Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.517
Ακριβώς ❤δεν εχει ορεξη η Σοφια για πλακα σημερα,μαλλον θα θελει να χαλαρωσει με ενα ωραιο δειπνο υπο το φως των κεριων,καλο κρασι και μπακαλιαρο σκορδαλια απο χτες.
Ακριβώς ❤δεν εχει ορεξη η Σοφια για πλακα σημερα,μαλλον θα θελει να χαλαρωσει με ενα ωραιο δειπνο υπο το φως των κεριων,καλο κρασι και μπακαλιαρο σκορδαλια απο χτες.
Ψευτρα,αφου δε σ'αρεσει! εχτες μου ελεγες να κλειστω στο σπιτι και να μην ξαναβγω.Να δεις που μια σκορδαλια θα μας χωρισει εμας.Ακριβώς ❤
Ακριβώς ❤
δεν εχει ορεξη η Σοφια για πλακα σημερα,μαλλον θα θελει να χαλαρωσει με ενα ωραιο δειπνο υπο το φως των κεριων,καλο κρασι και μπακαλιαρο σκορδαλια απο χτες.
σημερα εχει σκορδοστουμπιΤην σκορδαλιά δεν βλέπω!!
Δεν πιστευω να ειναι η παλια Νικη και πεταξουμε τα χρηματα τσαμπα !!!!
Για πολύ σπρώξιμοΑγορια μ διαθεσιμη σήμερα
Μικρό και θαυματουργό;
Κριμας παντως!!!!!!!!Αγορια μ διαθεσιμη σήμερα
Όχι δεν είναιΔεν πιστευω να ειναι η παλια Νικη και πεταξουμε τα χρηματα τσαμπα !!!!
Ωραία ομάδα σήμερα πολύ δυνατή μια και μιαΣήμερα διαθέσιμεςΑφροδίτη Άννα Χρύσα Εμμανουέλα Τζένη Νίκη Βικτόρια Ισιδώρα Ολίβια Αριάνα Σοφία Βίκυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι δεν είναι
Επιτέλους έσπασε η σιωπήΚαλημέρα σε όλους
Κριτική για Τζένη αφού δεν έχει ανοίξει ακόμα καρτέλα την γράφω εδώ!
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6/10
Εμφάνιση (σώμα)
7/10
Γενική συμπεριφορά
7/10
Επικοινωνία
6/10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8/10
Σχέση αξίας/κόστους
6,8/10
Συνάντηση την περασμένη εβδομάδα σε ξενοδοχείο. Η κοπέλα είναι κοντά στην ηλικία που αναγράφεται. Πρόσωπο αδιάφορο με ακμή η οποία δεν επέτρεπε μακιγιάζ ( και την αδικούσε λίγο) . Πρώτη εντύπωση ωραίο κορμάκι , μικρό βυζί με piercing και ωραίος κώλος. Γρήγορο ντουζ και φιλιά με φουλ γλώσσα που βοήθησαν στο να φύγει η αμηχανία μιας κοπέλας που έχει πρόσφατα ξεκινήσει το επαγγελμα. Γενικά είναι δοτική, καλή στην πίπα με προσπάθειες για deep. Δέχεται χάδια, δαχτυλα και της αρέσει να γαμιέται (πολύ ωραιά αίσθηση με στενό μουνάκι). Είχαμε 2 γύρους με πίπα, περιποίηση στις μπάλες (πολύ καλό ρούφηγμα) και καλά στησίματα οπού γουστάρει να γαμιέται και το δείχνει. Θα την πρότεινα για κάποιον που του αρέσουν τα πιπίνια. Κατά τα άλλα είναι στο όριο γιατί δεν είναι πολύ επικοινωνιακή - ίσως φταίει ότι είναι νέα στη δουλειά. Δεν ξέρω αν βοηθάει πολύ η κριτική μου καθώς και εγώ είμαι μπερδεμένος σε σχέση με το αν θα την ξαναπάρω (μάλλον ναι).
Να περνάτε καλά και καλά γαμήσια!!!
Σπάνιο φαινόμενο να λείπει η @Βανέσα Magic …Σήμερα διαθέσιμεςΑφροδίτη Άννα Χρύσα Εμμανουέλα Τζένη Νίκη Βικτόρια Ισιδώρα Ολίβια Αριάνα Σοφία Βίκυ
Όχι δεν είναι
Ευτυχως !!!Σήμερα διαθέσιμεςΑφροδίτη Άννα Χρύσα Εμμανουέλα Τζένη Νίκη Βικτόρια Ισιδώρα Ολίβια Αριάνα Σοφία Βίκυ
Όχι δεν είναι
Μπορούμε να φέρουμε και τρίτο άτομο στο δωμάτιο?Αγόρια μου τι κάνετε? Υπάρχει μια ακύρωση στης 19:30 για όποιον ενδιαφέρεται! Φιλιά πολλά ❤
Δεν ρωτάμε τα αυτονόητα...εννοείταιΜπορούμε να φέρουμε και τρίτο άτομο στο δωμάτιο?
Σχετικό είναι αυτό! χαχαΔεν ρωτάμε τα αυτονόητα...εννοείται