Επισκέπτης
Φεθρυ τι βαθμους ειχες στην Ιστορια;
Να σου πώ τι βαθμό είχε στα Θρησκευτικά ?
Δεν εγιναν μαχες;
Οταν λεω καποιους ανιστοριτους θυμωνουν κιολας...
Κιλκις-Λαχανα, Σκρα ,Γιαννιτσα σου λενε κατι;
Απ' όσο ξέρω, ούτε τη Μακεδονία, ούτε την Κρήτη, ούτε τα νησιά αποκτήσαμε με πόλεμο.
Δηλαδή με απόβαση ελληνικών στρατευμάτων και κατάληψη των εδαφών, ώστε να μας μείνουν.
Οι προσαρτήσεις έγιναν αποκλειστικά κατόπιν απόφασης των μεγάλων δυνάμεων.
Αντιθέτως, κάναμε μια μεγάλη εκστρατεία το 1922 και καταλάβαμε προσωρινά διάφορα εδάφη (τα οποία απορώ πως μερικοί δεν ζητάνε και σήμερα να γίνουν ελληνικά, μιας και κάποτε τα καταλάβαμε).
Το αποτέλεσμα όμως ήταν ...η Μικρασιατική Καταστροφή και η σφαγή της Σμύρνης.
Να σου πώ τι βαθμό είχε στα Θρησκευτικά ?
Αν και δεν ειναι σωστο κατ'εμε να παραθετω κειμενα συνομιλητων χωρις να ειναι παρων,η γνωμη μου ειναι οτι και στα θρησκευτικα μπουμπουνας ηταν....Φεθρυ μην τσαντιστεις.....γιατι η αληθεια ναι μεν σε θυμωνει αλλα και σε απελευθερωνει.....
καλώς τον Σκοπιανό.Τι έγινε σήμερα?Ο Αλβανός γκόμενος σου σε άφησε μόνο βρωμοκουμούνα?
ναι ήταν αλλά τα ξεπούλησαν μερικοί Ελληνάρες σαν εσένα γιατί τα τότε αφεντικά τους τους έσπρωχναν να κάνουν ντου μέχρι την Άγκυρά.Άσε που από τα τελευταία 6500 τουλάχιστον χρόνια τα 6000 τα παράλια της Μικράς Ασίας ήταν Ελληνικά(Ιωνία σου λέει κάτι fethry;).
καλώς τον Σκοπιανό.
τι είσαι Σκοπιανός είσαι με αυτά που κάνεις.Χαχα εγώ Σκοπιανός?Μάλλον εσύ είσαι που δεν σε κόφτει καθόλου για τα προβοκάτσια τους.
ναι ήταν αλλά τα ξεπούλησαν μερικοί Ελληνάρες σαν εσένα γιατί τα τότε αφεντικά τους τους έσπρωχναν να κάνουν ντου μέχρι την Άγκυρά.
λοιπόν φασιστάκια σκασμός εσείς έχετε καταστρέψει την Ελλάδα.
Παραδόξως, στα θρησκευτικά είχα άριστα (και εννοώ το Λύκειο) γιατί είχαμε την τύχη να έχουμε καθηγητή έναν φωτισμένο άνθρωπο (δεν είναι πια στη ζωή και δεν θέλω να πω το όνομά του) που ήταν επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου και ως εκ τούτου δεν ήταν υποχρεωμένος να ακολουθήσει το επίσημο πρόγραμμα διδασκαλίας για τα θρησκευτικά. Ήμασταν και πρακτικό, δηλαδή δεν είχε επίπτωση στις σχολές για τις οποίες προοριζόμασταν να δώσουμε εξετάσεις. Ο λαμπρός λοιπόν αυτός εκπαιδευτικός στην ουσία μας έκανε μαθήματα φιλοσοφίας, μιας και τα δικά του χείλη πρωτακούσαμε (και διδαχθήκαμε) Καντ, τους υπαρξιστές, ακόμα και το μαρξισμό. Βεβαίως δεν μάθαμε τίποτα για τα άμφια που φοράει ο δεσπότης η ανάλογα χρήσιμα πράγματα, αλλά κάτι μάθαμε, πιστέψτε με.Αν και δεν ειναι σωστο κατ'εμε να παραθετω κειμενα συνομιλητων χωρις να ειναι παρων,η γνωμη μου ειναι οτι και στα θρησκευτικα μπουμπουνας ηταν....Φεθρυ μην τσαντιστεις.....γιατι η αληθεια ναι μεν σε θυμωνει αλλα και σε απελευθερωνει.....
Παρακαλώ να μιλάς καλύτερα διότι δε σε προκάλεσα ειδικά εσένα ποτέ. Εγώ πρώτον δεν αναθέρθηκα σε κανενός τα πολιτικά πιστεύω και δεύτερον δε γουστάρω να μου κολάνε ταμπελάκι και μάλιστα φασίστα. Εάν αγαπώ τη χώρα μου αυτό με κάνει πατριώτη και όχι νεοναζί η ότι άλλη παπαριά έχουν κάνει μερικοί ομοιάζουσες στο νόημα λέξεις. Όσο για το σκασμός πολύ δημοκρατικό έτσι δημοκράτη;ναι ήταν αλλά τα ξεπούλησαν μερικοί Ελληνάρες σαν εσένα γιατί τα τότε αφεντικά τους τους έσπρωχναν να κάνουν ντου μέχρι την Άγκυρά.
λοιπόν φασιστάκια σκασμός εσείς έχετε καταστρέψει την Ελλάδα.
τι είσαι Σκοπιανός είσαι με αυτά που κάνεις.
Μιλάς για τη γνωστή φίρμα κεραμικών και γυαλικών;Άσε που από τα τελευταία 6500 τουλάχιστον χρόνια τα 6000 τα παράλια της Μικράς Ασίας ήταν Ελληνικά(Ιωνία σου λέει κάτι fethry;).
που φοράει ο δεσπότης η ανάλογα χρήσιμα πράγματα, αλλά κάτι μάθαμε, πιστέψτε με.
Η άλλη πλευρά όμως (αυτή που βαριέται να τσακώνεται με τα εθνικιστάκια) θα συμμαχήσει με την πείνα που με έκοψε, και με το τηλεφώνημα παλιών φίλων να πάμε για κανένα κοψίδι.
Α τουτ αλλέρ!
έπρεπε ρε γελοίε να υπήρχε μηναχή του χρόνου να δουν οι πρόγονοί σου τι σκατά λαός θα γίνουμε να μη πεθαίνουν τσάμπα.Μιλάς για τη γνωστή φίρμα κεραμικών και γυαλικών;
φασιστάκι ποσός με ενδιαφέρει η Ρωσία αλλά ψάξε της μαλακίες που έχουν κάνει οι συνοδοιπόροι σου σε όλα τα εθνικά ζητήματα και άντε τράβα να μπεις στον τάφο σου.Βρε πουλημένε κουμούνα που έχετε ακόμα θράσος να μιλάτε η Μικρασιάτικη Εκστρατεία δηλαδή έφταιγε για την καταστροφή???
Καλύτερα δες πως καταντήσατε την Ρωσία πουλημένα τομάρια που κάνατε ολες τις γυναίκες σχεδόν πόρνες και τους άντρες έμπορους όπλων ναρκωτικών και νταβατζήδες.