Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.474
Τον φίλο τουΤι θέλεις? Εκτός τον Ανναπουρνα..
Τον φίλο τουΤι θέλεις? Εκτός τον Ανναπουρνα..
Θα σε δώσω μόνο σε κάποιον που θα σε έχει σαν Πριγκίπισσα ❤Τον φίλο του
Ξαναπές με πουτανακι και ότι προκαλώ.....και υα κλειδιά θα τα αφήσω στο χαλάκι....κοροϊδεύετε και οι 2 ε?!
Ας όψεται η πουτάνα η τύχη μου, που μένω τόσα Km μακριά!
Βγάζεις γλώσσα πουτανάκι και προκαλείς ενώ ξέρεις...
μανα ειναι μονο μια λεμε!!Θα σε δώσω μόνο σε κάποιον που θα σε έχει σαν Πριγκίπισσα ❤
Ενα Ελληνικό μέτριο σε φλιτζάνι Γιαγιαδιστικο Χορνυ μού
Το ξεφτίλισαν όμως λίγο...3,40€ αγοράζαμε το πακέτο τον κουπάτο πριν 2 χρόνια...5€+ πλέον οι άθλιοι!Μπράβο σου. Ἔχουμε πήξει στοὺς φραπέδες, τοὺς espresso κλπ. Δέ λέω καλοί καί αὐτοί, ἀλλά τί ἀπέγινε ὀ ἑλληνικός;
Βλέποντας πρίν τέσσερα-πέντε ἔτη μιά ἐπανάληψη τῆς σειρᾶς "τό ρετιρέ", ἀρχές δεκαετίας τοῦ 90 μοῦ ὑπενθύμισε -ἤ μᾶλλον μοῦ ἐπιβεβαίωσε τὴ μνήμη μου- ὅτι ὅλοι ἔπιναν τότε ἑλληνικό... Ἡ σειρά ἔκανε πλάκα εἰς βάρος ἐκείνων ποὺ ἔπιναν... ἄλλο καφέ!
μόνο πουτανά-κι (ή και άρα θα σε αποκαλώ)....οπότε μήπως να μου βγάλεις αντικλείδι να το έχω?Ξαναπές με πουτανακι και ότι προκαλώ.....και υα κλειδιά θα τα αφήσω στο χαλάκι....
Το ξεφτίλισαν όμως λίγο...3,40€ αγοράζαμε το πακέτο τον κουπάτο πριν 2 χρόνια...5€+ πλέον οι άθλιοι!
ισχύει!!!!!αμα ειναι ξυπνια κ @ariana.magic τετοια ωρα παμε σεισμο!
Τραγικοί παιδί μου ανατιμήσεις παντου και σε όλα...αισχος...Το ξεφτίλισαν όμως λίγο...3,40€ αγοράζαμε το πακέτο τον κουπάτο πριν 2 χρόνια...5€+ πλέον οι άθλιοι!
θα εκτιμηθεί μόλις παρθεί... πουτανάκι !!Τραγικοί παιδί μου ανατιμήσεις παντου και σε όλα...αισχος...
Εγω όμως σταθερή τιμή το κωλαράκι
Να εκτιμηθεί παρακαλώ η σταθερότητα στις τιμές μου κόντρα στις ανατιμήσεις του κράτους
για αυτο ολος ο λαος ειναι απο....πισω σου!!Τραγικοί παιδί μου ανατιμήσεις παντου και σε όλα...αισχος...
Να εκτιμηθεί παρακαλώ η σταθερότητα στις τιμές μου κόντρα στις ανατιμήσεις του κράτους
Θέλω να παρθεί ολοκληρωτικά τέρμα εις βάθος και εις πλάτοςθα εκτιμηθεί μόλις παρθεί... πουτανάκι !!
μόνο έτσι μπορεί να γίνει...!Θέλω να παρθεί ολοκληρωτικά τέρμα εις βάθος και εις πλάτος
επική απάντηση...έκλαψα....είσαι το πουτανάκι της καρδιάς μου και με μυαλό ξυράφι και κωλάρα για τρελλό spunking...Ξαναπές με πουτανακι και ότι προκαλώ.....και υα κλειδιά θα τα αφήσω στο χαλάκι....
σήμερα σε βλέπω αρκούντως επιθετική και καυλωμένη Γιολ...Θέλω να παρθεί ολοκληρωτικά τέρμα εις βάθος και εις πλάτος
θα συμφωνήσω σε όλα...εκτός απ'το τελευταίο!επική απάντηση...έκλαψα....είσαι το πουτανάκι της καρδιάς μου και με μυαλό ξυράφι και κωλάρα για τρελλό spunking...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σήμερα σε βλέπω αρκούντως επιθετική και καυλωμένη Γιολ...
ησουν παλι αναλ...λυτικη και το εκτιμουμε ιδιαιτερα αυτοΘέλω να παρθεί ολοκληρωτικά τέρμα εις βάθος και εις πλάτος
Τόσο καιρό έβλεπα τον κωλο σου σαν έργο τέχνης. Τώρα τον βλέπω και σαν πράξη αντίστασης στο κατεστημένο...Τραγικοί παιδί μου ανατιμήσεις παντου και σε όλα...αισχος...