Νέα

Μακεδονία προδότες!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τελικά ποια θα είναι η κατάληξη στο θέμα της ονομασίας?

• αρνητική

Ψήφοι: 9 56,3%
  • θετική

Ψήφοι: 2 12,5%
  • κοινά αποδεκτή λύση

Ψήφοι: 4 25,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Όπως γουστάρω θα μιλάω επειδή μπορώ κουμούνα.Αγορί δεν έχω αλλά έχετε εσείς γκόμενους όλους τους Αλβανούς και Τουρκαλάδες.
Παλιογυφτάκι θα είναι ο έγγονος σου με τα μυαλά που κουβαλάτε πουλημένοι κουμούνες.

Μάλλον με μπερδεύεις με το αγόρι σου τουρκόσπορε κομμουνιστή

Λούγκρες σαν εσένα ο αδόλφος θα τις έκαιγε - εισαι απο τις τυχερές

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όπως γουστάρω θα μιλάω επειδή μπορώ κουμούνα.Αγορί δεν έχω αλλά έχετε εσείς γκόμενους όλους τους Αλβανούς και Τουρκαλάδες.
Παλιογυφτάκι θα είναι ο έγγονος σου με τα μυαλά που κουβαλάτε πουλημένοι κουμούνες.
Μιας και μιλάς για εγγονούς, μήπως τίποτα συγγενείς σου στην κατοχή φορούσανε "όλως τυχαίως" τίποτα γερμανικές στολές και μποτούλες;
Γιατί αποφεύγεις επιμελώς να μιλήσεις για "πατριωτισμό" ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον με μπερδεύεις με το αγόρι σου τουρκόσπορε κομμουνιστή

Λούγκρες σαν εσένα ο αδόλφος θα τις έκαιγε - εισαι απο τις τυχερές

Εγώ κουμούνα τουρκόσπορος?Χαχαχα
Εσύ μάλον πηγαίνεις με Τουρκαλάδες και ναι είσαι απο τους τυχερούς κουμούνες.Κανονικά έπρεπε να είσουν στάκτη ρε πουλημένε αριστεριστή που πουλας την Ελλάδα με την ίδια ευκολία που δίνεις καικόλο σε Αλβανούς

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μιας και μιλάς για εγγονούς, μήπως τίποτα συγγενείς σου στην κατοχή φορούσανε "όλως τυχαίως" τίποτα γερμανικές στολές και μποτούλες;
Γιατί αποφεύγεις επιμελώς να μιλήσεις για "πατριωτισμό" ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Έχεις μήπως καμία απόδειξη ότι οι εθνικόφρωνες πήγαν όλοι με τους Γερμανούς?Σου δωσαν πιστοποιητικό οτί πολέμησαν στο πλευρό των ΝΑΖΙ?Δεν αποφεύγω να μιλαώ για την Κατοχή αλλά το θέμα εδώ είναι τι γίνεται τώρα στην Μακεδονία και εσείς ακόμα πιπιλάτε τα ίδια περι κατοχής.Κανενά άλλο επιχείρημα δεν έχετε?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Παίδες, προτείνω να μην ασχοληθούμε άλλο με το φασιστάκι που δεν τον πήραν μαζί τους στην 5ήμερη οι συμμαθητές του και βγάζει εδώ τα απωθημένα του.
Αλλά να συζητήσουμε ήρεμα και πολιτισμένα το όντως πολύ ενδιαφέρον αυτό εθνικό θέμα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έχεις μήπως καμία απόδειξη ότι οι εθνικόφρωνες πήγαν όλοι με τους Γερμανούς?Σου δωσαν πιστοποιητικό οτί πολέμησαν στο πλευρό των ΝΑΖΙ?Δεν αποφεύγω να μιλαώ για την Κατοχή αλλά το θέμα εδώ είναι τι γίνεται τώρα στην Μακεδονία και εσείς ακόμα πιπιλάτε τα ίδια περι κατοχής.Κανενά άλλο επιχείρημα δεν έχετε?
Ράλληδες ταγματαλήτες / μπουραντάδες Γερμανοί
τα κεφάλια σας θα πέσουν / απ' τ αντάρτικο σπαθί....
(Δημώδες της εποχής)

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες, προτείνω να μην ασχοληθούμε άλλο με το φασιστάκι που δεν τον πήραν μαζί τους στην 5ήμερη οι συμμαθητές του και βγάζει εδώ τα απωθημένα του.
Αλλά να συζητήσουμε ήρεμα και πολιτισμένα το όντως πολύ ενδιαφέρον αυτό εθνικό θέμα.

Χαχα μάλλον εσάς πρέπει να βάλουμε στην καραντίνα παλιοκούμουνες.Τι να συζητήσεις ρε για εθνικό θέμα εσύ αφου οτί και να σου πουν θα θέλεις να δώσεις κόλο στους Σκοπιανούς.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ κουμούνα τουρκόσπορος?Χαχαχα
Εσύ μάλον πηγαίνεις με Τουρκαλάδες και ναι είσαι απο τους τυχερούς κουμούνες.Κανονικά έπρεπε να είσουν στάκτη ρε πουλημένε αριστεριστή που πουλας την Ελλάδα με την ίδια ευκολία που δίνεις καικόλο σε Αλβανούς

Κοίτα σκουράτζα, αν είχες πάει σχολείο θα ξόδευα άλλα 5 λεπτά για να στην πω.

Επειδή όμως δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος όπως εσυ, ο χρόνος μου ειναι πολύτιμος.

Άν ήξερες ανάγνωση, θα είχες διαβάσει οτι την αντιπροσωπεία του πατριωτισμού την έχω πάρει εγώ. Αμα ψάχνεις για δουλειά, στείλε βιογραφικό. Ψάχνω κάποιον να καθαρίζει τις τουαλέττες.

Δε με πειράζει που είσαι γυφτάκι, λούγκρα και κομμουνιστής. Απλά θα πληρώνεσαι λιγότερο. Και θα σκύβεις περισσότερο. Ακριβώς όπως κάνεις μέχρι τώρα.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άν ήξερες ανάγνωση, θα είχες διαβάσει οτι την αντιπροσωπεία του πατριωτισμού την έχω πάρει εγώ. Αμα ψάχνεις για δουλειά, στείλε βιογραφικό. Ψάχνω κάποιον να καθαρίζει τις τουαλέττες.

Ναι ναι είσαι ένας πατριώτης που γουστάρει απλά τους Αλβανούς και τους Τουρκαλάδες.Δεν είναι οτι πουλάς την Ελλάδα για αυτούς απλά η ψωλή τους ειναι γλυκία και σε τρελαίνει.Τελοςπαντων πήγαινε σε κανενα thread για τραβέλια και έλα μετά εδώ να μας δείξεις τον πατριωτισμό σου.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ειναι πολυ σοβαρο το θεμα για να το ριχνουμε σε αυτο το επιπεδο.Προσωπικα αφου το θεμα επιασε πατο αποχωρω.Σιγουρα εκτεθηκαν ενδιαφερουσες αποψεις και ιδεες και χαιρομαι που οι περισσοτεροι αντιδρουν (εστω με τις οποιες διαφοροποιησεις.) Το γεγονος οτι φτασαμε στο σημειο να μιλαμε για τραβελια και τετοια με κανει να μην εχω θεση.Καλη συνεχεια.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Μια απλή ερώτηση και πάλι.
Γιατί άραγε οι αγράμματοι χωρικοί στις αρχές του 20ου αιώνα επέμεναν να ονομάζονται Μακεδόνες;
Μη μου πεις οτι τους έβαλαν οι Μεγάλες Δυνάμεις.

Το τι μπορει να θελουν αγραματοι χωρικοι ή και μορφωμενοι γραφιαδες δεν εχει σημασια επι της πραγματικοτητας σε τετοιο επίπεδο. Επεμεναν γιατι ετσι τους ειχαν πει να κανουν. Δεν εχει καμια σχεση με την εθνοτικη τους καταγωγη αυτο. Δεν ειναι Ελληνες σιγουρα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το τι μπορει να θελουν αγραματοι χωρικοι ή και μορφωμενοι γραφιαδες δεν εχει σημασια επι της πραγματικοτητας σε τετοιο επίπεδο. Επεμεναν γιατι ετσι τους ειχαν πει να κανουν. Δεν εχει καμια σχεση με την εθνοτικη τους καταγωγη αυτο. Δεν ειναι Ελληνες σιγουρα.
Φυσικά δεν είναι Έλληνες.
Το κακό είναι οτι -σύμφωνα με την επιστήμη της εθνολογίας- είναι Μακεδόνες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ράλληδες ταγματαλήτες / μπουραντάδες Γερμανοί
τα κεφάλια σας θα πέσουν / απ' τ αντάρτικο σπαθί....
(Δημώδες της εποχής)

Τώρα, πώς αυτά τα δύο ποστς συνδυάζονται, μόνο ένας μύστης της σκοπιανής ιστορίας ( ; ) μπορεί να το αντιληφθεί...

Συνέχισε να μελετάς σκοπιανή ιστορία, σου πάει...
Το ότι το μακεδονικό ξεκίνησε ως προβοκάτσια της Βουλγαρίας και όχι μόνο για να εξασφαλίσει έξοδο στο αιγαίο (και αυτό το καθίκι ο Μελάς κατέστρεψε αυτήν την υπέροχη πολυπολιτσιμική κοινότητα που ονειρεύονταν οι κομιτατζήδες) και το διατήρησε ο Τίτο πάλι για δικούς του λόγους, δεν είναι τίποτ' άλλο παρά προπαγάνδα της δεξάς...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Εκτός από ιστορικός είσαι και εθνολόγος..Από μυστρί και ματσακόνι πώς τα πας να μου φτιάξεις μία μάντρα;

Αλήθεια, σύμφωνα με την επιστήμη της εθνολογίας, αυτοί οι κακόμοιροι έλληνες που ζουν στη μακεδονία, τί στο διάολο είναι;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τώρα, πώς αυτά τα δύο ποστς συνδυάζονται, μόνο ένας μύστης της σκοπιανής ιστορίας ( ; ) μπορεί να το αντιληφθεί...

Συνέχισε να μελετάς σκοπιανή ιστορία, σου πάει...
Το ότι το μακεδονικό ξεκίνησε ως προβοκάτσια της Βουλγαρίας και όχι μόνο για να εξασφαλίσει έξοδο στο αιγαίο (και αυτό το καθίκι ο Μελάς κατέστρεψε αυτήν την υπέροχη πολυπολιτσιμική κοινότητα που ονειρεύονταν οι κομιτατζήδες) και το διατήρησε ο Τίτο πάλι για δικούς του λόγους, δεν είναι τίποτ' άλλο παρά προπαγάνδα της δεξάς...
Δεν βλέπω να σε ενοχλούν τα υστερικά του φασίστα.
Όπως πάντα, επιλεκτική μνήμη.
Είσαι καλά απο το χτεσινό ατύχημα που μας έλεγες;
Η υγεία πάνω απ όλα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αλήθεια, σύμφωνα με την επιστήμη της εθνολογίας, αυτοί οι κακόμοιροι έλληνες που ζουν στη μακεδονία, τί στο διάολο είναι;
Έλληνες που ζουν στο ελληνικό τμήμα της -με τη γεωγραφική έννοια- Μακεδονίας.
Διαφωνείς;

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Μπορεις να μου δωσεις τιτλο μελετης, βινλιο ή λινκ να δω αυτη την αποψη?
Κάποιος που ειναι Μακεδόνας ειναι αναγκαστικά και Έλληνας. Οι Μακεδονες ειναι υποσυνολο των Ελλήνων. Αν ηταν Μακεδόνες θα ηταν κι Έλληνες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κάποιος που ειναι Μακεδόνας ειναι αναγκαστικά και Έλληνας. Οι Μακεδονες ειναι υποσυνολο των Ελλήνων. Αν ηταν Μακεδόνες θα ηταν κι Έλληνες.
Αν ξεκολλήσεις απ' αυτό το αξίωμα, ίσως πάρεις χαμπάρι και τι παίζεται.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεις να μου δωσεις τιτλο μελετης, βινλιο ή λινκ να δω αυτη την αποψη?

Ρε φίλε τι την ψάχνεις με τα κουμούνια δεν τα νοιάζει να πουλήσουν την Ελλάδα περιμένεις να σου πουν κάτι άλλο οτι τα κολοΑλβάνα και οι Σκοπιανοί καλά θέλουν να πάρουν το όνομα Μακεδονια?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έλληνες που ζουν στο ελληνικό τμήμα της -με τη γεωγραφική έννοια- Μακεδονίας.
Διαφωνείς;

Και οι άλλοι είναι σλάβοι που κατοικούν στο σλαβικό τμήμα της- με τη γεωγραφική έννοια- Μακεδονίας.
Διαφωνείς;

Το ότι κάποιοι τους βάφτισαν μακεδόνες σε μια πολύ πρόσφατη φάση της ιστορίας για τα εθνολογικά δεδομένα ΔΕΝ τους καθιστά ξεχωριστό έθνος...Έτσι πιστεύουν και οι αλβανοί "συμπατριώτες" τους που τους κράζουν ανελέητα...

Και μιας και το ρίξαμε στην εθνολογία, οι αλβανοί του κοσόβου, δεν το παίζουν ξεχωριστό έθνος από τους αλβανούς της αλβανίας ή του τετόβου...Αλβανοί είναι οι άνθρωποι και δεν το κρύβουν και το κόσοβο είναι καθαρά γεωγραφικός προσδιορισμός...
Χάθηκε να κάνουν το ίδιο και οι ακατανόμαστοι;
Η για άλλη μια φορά θα δείξουν ότι είναι ένα έθνος "μαϊμού" που δημιουργήθηκε τεχνηέντως;

Αλήθεια, οι αλβανοί του τετόβου εθνολογικά τί είναι; Γιατί αν τους πεις μακεδόνες θα σου ανοίξουν δεύτερο αφαλό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom