The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 2.606
Δλδ είστε ταυρομάχος;Καταλάβατε σωστά αγαπητέ.
Δλδ είστε ταυρομάχος;Καταλάβατε σωστά αγαπητέ.
Μετα το ωραίο μου καφέ που επιτέλους πέτυχα...να σας πω πως είμαι διαθέσιμη από της 4❤
Τι δώρο θα της κάνεις ρε Σοφακι...???Τι θέλεις? Εκτός τον Ανναπουρνα..
Καλημερα φατσουλα μου εντάξει μου πέρασαν τα νεύρα....Αχ μωρε είχε νευράκια το μουτράκι μου... ερωτευμένο θα είναι...
ένα φραπέ μέτριο χωρίς Τζειμς, να σε καλά παλικαρε. Του 424 δεν πίνεται.
Ποιο ήταν, διαχρονικά, το αισθησιακότερο στριπτιζ στην ιστορία του κινηματογράφου;α) Πόσες φορές τὸν προσπάθησες; β) Ὡραία, αἰσθησιακή φωτό. Κάποιες φορές δέ χρειάζεται νά φαίνωνται ὅλα...
Νο...Θα σε δώσω μόνο σε κάποιον που θα σε έχει σαν Πριγκίπισσα ❤
Ποιο ήταν, διαχρονικά, το αισθησιακότερο στριπτιζ στην ιστορία του κινηματογράφου;
Της Ρίτα Χέηγουορθ στην Τζίλντα.
Έβγαλε μόνο το ένα της γάντι
Χορνυ μού υπάρχουν μέρες που δεν μού αρέσει καθόλου αυτό που φτιάχνω ( σήμερα πέτυχε) είναι βίντεο πατα το να δεις πώς λικνιζω το κορμί...α) Πόσες φορές τὸν προσπάθησες; β) Ὡραία, αἰσθησιακή φωτό. Κάποιες φορές δέ χρειάζεται νά φαίνωνται ὅλα...
Θεωρώ πάντως πως στην ταινία The lady from Shangai, ήταν καλύτερηΚαί τί γυναίκα!
σωστος!καμια φορα κ το λιγο ειναι αρκετο αμα το εχεις!α) Πόσες φορές τὸν προσπάθησες; β) Ὡραία, αἰσθησιακή φωτό. Κάποιες φορές δέ χρειάζεται νά φαίνωνται ὅλα...
@petros1987 μιλάει για νεύρα η Σόφι..@jormakka πολλά νεύρα....Αλλά είναι καλό σημάδι...
Στα όπα τον εχω...@petros1987 μιλάει για νεύρα η Σόφι..
Στα όπα τον εχω...
Χορνυ μού υπάρχουν μέρες που δεν μού αρέσει καθόλου αυτό που φτιάχνω ( σήμερα πέτυχε) είναι βίντεο πατα το να δεις πώς λικνιζω το κορμί...
Κάτι τέτοιο είπε και ο καπετάνιος του Τιτανικού, και τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι μαςΘα τον αναλάβω προσωπικά στα εκπαιδευτήρια μας. Άστο σε μένα αγάπη.
Οχι Γιορ παίζεις επικίνδυνα εσυ...δεν είναι καλο για τα νεύρα μου..Θα τον αναλάβω προσωπικά στα εκπαιδευτήρια μας. Άστο σε μένα αγάπη.
Τον καφε κάθομαι πανω μέχρι να βράσει σε χαμηλή φωτιά...τέτοια υπομονή ούτε σε σχέση...α) Τέλειο βίντεο. β) Κατάλαβα: τὸν καφέ τόν κάνεις μέ τό... χρονόμετρο
Έπαιρνες μάτι από την ντουλάπα και ξέρεις ποιός πήδαγε την Γιολ τύπε μου?Επειδή όμως απ ότι καταλαβαίνω δεν μιλούσε με εσένα, άρα η σχέση σου στα φοράει παίχτη.
Δεν πειράζει.
Από κέρατα πέθανε μόνο ο ταυρομάχος
Αν δεν μαλώσει κάποιος με κάποιον στα επόμενα 15 λεπτά, αλλάζω γραφείο. Με έχετε απογοητεύσει