The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.316
- Πόντοι
- 2.606
Θεωρώ πάντως πως στην ταινία The lady from Shangai, ήταν καλύτερηΚαί τί γυναίκα!
Φυσικά, εκεί την σκηνοθέτησε ο, τότε, συζυγός της Όρσον Ουέλες
Θεωρώ πάντως πως στην ταινία The lady from Shangai, ήταν καλύτερηΚαί τί γυναίκα!
σωστος!καμια φορα κ το λιγο ειναι αρκετο αμα το εχεις!α) Πόσες φορές τὸν προσπάθησες; β) Ὡραία, αἰσθησιακή φωτό. Κάποιες φορές δέ χρειάζεται νά φαίνωνται ὅλα...
@petros1987 μιλάει για νεύρα η Σόφι..@jormakka πολλά νεύρα....Αλλά είναι καλό σημάδι...
Στα όπα τον εχω...@petros1987 μιλάει για νεύρα η Σόφι..
Στα όπα τον εχω...
Χορνυ μού υπάρχουν μέρες που δεν μού αρέσει καθόλου αυτό που φτιάχνω ( σήμερα πέτυχε) είναι βίντεο πατα το να δεις πώς λικνιζω το κορμί...
Κάτι τέτοιο είπε και ο καπετάνιος του Τιτανικού, και τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι μαςΘα τον αναλάβω προσωπικά στα εκπαιδευτήρια μας. Άστο σε μένα αγάπη.
Οχι Γιορ παίζεις επικίνδυνα εσυ...δεν είναι καλο για τα νεύρα μου..Θα τον αναλάβω προσωπικά στα εκπαιδευτήρια μας. Άστο σε μένα αγάπη.
Τον καφε κάθομαι πανω μέχρι να βράσει σε χαμηλή φωτιά...τέτοια υπομονή ούτε σε σχέση...α) Τέλειο βίντεο. β) Κατάλαβα: τὸν καφέ τόν κάνεις μέ τό... χρονόμετρο
Έπαιρνες μάτι από την ντουλάπα και ξέρεις ποιός πήδαγε την Γιολ τύπε μου?Επειδή όμως απ ότι καταλαβαίνω δεν μιλούσε με εσένα, άρα η σχέση σου στα φοράει παίχτη.
Δεν πειράζει.
Από κέρατα πέθανε μόνο ο ταυρομάχος
Αν δεν μαλώσει κάποιος με κάποιον στα επόμενα 15 λεπτά, αλλάζω γραφείο. Με έχετε απογοητεύσει
Θα μαλωνα εγώ μαζί σου...Αν δεν μαλώσει κάποιος με κάποιον στα επόμενα 15 λεπτά, αλλάζω γραφείο. Με έχετε απογοητεύσει
Γιατι ρε παίχτη;Έπαιρνες μάτι από την ντουλάπα και ξέρεις ποιός πήδαγε την Γιολ τύπε μου?
Νομίζεις … Δεν γνωρίζεις πως εγώ ήμουν αυτή που ξεκίνησε τους καυγάδες εδώ μέσα, και με πελάτη παρακαλώ πολύΘα μαλωνα εγώ μαζί σου...
Αλλά δεν θα πουλήσει...
Φέρε τα κλειδιά μου μωρή εσυ τα έχεις έναν μήνα τα ψάχνω δεν είχα πως να μπω σπίτι μουΑν δεν μαλώσει κάποιος με κάποιον στα επόμενα 15 λεπτά, αλλάζω γραφείο. Με έχετε απογοητεύσει
Σόφη+νεύρα δεν πάνε μαζί...είναι ο ορισμός του Ζεν η γυναίκα μου...@petros1987 μιλάει για νεύρα η Σόφι..
Εγώ φταίω που τα έχωσες μέσα στη τσάντα μου;;; Μόνο την ψυχή σου δεν κουβαλούσα εκείνη τη μέραΦέρε τα κλειδιά μου μωρή εσυ τα έχεις έναν μήνα τα ψάχνω δεν είχα πως να μπω σπίτι μου
Ναι τύπε....καυλώνω πολύ με τις περιγραφές ..Γιατι ρε παίχτη;
Γουστάρεις περιγραφή για να καβλώσεις;
Κάτι μου λέει πως είσαι παθητικόςΝαι τύπε....καυλώνω πολύ με τις περιγραφές ..