Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.517
Στο διαβάστηκε μας έχει....Σχετικό είναι αυτό! χαχα
@magicgirls.tv για τσέκαρε λίγο pm με ερώτηση.
Στο διαβάστηκε μας έχει....Σχετικό είναι αυτό! χαχα
@magicgirls.tv για τσέκαρε λίγο pm με ερώτηση.
Κάθομαι για ένα διάλειμμα σε γνωστό χοτελ, ( πολύ κόσμο σήμερα) και σκέφτομαι για όλους αυτούς που περιμένουν, άραγε έχω κάνει με όλους σεξ! Χαμηλά τα φώτα δεν βοηθάνε....εσένα που σε χαιρέτησα, σήμερα είσαι αρκετά σεξυ... θα το έκανα άνετα στο καναπέ ( ξέρεις εσύ)
Αγόρια μου τι κάνετε? Υπάρχει μια ακύρωση στης 19:30 για όποιον ενδιαφέρεται! Φιλιά πολλά ❤
Σήμερα διαθέσιμης είναι
Μελίνα
Ισιδώρα Ελίζα Τζένη Εμμανουέλα Αφροδίτη Χρύσα Άννα Σοφία Αριάνα Βικτόρια Νίκη αλέξια
Μπορεί να είναι το ίδιο κόλπο που είχε γίνει με @ariana.magic.ωπππ τι γινεται ?????
η Βανεσα αποχωρησε ????
Η ατμόσφαιρα ήταν ρομαντίκΜπορεί ίσως επειδή κατάλαβε και ο τελευταίος εδώ μέσα και εκεί έξω ότι βρωμάει κάθε φορά όπως αυτός από την τελευταία κριτική που την πάτησε τελευταίος
Καλά ας περιμένουμε λίγο να δούμε τι θα πουν αυτήν τη φοράΜπορεί ίσως επειδή κατάλαβε και ο τελευταίος εδώ μέσα και εκεί έξω ότι βρωμάει κάθε φορά όπως αυτός από την τελευταία κριτική που την πάτησε τελευταίος
Βγαίνετε κ λέτε μαλακίες άνθρωποι που δεν έχετε συναντήσει την κοπέλα επειδή απλώς κάπου γράφτηκε...Μπορεί ίσως επειδή κατάλαβε και ο τελευταίος εδώ μέσα και εκεί έξω ότι βρωμάει κάθε φορά όπως αυτός από την τελευταία κριτική που την πάτησε τελευταίος
Εσύ το αναπαρηγαγες όμως...Αρχικά δεν το είπα εγωω..
Επειτα εσύ πως ξέρεις αν δεν έχω πάρει την συγκεκριμένη η γενικα οποιαδήποτε?
Και τέλος τι σε κοπτει εσένα? Τι είσαι εσύ?
Αν σου έχει τύχει βγες και μιλά συγκεκριμένα. Και δε το λέω για τη Βανέσα μιλάω για όλες στο σάιτ οι ενια στους δέκα που σχολιάζουν δε έχουν πάει μαζί τους και μπαίνουμε σε ένα τρυπάκι να παίζουμε ράδιο αρβύλα. Και είτε επηρεάζουμε θετικά είτε αρνητικά για κάποια. Δε έχω κάτι μαζί σου ούτε είπα ότι λες ψέματα. Αλλά αν έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις πέστο . Αλλιώς άσε όσους έχουν πάει με τη οποία κοπέλα να μιλάνε .Ναι και? Ίσως ξέρω εγώ να μου έχει τύχει και εμένα με τ συγκεκριμένη? Γτ δεν το αναπαραγωγω για άλλες?
Αφού λες φίλε μ ότι ξέρεις εμένα και τον γκόμενο μ και έχεις αποψη για όλα αλλά μάλλον δεν έχεις για την ζωή σΑδερφέ κάποιος που προφανώς δεν τον ξέρω καν εγραψε κριτική σχολασα από κάτω και ουσιαστικά συμφώνησα με την κριτική του..
Εγώ πιο πάνω έριξα ένα πιθανό λόγο που μπορεί να μην δουλεύει για λίγο...
Γτ ξέρω καλά και αυτή και τον γκομενο της που και καλά την έχει δει επιγχειρματιας ότι χωρίς αυτό το επάγγελμα θα ήταν και οι 2 να καθαρίζουν σκάλες και αυτό δεν θα το έκαναν και καλά...
Τώρα ο άλλος μου έκανε επίθεση και ότι δεν την έχω πάρει κτλπα ας μας πει αυτος που λέει ότι την έχει πάρει ενώ και καλά εμείς όχι σε τι έχουμε άδικο όλοι εμείς στις κριτικές που λέμε ότι βρωμάει ειδικά χαμηλά
Εγώ σε ευχαριστώ μωρό μΌχι ολγακι ευχαριστώ
Θα παίξουμε Warzone;Εγώ σε ευχαριστώ μωρό μ
Για την διαφήμιση ..!!!
Το να λες δημόσια ένα όνομα οποιασδήποτε κοπέλας δε σε τιμάει σαν άντρα . Μπορεί να τη έχεις συναντήσει μια φορά μπορεί και να στο έχει πει ο οποιοδήποτε . Μη πας να το παίξεις ότι τη ξέρεις καλά …. Όπως σου πε η ίδια αν έχεις να της πεις κάτι στείλε της εκεί που τη ξέρεις.. εδώ τι πουλάς μούρη με το να λες ένα όνομα δημόσια ; Και εγώ ξέρω δυο χρόνια ένα σωρό ονόματα η προσωπικά στοιχεία δε τα έχω μοιραστεί με κάνενα . Κρύβεσαι πίσω από ένα ψευδώνυμο και το παίζεις μάγκας τώρα στη Βανέσα ;Όχι ολγακι ευχαριστώ
Χαλαρώστε λίγο με την κακία σήμερα, τέτοια ωραία μέρα...
Θα τούς έλεγα μία βόλτα στην θάλασσα, με καφεδάκι στο χέρι...Τώρα αν έχουν και παρέα πολύ καλύτερα ! Αν όχι μπακουρια φορ εβερ καλή καρδιά..Καλημέρα κούκλα! Τοὺς κτύπησε ὁ ἥλιος ἀπό τώρα.... Ποῦ νά'ρθη ὁ Ἰούνιος...
Ποδαρες για γλύψιμο!!Αγόρια μου τι κάνετε? Υπάρχει μια ακύρωση στης 19:30 για όποιον ενδιαφέρεται! Φιλιά πολλά ❤