hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.838
- Πόντοι
- 12.896
Μάλιστα. Δέν τρωγόμαστε'μεῖς καί ἄρχισαν τὰ κορίτσια...
Εσύ μπορείς να απαντήσεις σε αυτό...έχουμε βρεθεί!Κάτι μου λέει πως είσαι παθητικός
ωπα ωπα κ εσυ εδω τετοια ωραΦέρε τα κλειδιά μου μωρή εσυ τα έχεις έναν μήνα τα ψάχνω δεν είχα πως να μπω σπίτι μου
Καλά σε έκοψα για οπαδό του δρόμου της μοναχικής ερωτικής κορύφωσηςΝαι τύπε....καυλώνω πολύ με τις περιγραφές ..
Μπορείς να το πεις και μαλακία να σε καταλαβαίνει ο κόσμος....Καλά σε έκοψα για οπαδό του δρόμου της μοναχικής ερωτικής κορύφωσης
Ναι και θυμάμαι εγω.. κρατάω ημερολόγιοΕσύ μπορείς να απαντήσεις σε αυτό...έχουμε βρεθεί!
Σαντρα: ωχ με φόρτωσε με τα πράγματαΕγώ φταίω που τα έχωσες μέσα στη τσάντα μου;;; Μόνο την ψυχή σου δεν κουβαλούσα εκείνη τη μέρα
Μου αρκεί που με κατάλαβες εσύΜπορείς να το πεις και μαλακία να σε καταλαβαίνει ο κόσμος....
Άλλα πράγματα ήθελα να κάνω μαζί σου...Νομίζεις … Δεν γνωρίζεις πως εγώ ήμουν αυτή που ξεκίνησε τους καυγάδες εδώ μέσα, και με πελάτη παρακαλώ πολύ
Για αυτό είναι οι κολλητέςΣαντρα: ωχ με φόρτωσε με τα πράγματα
Ας της πάρω τα κλειδιά να μην έχει σπίτι κανα μήνα
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ
Τώρα μιλάς σωστά τύπε μου....Μου αρκεί που με κατάλαβες εσύ
Α ρε Σοφία.. Καλό κορίτσι φαίνεσαι μάνα μου..Μετα το ωραίο μου καφέ που επιτέλους πέτυχα...να σας πω πως είμαι διαθέσιμη από της 4❤
Μου κανείς ζηλιτσες;Άλλα πράγματα ήθελα να κάνω μαζί σου...
Αλλά δεν πειράζει...
Καλή καρδιά...
Υπάρχουν και οι αδυναμίες σου διαθέσιμες...
Θα τη βρείτε μια χαρά μεταξύ σας...
@Sandra Magic χθες είδα το @GEOR78 υπέροχος...❤Σαμπάνια, Φρούτα, Παγωτά...Νομίζεις … Δεν γνωρίζεις πως εγώ ήμουν αυτή που ξεκίνησε τους καυγάδες εδώ μέσα, και με πελάτη παρακαλώ πολύ
Οι κολλητές ρίχνουν ένα γαμησι δίχως αύριο με την πουτσα κάγκελο...Για αυτό είναι οι κολλητές
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣΟι κολλητές ρίχνουν ένα γαμησι δίχως αύριο με την πουτσα κάγκελο...
Να ξέρεις...
Μην τα λες βρε κορόιδο αυτά...@Sandra Magic χθες είδα το @GEOR78 υπέροχος...❤Σαμπάνια, Φρούτα, Παγωτά...
Μπορώ να σου πω ημερομηνία να κοιτάξεις στο τεφτέρι!Ναι και θυμάμαι εγω.. κρατάω ημερολόγιο
@Sandra Magic χθες είδα το @GEOR78 υπέροχος...❤Σαμπάνια, Φρούτα, Παγωτά...
Μα είναι αλήθεια...θα περάσει πολύ ωραία μαζί σου..Μην τα λες βρε κορόιδο αυτά...
Και σεξ Χορνυ...Κανονικό ραντεβουδάκι, ἔ; Μπράβο!