The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.316
- Πόντοι
- 2.606
Είμαι σίγουροςΛες ε ?
Είμαι σίγουροςΛες ε ?
Είτε γεννήθηκες στον αστερισμό του Λέοντα είτε στον αστερισμό του Πέοντα, δώρο θα πάρεις το Πάσχα να ξέρειςΛεων μωρκ μου εχω γενέθλια σε λίγο...
Νονε δςν θέλω υλικά αγαθά μόνο την αγάπη σου αφού με ξέρεις❤Είτε γεννήθηκες στον αστερισμό του Λέοντα είτε στον αστερισμό του Πέοντα, δώρο θα πάρεις το Πάσχα να ξέρεις
καλημέρα λέαινα!Νονε δςν θέλω υλικά αγαθά μόνο την αγάπη σου αφού με ξέρεις❤
Καλημερα μωρο μκαλημέρα λέαινα!
πρωινή πρωινη σημερα! Τι έγινε??? θα ξεκινησουν απο νωρίς τα γαμήσια τελευταία μέρα???
δεν έχω γαμήσει ποτέ Λέαινα..τουλάχιστον απ'όσο γνωρίζω! Δεν ξέρω...μάλλον δεν με έλκυσαν...μέχρι σήμερα!Καλημερα μωρο μ
Δεν μου είπες όμως αν ζωδιακα ταιριάζουμε στο κρεβάτι....
Όχι το απόγευμα θα ξεκινήσω τωρα που το είπες όμως εάν θες έλα να πιούμε μαζί τον καφέ ...
Νονε δςν θέλω υλικά αγαθά μόνο την αγάπη σου αφού με ξέρεις❤
@Γιολάντα Magic Καλημέρα έρωτααΚαλημερα μωρο μ
Όχι το απόγευμα θα ξεκινήσω τωρα που το είπες όμως εάν θες έλα να πιούμε μαζί τον καφέ ...
Όχι αγάπη ευχαριστώδεν έχω γαμήσει ποτέ Λέαινα..τουλάχιστον απ'όσο γνωρίζω! Δεν ξέρω...μάλλον δεν με έλκυσαν...μέχρι σήμερα!
Ερχομαι, να φέρω και πρωινό? Μελάκι, μερέντα, κρουασάν??
Nα έρθω εγώ; Σου κάνω;Όχι αγάπη ευχαριστώ
Καφέ και σηκωμένο καυλι φέρε
Όχι αγάπη ευχαριστώ
καφε πρωτα!τα αλλα αργοτερα!καλημερεςΌχι αγάπη ευχαριστώ
εγώ εδώ είμαι και σε περιμένω να φύγουμε μαζί για Αστυπάλαια ρε baby...Ακόμα Και ο Γιορ έκανε σχέση εγώ τίποτα....παω να κλάψω ....
για αυτό εχω φάει τα μουτρα μου 4 συνεχόμενες μέρες και δεν μπορώ να κανονίσω τίποτα?? αμάν πια...πηγαίνετε επιτέλους διακοπές ρε αλήτες να αφήσετε την κοκκινομάλλα στις ορέξεις μου έρμαιο...Έδω ειμαι μωρό μ… Είχα αρκετή δουκλιτσα αυτές τις μερες
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ...Δεν βρισκεις εύκολα ούτε τον Αύγουστο.Διακοπες τελικά γιοκγια αυτό εχω φάει τα μουτρα μου 4 συνεχόμενες μέρες και δεν μπορώ να κανονίσω τίποτα?? αμάν πια...πηγαίνετε επιτέλους διακοπές ρε αλήτες να αφήσετε την κοκκινομάλλα στις ορέξεις μου έρμαιο...
"ένα καφέ κι ένα σηκωμένο καυλί στη Γιολ"!!!Όχι αγάπη ευχαριστώ
Δεν ταιριάζετε σου λεω.... και το καφε 2 γουλιές και εξαφανιζολ..Καλημερα μωρο μ
Δεν ταιριάζετε σου λεω.... και το καφε 2 γουλιές και εξαφανιζολ..
παει χαλασε ο κοσμος!καφε εχεις πιει τουλαχιστον?καλημερα!Δεν ταιριάζετε σου λεω.... και το καφε 2 γουλιές και εξαφανιζολ..