Θα μαλωνα εγώ μαζί σου...Αν δεν μαλώσει κάποιος με κάποιον στα επόμενα 15 λεπτά, αλλάζω γραφείο. Με έχετε απογοητεύσει
Αλλά δεν θα πουλήσει...
Θα μαλωνα εγώ μαζί σου...Αν δεν μαλώσει κάποιος με κάποιον στα επόμενα 15 λεπτά, αλλάζω γραφείο. Με έχετε απογοητεύσει
Γιατι ρε παίχτη;Έπαιρνες μάτι από την ντουλάπα και ξέρεις ποιός πήδαγε την Γιολ τύπε μου?
Νομίζεις … Δεν γνωρίζεις πως εγώ ήμουν αυτή που ξεκίνησε τους καυγάδες εδώ μέσα, και με πελάτη παρακαλώ πολύΘα μαλωνα εγώ μαζί σου...
Αλλά δεν θα πουλήσει...
Φέρε τα κλειδιά μου μωρή εσυ τα έχεις έναν μήνα τα ψάχνω δεν είχα πως να μπω σπίτι μουΑν δεν μαλώσει κάποιος με κάποιον στα επόμενα 15 λεπτά, αλλάζω γραφείο. Με έχετε απογοητεύσει
Σόφη+νεύρα δεν πάνε μαζί...είναι ο ορισμός του Ζεν η γυναίκα μου...@petros1987 μιλάει για νεύρα η Σόφι..
Εγώ φταίω που τα έχωσες μέσα στη τσάντα μου;;; Μόνο την ψυχή σου δεν κουβαλούσα εκείνη τη μέραΦέρε τα κλειδιά μου μωρή εσυ τα έχεις έναν μήνα τα ψάχνω δεν είχα πως να μπω σπίτι μου
Ναι τύπε....καυλώνω πολύ με τις περιγραφές ..Γιατι ρε παίχτη;
Γουστάρεις περιγραφή για να καβλώσεις;
Κάτι μου λέει πως είσαι παθητικόςΝαι τύπε....καυλώνω πολύ με τις περιγραφές ..
Εσύ μπορείς να απαντήσεις σε αυτό...έχουμε βρεθεί!Κάτι μου λέει πως είσαι παθητικός
ωπα ωπα κ εσυ εδω τετοια ωραΦέρε τα κλειδιά μου μωρή εσυ τα έχεις έναν μήνα τα ψάχνω δεν είχα πως να μπω σπίτι μου
Καλά σε έκοψα για οπαδό του δρόμου της μοναχικής ερωτικής κορύφωσηςΝαι τύπε....καυλώνω πολύ με τις περιγραφές ..
Μπορείς να το πεις και μαλακία να σε καταλαβαίνει ο κόσμος....Καλά σε έκοψα για οπαδό του δρόμου της μοναχικής ερωτικής κορύφωσης
Ναι και θυμάμαι εγω.. κρατάω ημερολόγιοΕσύ μπορείς να απαντήσεις σε αυτό...έχουμε βρεθεί!
Σαντρα: ωχ με φόρτωσε με τα πράγματαΕγώ φταίω που τα έχωσες μέσα στη τσάντα μου;;; Μόνο την ψυχή σου δεν κουβαλούσα εκείνη τη μέρα
Μου αρκεί που με κατάλαβες εσύΜπορείς να το πεις και μαλακία να σε καταλαβαίνει ο κόσμος....
Άλλα πράγματα ήθελα να κάνω μαζί σου...Νομίζεις … Δεν γνωρίζεις πως εγώ ήμουν αυτή που ξεκίνησε τους καυγάδες εδώ μέσα, και με πελάτη παρακαλώ πολύ
Για αυτό είναι οι κολλητέςΣαντρα: ωχ με φόρτωσε με τα πράγματα
Ας της πάρω τα κλειδιά να μην έχει σπίτι κανα μήνα
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ
Τώρα μιλάς σωστά τύπε μου....Μου αρκεί που με κατάλαβες εσύ
Α ρε Σοφία.. Καλό κορίτσι φαίνεσαι μάνα μου..Μετα το ωραίο μου καφέ που επιτέλους πέτυχα...να σας πω πως είμαι διαθέσιμη από της 4❤