Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι ειναι Hong Kong αλλα για να βρεις ακρη θα πρεπει να ξερεις καλα τη πολη ή να δουλεψεις πολλη ωρα στο χαρτη.
Αυτα σε Κινα (mainland) δεν θα τα βρεις.
Και που να δειτε τον αφρο απο την Κινα που παιζει Τζακαρτα![]()
καυλώσαμε μεσημεριάτικα, πολύ θα γούσταρα να πάω σε αυτά τα μέρη αλλά που... εδώ με τις μπαζοελληνίδες θα τη βγάλω μια ζωη μου φαίνεται
Οι ταριφες αμα τους πεις δεν θα σε πανε? Με την προβλεπομενη ταλαιπωρια βεβαια να σε πανε στα δικα τους κ τετοια φανταζομαι.
Σανγκαι δηλαδη μαπα το καρπουζι? Να αναθεωρησω? Δεν μπορει κοντα 20 εκατομυρια πλυθησμο ολο κ κατι θα γινεται![]()
![]()
Οι κινέζες πως κολλάνε με την Τζακάρτα;Και που να δειτε τον αφρο απο την Κινα που παιζει Τζακαρτα![]()
Λογικη Απορια.Οι κινέζες πως κολλάνε με την Τζακάρτα;
Eιλικρινής απορία.
ΘΕΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ....αφιερωμενο στον Pipino
Λορδε νομιζω οτι μονο εσυ με καταλαβαινεις!!Παιδια
Εχω δει κινεζα διμετρη και εχω παθει, το μονο που ειχα πει ηταν την ΘΕΛΩ ουτε τιμη δεν ειχα ρωτησει.
Αλλα μαλλον του πιπινο δεν θα του αρεσε γιατι ηταν 60 ποντους ψηλοτερη απο τα στανταρ του![]()
![]()
![]()
Πολυ απλα τα συνδιαζεις...παιδιά είχα αποφασισει νά πάω ταιλάνδη μετά όμως τίς περιγραφες του πιπινομα;ιακ πού θεωρείτε από τά πλέον αξιοπιστα μελη του σαιτ δέν ξέρω ποιο από τά δύο νά διαλέξω,,,
νομίζω ότι όπως τά λές είναι,ταξιδιωτικός πράκτορας ΄επρεπε νά ήσουν,θά ήσουν ο καλύτερος φίλε μουΠολυ απλα τα συνδιαζεις...
Περνεις ενα αεροπλανο για Μπανγκοκ,καθεσαι μερικες μερες για να εξοικιωθεις με το πως δουλευει περιπου το συστημα αλλα και με την ασιατικη ομορφια ...τα σχιστα ματακια,τις πλακουτσες μυτουλες,τα στεγνα κορμακια χωρις κυτταριτιδα και δερμα σα μεταξι (σε "σκουρα" βεβαια version)..και μετα περνεις την AirAsia και πας με 60 ευρω στο Μακαο (2 ωρες πτηση),για "ασπρα" μωρα,καθεσαι λιγο...ριχνεις και τις "μπιλιες" σου στα καζινο...και τελος περνεις το φερρυ μπωτ (15 ευρω-1 ωρα) για Χονγκ Κονγκ...
Εαν βεβαια συνδιασεις και μερικες μερες με μια εξπρες 5ημερη βιζα για το Shenzhen στη Κινα που ειναι διπλα στα συνορα,τοτε το ταξιδι γινεται "πληρες"...!!! ;)
πρεπει πρωτα να πας Ταυλανδη.
Ειναι το σημειο 0 εκει..
Μακαο, κακαο Χονγκ Κονγκ ειναι για προχωρημενους
σωστα...πρεπει πρωτα να πας Ταυλανδη.
Ειναι το σημειο 0 εκει..
Μακαο, κακαο Χονγκ Κονγκ ειναι για προχωρημενους