοτητες με μισος εναντιον της Ελλαδας και αλυτρωτική νοοτροπία. Για το λόγο αυτό τοσο η Ελλαδα, οσο και η Δυση συνολικα δεν αντεδρασαν όταν το 1948 ο Τιτο δημιουργησε τη Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονίας στην περιοχη που ως τοτε ονομαζονταν Βαρνταρσκα (εξου και ο γνωστος Βαρδαρης…).
Επίσης, όταν με τη συμφωνη γνωμη όλων των μεγαλων ελληνικων κομματων καποια στιγμη (αρχικα στα τελη του ’50 και πολύ αργοτερα ως τα τελη του ’80) ανοιξαν τα συνορα γιατον επαναπατρισμο των προσφυγων ΟΙ ΜΟΝΟΙ οι οποίοι εξαιρεθηκαν ηταν οι Σλαβομακεδονες.

- Μετα τη 10ετια του ’50, λιγο με τη διπλωματία, λιγο με την οικονομικη συνεργασία, λίγο με την εσωτερικη κατασταση στο κομμουνιστικο μπλοκ, το ζητημα ειχε εκτονωθει, εως ότου αναζωπυρρωθει μετα τη διαλυση της Γιουγκοσλαβιας. Η προηγουμενη γενια σλαβομακεδονων ηγετων, όπως ο Γκλιγκορωφ, ηταν πολύ πιο μετριοπαθης, διοτι γνωριζε ιστορια και δεν ειχε στο κεφαλι της τις εθνικιστικές βλακειες που εχει αυτό το ζωον ο Γκουεφσκι – ο οποίος παρεμπιπτοντως είναι γιος Σλαβομακεδονα πρόσφυγα από την Καστορια. Τοτε ηταν και η χρυση ευκαιρια να βρουμε μια συμβιβαστικη λυση, όπως σωστα επεδιωκε ο Μητσοτακης, αλλα δε επετρεψαν οι Σαμαραδες και οι λαϊκιστες τυπου Ανδρεα Παπανδρέου.

- Η σημερινη ηγεσια των Σκοπίων (την οποία πολύ ευστοχα ο Παγκαλος αποκαλεσε «τσογλανοειδη»), προερχεται από τη γενια που εχει μεγαλωσει με αυτή την προπαγανδα, εχει μισος μεσα της εναντιον της Ελλαδας και θεωρει ότι εφτασε η ωρα για μια εθνικη δικαιωση. Είναι και απειροι από διεθνη διπλωματια και κανουν τη μια μαλακια μετα την άλλη. Όλα όσα επιδιωκουν στην την περιοδο είναι παπαριές καμαρωτές, οι οποίες μας σπανε τα νευρα, μας ενοχλουν, μας θιγουν, αλλα απί της ουσιας είναι και δεν είναι και για να χολοσκαμε… Για να το πω στη γλωσσα του σάιτ μας, θα μας κλάσσουν μια μαντρα…

Συμπερασματικά: Η αλήθεια είναι ότι τους εχουμε ψιλοξεκωλιασει τους σλαβομακεδονες εδώ και 100 περιπου χρονια. Αλλα και εκεινων τα ηθελε ο κωλος τους. Δεν επεδιωξαν την ενσωματωση τους στην Ελλαδα, αλλα πολεμησαν για το διαμελισμο της. Τη μεγαλυτερη ευθυνη του Μακεδονικό τη φερνει η ανευθυνη και τυχοδιωκτικη σταση της ηγεσιας του ΚΚΕ, πριν την κατοχη και ως τον εμφυλιο. Απλως, επειδη το ΚΚΕ είναι δογματικο και βαρια λωβοτομημενο κομμα μην περιμενετε να το παραδεχτει. Βεβαια, πολυ αργοτερα, στις αρχες του ’70 (ισως και λιγο νωριτερα) αποκηρρυξε και εκεινο την παλια του θεση περι αναξαρτητης κομμουνιστικης Μακεδονιας.

Αυτή είναι η αλήθεια, αγαπητοί συνμπουρδελιάρηδες. Και μην ακουτε μαλακίες ότι υπάρχουν πολλές αλήθειες. Αυτά είναι παπαριές ηλιθίων που δεν ξέρουν τι τους γινεται. Διαφορειτικές αναγνωσεις της ιστοριας υπάρχουν. Ιστορικά γεγονότα που δεν έχουν φωτιστει πλήρως, ναι. Διαφορετικές ερμηνείες γεγονότων, επίσης. Τα γεγονότα όμως είναι γεγονότα! Και είναι τουλάχιστον γελοίο να προσπαθεί κάποιος να αλλαξει τα γεγονότα ώστε αυτά να ταιριάζουν με τα δικα του κολλήματα.

Και ένα τελευταίο σχόλιο: Η Ελλαδα πήγε μπροστα και πετυχε τους στόχους της όποτε την ευθυνη της χωρας και την ασκηση πολιτικής της ειχαν σοβαροί και υπευθυνοι πολιτικοί, όπως ο Καποδίστριας, ο Τρικούπης, ο Βενιζέλος, ο Καραμανλής. Οποτε την είχαν κολλημενοι ακροδεξιοί ή λαϊκιστές παίρναμε τον πούλο. 1897, 1922, Κυπρος, είναι τραγωδίες που εχουν τη σφραγιδα του ανεύθυνου λαϊκισμού.
Ας είμαστε λοιπόν ψυχραιμοι. Εμετικός ο Γκρουεφσκι και το παπαδαριό του, αλλά η λύση δεν είναι να γινουμε Ανθιμοι, Ψωμιαδηδες και Χρυσα (κλουβια) Αυγα…


 

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
1.353
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ψάξτε στο google:
ΚΚΕ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΚΚΕ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.

Μα τί να συζητήσεις βρε ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Φέρθυ παιδιά στον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο το ΚΚΕ είχε αποφασίσει μαζί με τους πάτρωνές του να κόψει την Μακεδονία από τον εθνικό κορμό και να την κάνει ανεξάρτητο σλαβικό κράτος, τότε έκαναν και παιδομάζωμα (κι όχι "παιδομάζωμα" που μας λέει ο "ψύχραιμος" απτόιτος) στην μακεδονία, ένοπλες ομάδες του ΚΚΕ απήγαγαν πολλά ελληνόπουλα για να τα κάνουν Γενιτσάρους. Ένας από αυτούς τους
γενιτσάρους εκείνης της εποχής είναι και ο πατέρας του Γκρούεφσκι που το κανονικό του όνομα είναι Γκρόγιος.

Υ.Γ. έχουν κυκλοφορήσει και δύο σχετικά βιβλία, τό ένα
Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι από έναν αληθινό αριστερό
που ήταν στο ίδιο κελί προς εκτέλεση με τον Μπελογιάννη
και
ένα άλλο βιβλίο από τον εκείνη την εποχή υπεύθυνο του παιδομαζώματος του ΚΚΕ

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι...
Συγγραφέας: Λαζαρίδης, Τάκης
Αρ. Σελίδων: 263
Εκδόσεις:Πελασγός
ISBN:960-522-173-Χ

ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ Η ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΧΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ
Συγγραφέας :  ΜΑΝΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκδόσεις : ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Σελίδες : 316
ISBN : 960-522-142-Χ

ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ
Συγγραφέας :  ΜΑΝΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκδόσεις : ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Σελίδες : 254
ISBN : 960-522-168-3

Υ.Γ. Τα "ψύχραιμα" παπαγαλάκια της Παγκοσμιοποίησης μας
λένε να μην μιλάμε να μην αντιδράμε
, εγώ θα θυμήσω μόνο
κάτι που έλεγε ο Γέρος του Μοριά ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης χάρη
στον οποίο είμαστε σήμερα ελεύθεροι: Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους

Υ.Γ.2. Οι Εκδόσεις Πελασγός είναι ένα από τα πολλά βιβλιοπωλεία
      που πρόσφατα έκαψαν οι "γνωστοί-άγνωστοι" υπηρέτες της
      Παγκοσμιοποίησης
. Για να δείξουν τις "δημοκρατικές" τους
      ευαισθησίες προφανώς.  :2funny:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
198
Πόντοι
866
fethry έχει ένα thread Αυπνία λόγω καύλας. Δεν περνάς και από εκεί να κοιμηθούν οι άνθρωποι;
'Αντε και με το καλό, γιατί κακομάθαμε

το θρεντ που του ταιρειαζει τολμω να πω οτι ειναι αυπνια λογω  :jerking:
:2funny:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
198
Πόντοι
866
Λοιπόν, πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια τον χρήστη apolyto_arseniko, διότι με τις ακάματες προσπάθειές του να με σπαμάρει επί ώρες, έκανε να περάσει ευχάριστα ένα βράδυ που αλλιώς θα με είχε καταβάλει η νύστα.
Η πτήση μου (για ολιγοήμερο ταξιδάκι) φεύγει σε δύο ώρες, ως εκ τούτου τον ευγνωμονώ που με κράτησε ξύπνιο και με έκανε να περάσω και τόσο καλά.
Θα ήθελα βέβαια για επιδόρπιο και ένα υβρεολόγιο κατά του Παναγιώτη Γιαννάκη (σαν κι αυτά που μόνο αυτός ειδικεύεται) για το ...απαράδεκτο μπάσκετ που παίζει επι ημερών του η Εθνική, αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας.
Καληνύχτα συναγωνιστές.

αφου σαρεσε γιατι φωναζες?
 

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
1.353
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
αφου σαρεσε γιατι φωναζες?
Λοιπόν, πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια τον χρήστη apolyto_arseniko, διότι με τις ακάματες προσπάθειές του να με σπαμάρει επί ώρες, έκανε να περάσει ευχάριστα ένα βράδυ που αλλιώς θα με είχε καταβάλει η νύστα.
Η πτήση μου (για ολιγοήμερο ταξιδάκι) φεύγει σε δύο ώρες, ως εκ τούτου τον ευγνωμονώ που με κράτησε ξύπνιο και με έκανε να περάσω και τόσο καλά.
Θα ήθελα βέβαια για επιδόρπιο και ένα υβρεολόγιο κατά του Παναγιώτη Γιαννάκη (σαν κι αυτά που μόνο αυτός ειδικεύεται) για το ...απαράδεκτο μπάσκετ που παίζει επι ημερών του η Εθνική, αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας.
Καληνύχτα συναγωνιστές.

Βρε Απόλυτο Αρσενικό, λές να του σπάσαμε τα νεύρα του ανθέλληνα
και για να στανιάρει έκλεισε ταξίδι αναψυχής στα Σκόπια;


αχαχαχαχαχαχαχα  :2funny:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
198
Πόντοι
866
Βρε Απόλυτο Αρσενικό, λές να του σπάσαμε τα νεύρα του ανθέλληνα
και για να στανιάρει έκλεισε ταξίδι αναψυχής στα Σκόπια;


αχαχαχαχαχαχαχα  :2funny:

μαλλον προς κινα η κουβα τον κοβω ;)
διαβασα αυτα που εγραψε χτες,ολους τρελους μας εβγαζε :2funny:
αστον η συνεχεια οταν γυρισει δεν μου ξεφευγει η ντροπη των πτηνων :2funny:
 

aptoitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Μηνύματα
80
Like
2
Πόντοι
0
Προσωπικά το μονο που προσκυναω ειναι η μαλακια σου, το μεγεθος της οποίας φαινεται τεραστιο. Για τις ευθυνες του ΚΚΕ και της προδοτικης του στασης, εγραψα πολλά και αναλυτικά και μονο ενας ηλίθιος θα με εγκαλουσε επειδη εβαλα τη λέξη παιδομαζωμα σε εισαγωγικα - στοιχειο που προφανως ειχε αναφορικό χαρακτηρα και όχι ειρωνικό, όπως το "ψυχραιμος" στη δικη σου περιπτωση. Φαινεται όμως ότι ενας αποφασισμενος ακροδεξιος ηλιθιος, όπως εσυ, κατι θα βρει για να πει τα δικα του...
Αντε τραβα κανε παρεα με τον Ανθιμο, τον Ψωμιαδη και Καρατζαφερη, ανοιξε και μια διανοουμενιστικη συζητηση με Αδωνι, Πλευρη και Βελοπουλο και μη μαγαριζεις τον Κολοκοτρωνη, βάζοντας τον στην ιδια φαρα με σας.-
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
198
Πόντοι
866
Προσωπικά το μονο που προσκυναω ειναι η μαλακια σου, το μεγεθος της οποίας φαινεται τεραστιο. Για τις ευθυνες του ΚΚΕ και της προδοτικης του στασης, εγραψα πολλά και αναλυτικά και μονο ενας ηλίθιος θα με εγκαλουσε επειδη εβαλα τη λέξη παιδομαζωμα σε εισαγωγικα - στοιχειο που προφανως ειχε αναφορικό χαρακτηρα και όχι ειρωνικό, όπως το "ψυχραιμος" στη δικη σου περιπτωση. Φαινεται όμως ότι ενας αποφασισμενος ακροδεξιος ηλιθιος, όπως εσυ, κατι θα βρει για να πει τα δικα του...
Αντε τραβα κανε παρεα με τον Ανθιμο, τον Ψωμιαδη και Καρατζαφερη, ανοιξε και μια διανοουμενιστικη συζητηση με Αδωνι, Πλευρη και Βελοπουλο και μη μαγαριζεις τον Κολοκοτρωνη, βάζοντας τον στην ιδια φαρα με σας.-
:2funny:



οπα!νεος παπιας!
καλως ορισες δικε μου
:2funny:
 

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
1.353
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Προσωπικά το μονο που προσκυναω ειναι η μαλακια σου, το μεγεθος της οποίας φαινεται τεραστιο. Για τις ευθυνες του ΚΚΕ και της προδοτικης του στασης, εγραψα πολλά και αναλυτικά και μονο ενας ηλίθιος θα με εγκαλουσε επειδη εβαλα τη λέξη παιδομαζωμα σε εισαγωγικα - στοιχειο που προφανως ειχε αναφορικό χαρακτηρα και όχι ειρωνικό, όπως το "ψυχραιμος" στη δικη σου περιπτωση. Φαινεται όμως ότι ενας αποφασισμενος ακροδεξιος ηλιθιος, όπως εσυ, κατι θα βρει για να πει τα δικα του...
Αντε τραβα κανε παρεα με τον Ανθιμο, τον Ψωμιαδη και Καρατζαφερη, ανοιξε και μια διανοουμενιστικη συζητηση με Αδωνι, Πλευρη και Βελοπουλο και μη μαγαριζεις τον Κολοκοτρωνη, βάζοντας τον στην ιδια φαρα με σας.-

Τί έγινε καλό μου παλικαράκι  :2funny: δεν αντέχεις καθόλου τον
διάλογο που πήγε η "ψυχραιμία σου"
?  :2funny: Σε αυτά που έγραψες είπες πολλά μαργαριτάρια
αλλά δεν κάθησα να ασχοληθώ. Θα δώσω μόνο άλλο ένα παράδειγμα
από τα μαργαριτάρια σου, εκεί που έλεγες για τους "ψύχραιμους" κι όχι
"ακραίους" πολιτικούς ηγέτες που πήγαν την Ελλάδα μπροστά και έδωσες
σαν παράδειγμα τον Καραμανλή (τον πρεσβύτερο προφανώς γιατί ο
νεώτερος μόνο για να παίξει κανένα playstation και να φάει κάνα πίττα-γύρο απόλα είναι ικανός :2funny:).
Εγώ λοιπόν θα θυμίσω αυτό που είπε ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος
για την Κύπρο μεταξύ Αττίλα-1 και -2, δηλαδή οτι:
...Η Κύπρος είναι Μακρυά...
Προφανώς για τα Φάντομς και τα
νεότευκτα τότε υποβρύχια η Κύπρος ήταν πολύ μακρυά, ενώ 2000 χρόνια
πρίν η Κύπρος ήταν πολύ κοντά για να κάνουν ναυτικές επιχειρήσεις εκεί
οι Ελληνικές Τριήρεις  :2funny:

Υ.Γ. Καταλαβαίνετε όλοι τί εννοούν με την "Ψυχραιμία" οι
    ελληνόφωνοι υπηρέτες της Παγκοσμιοποίησης, να καθόμαστε
    να μας "απαυτόνουν" και να παραμένουμε "πολιτισμένοι" και
    "Ψύχραιμοι". Αν και ο συγκεκριμένος έχασε Αμέσως την
     "Ψυχραιμία" του  :2funny:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
198
Πόντοι
866
Τί έγινε καλό μου παλικαράκι  :2funny: δεν αντέχεις καθόλου τον
διάλογο που πήγε η "ψυχραιμία σου"
?  :2funny: Σε αυτά που έγραψες είπες πολλά μαργαριτάρια
αλλά δεν κάθησα να ασχοληθώ. Θα δώσω μόνο άλλο ένα παράδειγμα
από τα μαργαριτάρια σου, εκεί που έλεγες για τους "ψύχραιμους" κι όχι
"ακραίους" πολιτικούς ηγέτες που πήγαν την Ελλάδα μπροστά και έδωσες
σαν παράδειγμα τον Καραμανλή (τον πρεσβύτερο προφανώς γιατί ο
νεώτερος μόνο για να παίξει κανένα playstation και να φάει κάνα πίττα-γύρο απόλα είναι ικανός :2funny:).
Εγώ λοιπόν θα θυμίσω αυτό που είπε ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος
για την Κύπρο μεταξύ Αττίλα-1 και -2, δηλαδή οτι:
...Η Κύπρος είναι Μακρυά...
Προφανώς για τα Φάντομς και τα
νεότευκτα τότε υποβρύχια η Κύπρος ήταν πολύ μακρυά, ενώ 2000 χρόνια
πρίν η Κύπρος ήταν πολύ κοντά για να κάνουν ναυτικές επιχειρήσεις εκεί
οι Ελληνικές Τριήρεις  :2funny:

Υ.Γ. Καταλαβαίνετε όλοι τί εννοούν με την "Ψυχραιμία" οι
    ελληνόφωνοι υπηρέτες της Παγκοσμιοποίησης, να καθόμαστε
    να μας "απαυτόνουν" και να παραμένουμε "πολιτισμένοι" και
    "Ψύχραιμοι". Αν και ο συγκεκριμένος έχασε Αμέσως την
     "Ψυχραιμία" του  :2funny:

ρε αντε!φασιστα!τολμας να μιλας για το κκε!ακου εκει η μακεδονια ελληνικη!
εισαι απογονος του χιτλερ ρε!
:2funny: :2funny:
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Δεν ξέρω από που φαίνεται ότι ο απτόητος είναι υπηρέτης της παγκοσμιοποίησης, τα γεγονότα που ανέφερε μάλλον λογικά μου φαίνονται. Τώρα η πρακτική, απαιτεί κάτι διαφορετικό από άναρθρες ανοργάνωτες κραυγές ή το γνωστό yes man δεκαετιών
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
198
Πόντοι
866
Δεν ξέρω από που φαίνεται ότι ο απτόητος είναι υπηρέτης της παγκοσμιοποίησης, τα γεγονότα που ανέφερε μάλλον λογικά μου φαίνονται. Τώρα η πρακτική, απαιτεί κάτι διαφορετικό από άναρθρες ανοργάνωτες κραυγές ή το γνωστό yes man δεκαετιών

απτοητος μηπως εχεις καμια σχεση με τον φεθρυ?
λεω εγω τωρα ρε παιδι μου
;)
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Ε τώρα μη το παρακάνουμε. Ένας είναι ο fethry και αναμένεται
 

Συνημμένα

  • begg.jpg
    begg.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 17

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom