Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.826
- Πόντοι
- 2.256
Με ολη μας την καρδια!Να στηρίξουμε την Βικάρα παιδιά. Απίστευτο κορίτσι. Να είσαι καλά κούκλα
Με ολη μας την καρδια!Να στηρίξουμε την Βικάρα παιδιά. Απίστευτο κορίτσι. Να είσαι καλά κούκλα
Διάβασε λίγο Jamesτι σχέση έχει αυτό?
Οχι,θελω να παρω τον αερα μου εγω. Πηρα κ λιγη σκορδαλια για το δρομο.Όταν τρώμε σκόρδο καλό είναι να μην βγαίνουμε από το σπίτι...
Η ελληνική ομορφιά στο μεγαλείο τηςΜε ολη μας την καρδια!
Τα σέβη μου στην αρχόντισσα Σοφία.Καλός την κορμάρα❤
διάβασα!! είμαι καλός μαθητής...Διάβασε λίγο James
magicgirls.tv
Ισα ισα,τοτε ειναι που βγαινουμε για να μην μυριζει το σπιτι.Όταν τρώμε σκόρδο καλό είναι να μην βγαίνουμε από το σπίτι...
Είναι όντως τόσο καλή;Έφτιαξε η Βίκυ λογαριασμό, ανέβασε φωτογραφία με το καλημέρα, προβλέπω να πέσει το φόρουμ
Ρεμάλια, σας θέλω ευγενικούς μαζί της.
Με το σεις και με το σας θα την εχουμε!Έφτιαξε η Βίκυ λογαριασμό, ανέβασε φωτογραφία με το καλημέρα, προβλέπω να πέσει το φόρουμ
Είναι όντως τόσο καλή;
Σε ευχαριστώ φίλε.Αν δε σε πείθουν οι κριτικές της τότε δε θα πειστείς μέχρι να το διαπιστώσεις.
Ετοιμασου εσυ ….magicgirls.tv
Δεν θέλω το κόκκινο ούτε το μπεζ, θέλω αυτό που φόραγες χτεςΕτοιμασου εσυ ….
Είναι από τις κορυφαίες του μάγου στο τωρινό ρόστερ μαζί με άλλες δυο . Εμένα είναι ήδη στανταρακι μου και έκανα πέρα άλλες για το Βικάκι γιατί το αξίζειΕίναι όντως τόσο καλή;
Συροπιαστο θα είναι το γλυκό;;;Καλησπέρα αγορια…Χρόνια πολλα
Μετά τον μπακαλιάρο ήρθε και η ώρα για το γλυκό…
Διαθεσιμη σημερα
Πάντα ευγενικοί. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ την βλέπω καθαρά φιλικά την κοπέλα.. Το μόνο που θέλω είναι να τις απαγγείλω δύο στίχους του Ελύτη, τίποτα άλλο. Είναι και σαρακοστή και νηστεύω απο κάθε σαρκική επαφή, όσο και αν με σκανδάλισε αρκετά ομολογώ η φωτογραφία της Βικυς.Έφτιαξε η Βίκυ λογαριασμό, ανέβασε φωτογραφία με το καλημέρα, προβλέπω να πέσει το φόρουμ