magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.754
το γραφειο δεν ειναι μια κοπελαΚαλησπερα σε ολους... Μια ερωτηση προς το γραφειο... Ξερουμε ποτε θα δουλεψει η Αριανα? Εχει να εμφανιστει απο το προπροηγουμενο Σαββατο που παιχτηκε ''η πατατα''.... Απο τοτε ουτε εχει εργαστει αλλα ουτε εχει συνδεθει εδω!!! Να ανησυχουμε για κατι??
Η TV δείχνει ένα spoiler του τι έγινε στη συνέχεια της φωτογραφίας, μια προοικονομία θα έλεγε κανείς!!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Τα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Όποιος δεν με βρει, να ενημερώσω δουλεύω Και αύριο, μεθαύριο, φιλιά πολλά ❤
Αντί να κοιτάς την κωλαρα στην τηλεόραση εστίασες;Η TV δείχνει ένα spoiler του τι έγινε στη συνέχεια της φωτογραφίας, μια προοικονομία θα έλεγε κανείς!!
Αυτό θα πει αντεπίθεσηΑγορια μ διαθεσιμη σήμερα
Καλησπέρα...Αγορια μ διαθεσιμη σήμερα
ΛαρααααααΑγορια μ διαθεσιμη σήμερα
Εγώ μπορεί να θέλω μόνο την Αριάνατο γραφειο δεν ειναι μια κοπελα
Και τουρλωμενηΛαραααααα
ΠοιημαΚαι τουρλωμενη
Στην σημερινή αναμέτρηση κερδίζει η @Sofia_Magic με διαφορά…Ποιημα
Είναι κλεισμένη ρε πούστη μουΣτην σημερινή αναμέτρηση κερδίζει η @Sofia_Magic με διαφορά…
Δεν κάνουμε καμία αναμέτρηση εδώ, απλώς την δουλειά μάς! Μην είστε κουτσομπόληδες βαριέμαι ....Στην σημερινή αναμέτρηση κερδίζει η @Sofia_Magic με διαφορά…
Να την κλείσεις για αύριο και να βγάλεις φωτό την κωλαρα τηςΕίναι κλεισμένη ρε πούστη μου
ποτε εκανες τετοια κωλαρα εσυ? μωρε μπραβοΑγορια μ διαθεσιμη σήμερα
δεν εχει ορεξη η Σοφια για πλακα σημερα,μαλλον θα θελει να χαλαρωσει με ενα ωραιο δειπνο υπο το φως των κεριων,καλο κρασι και μπακαλιαρο σκορδαλια απο χτες.Δεν κάνουμε καμία αναμέτρηση εδώ, απλώς την δουλειά μάς! Μην είστε κουτσομπόληδες βαριέμαι ....