Διαγραμμένο μέλος 234907
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.354
- Πόντοι
- 496
Βικάρα μου για εσένα όλα τα λεφτά
Συμφωνω για τις φωτογραφίες,η Ριτα εχει μια εδω και 2 μηνες,η Εμανουέλα εβαλε νεες μετα 3 -4 μηνες.Μαγε λίγη γκρίνια να πάει καλά η εβδομάδα
Αρχικά να σου πω αυτά που σκέφτομαι γτ είμαι χρόνια πελάτης μικρός σε ηλικία και δεν σε αλλάζω με τπτ δηλαδή τα λέω για καλό και όχι για να στην πω
Αρχικά μου αρέσεις που έχεις κορίτσια από Ελλάδα και οι περισσότερες προσέχουν την υγιεινή τους (σοφακι και αριανα σας φιλώ) και γενικά εκτός από εσκορτ είναι και καλά κορίτσια έστω προς τον πελάτη και όχι δεν είμαι αγαπουλης το εναντίον..
Επειτα θα ήθελα να σου πω ότι να λες εδώ και 2 μέρες ότι θα προσθέσεις 2 κοπέλες δεν λειτουργεί υπέρ σου γιατί πολλοί όπως και εγώ θα περιμένουν και δεν θα πάρουν άλλη κοπέλα μέχρι τότε (εύκολα θα μπορούσα να πάρω χθες και αύριο τώρα ίσως μόνο αύριο)
Οπότε ουσιαστικά λειτουργεί εναντίον σου γτ χάνεις τζίρο
Επειτα θα ήθελα να σου πω για κάθε κορίτσι που ανεβαίνει ανεβάζε έστω 3-4φωτο για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται
Πχ η Τζένη έχει 1 φωτο εδώ και 1 βδομάδα και άλλες ανά καιρούς ίσως και για μήνα...
Και τέλος βάλε την λασκα να τρελαθούμε γτχμ
Συνέχισε να μας τρελενεις εσύ και τα μαγικά κορίτσια σου ειδικά τα 2 που ανέφερα πάνω
Φίλε αν μου επιτρέπεις πιστεύω πως επώνυμα δεν χρειάζεται να αναφέρονται εδώ.Μαγε λίγη γκρίνια να πάει καλά η εβδομάδα
Αρχικά να σου πω αυτά που σκέφτομαι γτ είμαι χρόνια πελάτης μικρός σε ηλικία και δεν σε αλλάζω με τπτ δηλαδή τα λέω για καλό και όχι για να στην πω
Αρχικά μου αρέσεις που έχεις κορίτσια από Ελλάδα και οι περισσότερες προσέχουν την υγιεινή τους (σοφακι και αριανα σας φιλώ) και γενικά εκτός από εσκορτ είναι και καλά κορίτσια έστω προς τον πελάτη και όχι δεν είμαι αγαπουλης το εναντίον..
Επειτα θα ήθελα να σου πω ότι να λες εδώ και 2 μέρες ότι θα προσθέσεις 2 κοπέλες δεν λειτουργεί υπέρ σου γιατί πολλοί όπως και εγώ θα περιμένουν και δεν θα πάρουν άλλη κοπέλα μέχρι τότε (εύκολα θα μπορούσα να πάρω χθες και αύριο τώρα ίσως μόνο αύριο)
Οπότε ουσιαστικά λειτουργεί εναντίον σου γτ χάνεις τζίρο
Επειτα θα ήθελα να σου πω για κάθε κορίτσι που ανεβαίνει ανεβάζε έστω 3-4φωτο για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται
Πχ η Τζένη έχει 1 φωτο εδώ και 1 βδομάδα και άλλες ανά καιρούς ίσως και για μήνα...
Και τέλος βάλε την λασκα να τρελαθούμε γτχμ
Συνέχισε να μας τρελενεις εσύ και τα μαγικά κορίτσια σου ειδικά τα 2 που ανέφερα πάνω
Για πολύ γλείψιμο το μουνακι σου μωρό μουΚαλησπέρα αγορια…Χρόνια πολλα
Μετά τον μπακαλιάρο ήρθε και η ώρα για το γλυκό…
Διαθεσιμη σημερα
Γιατί που είναι το κακό που ανέφερε δυο προτιμήσεις του ; Υπάρχει λογοκρισία της γνώμης μας ;;;Φίλε αν μου επιτρέπεις πιστεύω πως επώνυμα δεν χρειάζεται να αναφέρονται εδώ.
Καλησπέρα κούκλα ατελείωτη!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Τα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Όποιος δεν με βρει, να ενημερώσω δουλεύω Και αύριο, μεθαύριο, φιλιά πολλά ❤
Γεια σου μωρό μου ❤Καλησπέρα κούκλα ατελείωτη!
Για ξέσκισμααααΤι κάνουν τα μωρά μου? Σήμερα διαθέσιμη από της 18:00! φιλιά πολλά και παντού ❤❤
Λογικό με τέτοια κωλαρα για κάρφωμα!!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Τα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Όποιος δεν με βρει, να ενημερώσω δουλεύω Και αύριο, μεθαύριο, φιλιά πολλά ❤
Αν είμαι πίσω Αθήνα μεθαύριο, θα πάρω τηλέφωνο νωρίς γραφείο, για να σε κλείσω.Γεια σου μωρό μου ❤
Αμα ξερει η γυναικα!!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Τα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Όποιος δεν με βρει, να ενημερώσω δουλεύω Και αύριο, μεθαύριο, φιλιά πολλά ❤
Τι στήσιμο που έχεις μωρό μουΤι κάνουν τα αγόρια μού? Τα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Όποιος δεν με βρει, να ενημερώσω δουλεύω Και αύριο, μεθαύριο, φιλιά πολλά ❤
Ωραίο μουνακι έχεις μανάρι μου!! Κωλαρακι πότε όμως;Καλησπέρα αγορια…Χρόνια πολλα
Μετά τον μπακαλιάρο ήρθε και η ώρα για το γλυκό…
Διαθεσιμη σημερα
Ωραίο κορμάκι!!magicgirls.tv
Να δω Ποτε θα σε πετυχωΤι κάνουν τα αγόρια μού? Τα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Όποιος δεν με βρει, να ενημερώσω δουλεύω Και αύριο, μεθαύριο, φιλιά πολλά ❤
Τοίχο τοίχο πάει η @Sofia_MagicΝα δω Ποτε θα σε πετυχω
Ωραίο αυτό το κόλλημα στο τοίχο...Τοίχο τοίχο πάει η @Sofia_Magic