Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.671
Να τώρα που μιλάμε έφυγε....που να πήγε άραγε...Ο @LION7 έχει κάτι αρχιδια σαν μπάλες του τένις...
Αυτό κατάλαβα εγώ...
Και βάζει και μυαλό σε κάτι αγαπουληδες σαν και εμένα...
Να τώρα που μιλάμε έφυγε....που να πήγε άραγε...Ο @LION7 έχει κάτι αρχιδια σαν μπάλες του τένις...
Αυτό κατάλαβα εγώ...
Και βάζει και μυαλό σε κάτι αγαπουληδες σαν και εμένα...
Να δικάσει κανένα άλλο εξυπνοπουλι...Να τώρα που μιλάμε έφυγε....που να πήγε άραγε...
Ωχ αμάνΆντρας είμαι...
Κανονικός...
Άμα γουστάρεις...
Ζηλεύεις κιόλας...
Αλλά ξέρεις και να εγκαταλείψεις την προσπάθειά Οταν πρέπει...
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ, δες ποτε άνοιξα το προφίλ και σταματα να ασχολείσαι μαζί μου πια, δεν θέλω να μαλώσω μαζί σου είσαι βαρετός. Θέλω καλύτερο αντίπαλοΕπιβεβαιώνω, ο λόγος που γράφτηκες στο φόρουμ ήταν μια κριτική που πρακτικά σε έκανε expose για το πόσο φόλα είσαι. Και επειδή για να σωθεί το τομάρι σου, δεν έφταναν οι 52 κριτικές του Annapurna, έπρεπε εσύ να αναλάβεις δράση
Μμμμμ ωραία η Γκάμπι...
Γιατί ωχ αμάν?Ωχ αμάν
Ε τώρα με στρίμωξες …Γιατί ωχ αμάν?
Θέλω καλύτερο αντίπαλο
Αυτό ακριβώς επιθυμούσα να κάνω.Ε τώρα με στρίμωξες …
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΜε ζητήσατε;
Απανωτά τα χτυπήματα σήμερα…Αυτό ακριβώς επιθυμούσα να κάνω.
Αλλά δεν κάνεις αυτή τη δουλειά από ότι κατάλαβα.
Δεν σε πιάνω...Απανωτά τα χτυπήματα σήμερα…
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ζηλεύεις όμως .. αφού έτσι κι αλλιώς ο Πουρνα έχει άλλες αγάπες τώρα, με παράτησε εμέναΔεν σε πιάνω...
Σιγά μη ζηλέψω τον πουρνα ρε Σαντρα...Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ζηλεύεις όμως .. αφού έτσι κι αλλιώς ο Πουρνα έχει άλλες αγάπες τώρα, με παράτησε εμένα
Ααααα γιατί το λες αυτό; Είναι εξαιρετικός εραστης, μην μιλάς έτσιΣιγά μη ζηλέψω τον πουρνα ρε Σαντρα...
Τι ακριβώς να του ζηλέψω?
Μία πλάκα κάναμε...
Στο μόνο που δεν είπα ψέματα ποτέ, ήταν ότι μου άρεσες τρομερά...
Ακου να ζηλέψω τον πουρνα...
Έκλαψε όλο το μπου αυτή τη στιγμή...Ααααα γιατί το λες αυτό; Είναι εξαιρετικός εραστης, μην μιλάς έτσι
Επιβεβαιώνω, ο λόγος που γράφτηκες στο φόρουμ ήταν μια κριτική που πρακτικά σε έκανε expose για το πόσο φόλα είσαι. Και επειδή για να σωθεί το τομάρι σου, δεν έφταναν οι 52 κριτικές του Annapurna, έπρεπε εσύ να αναλάβεις δράση
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Ρε τζορμακα και εμένα ναυάγιο με λες?Ζαλίστικες με τα ναυάγια, ε;