Μαζι σου δεν έχω τίποτα προσωπικό.Πωπω εσυ όντως κάνεις σαν να χωρίσαμε, τι έχεις πάθει; Ποιος σε πείραξε πουλάκι μου
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Καλή καρδιά.
Μαζι σου δεν έχω τίποτα προσωπικό.Πωπω εσυ όντως κάνεις σαν να χωρίσαμε, τι έχεις πάθει; Ποιος σε πείραξε πουλάκι μου
Έτσι όπως τα γράφεις δεν έμεινε και κανένας να καταλαβαίνειΜαζι σου δεν έχω τίποτα προσωπικό.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Καλή καρδιά.
Βρε κατάλαβε όλο το σαιτΈτσι όπως τα γράφεις δεν έμεινε και κανένας να καταλαβαίνει
Ασχοληθηκς μαζι σου και δεν το ξερω.. σε εβρισα και δεν το ξερω..Ρε μαλακα έλεος...
Πήγαινε κλεισου πουθενά να σωθείς...
Μας έχεις πρήξει τα αρχιδια πια...
Εγώ είμαι το ανώνυμο προφίλ βρε τρόμπα?Ασχοληθηκς μαζι σου και δεν το ξερω.. σε εβρισα και δεν το ξερω..
Οπως μιλας εσυ στην @Sandra Magic ετσι της μιλαω και εγω ...
Μπορει να παρει στα σοβαρα εσενα και να γραψει εμενα (η το αντιθετο)
Μπορει να μας παρει στα σοβαρα και τους δυο η μπορει να μας γραψει και τους δυο..
Αλλα το να βριζεις ενα ανωνυμο προφιλ απο το πουθενα δεν το λες φυσιολογικο
Φιλικα παντα
Υ.Γ. Αν θες να βρισεις περαιτερω βρισε.. χεστηκα.. Τιμη μου να με κρινει ενα ανωνυμο προφιλ
Ποιος έχει έρωτα??Έχω πάρει ένα τσαμπί σταφύλια πράσινα, αυτά χωρίς κουκουτσάκια, έχω αράξει στον καναπέ και σας διαβάζω με απίστευτη προσοχή. Ποιες οικογενειακές ιστορίες και αρχιδια, εδώ έχει τα πάντα. Ίντριγκες, έρωτες, φλερτ, αντιζηλίες, απογοητεύσεις, μαχαιριές, μαφία, αγάπη, πάθος, σεξ, ανατροπές. Ίσως και φόνο!
Πλάκα πλάκα αν έγραφες ένα βιβλίο εσυ που τα λες και ωραία, βασισμένο στο τι γίνεται εδώ μέσα θα είχες χεστει στο τάληροΈχω πάρει ένα τσαμπί σταφύλια πράσινα, αυτά χωρίς κουκουτσάκια, έχω αράξει στον καναπέ και σας διαβάζω με απίστευτη προσοχή. Ποιες οικογενειακές ιστορίες και αρχιδια, εδώ έχει τα πάντα. Ίντριγκες, έρωτες, φλερτ, αντιζηλίες, απογοητεύσεις, μαχαιριές, μαφία, αγάπη, πάθος, σεξ, ανατροπές. Ίσως και φόνο!
Ευχαριστω!!Εγώ είμαι το ανώνυμο προφίλ βρε τρόμπα?
Τράβα γαμησου...
Και έχεις το λόγο μου ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ μαζί σου είτε για καλό είτε για κακό.Έτσι όπως τα γράφεις δεν έμεινε και κανένας να καταλαβαίνει
Τα πες όλα, η απόλυτη πλοκή να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια των καθηλομενων θεατών.. όχι στα odeon, ούτε στις γιγαντοοθονες των village, αλλα στα φόρουμ του μπου.. τρελα ρεεεεΈχω πάρει ένα τσαμπί σταφύλια πράσινα, αυτά χωρίς κουκουτσάκια, έχω αράξει στον καναπέ και σας διαβάζω με απίστευτη προσοχή. Ποιες οικογενειακές ιστορίες και αρχιδια, εδώ έχει τα πάντα. Ίντριγκες, έρωτες, φλερτ, αντιζηλίες, απογοητεύσεις, μαχαιριές, μαφία, αγάπη, πάθος, σεξ, ανατροπές. Ίσως και φόνο!
Σε περιμένει ο @LION7Ευχαριστω!!
Οκ τελειωσαμε η εχει και αλλο?
Εσυ ξέρεις… εγώ πάντα θα σε σκέφτομαι με αγάπη!Και έχεις το λόγο μου ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ μαζί σου είτε για καλό είτε για κακό.
Καλή συνέχεια να έχεις.
για ποια να πρωτομιλήσει....?Άσε ρε Σαντρα...
Παρατατο...
Κουράσαμε...
Άσε τον ανναπουρνα να μιλάει εκ μέρους σου.
Σας είπε η Σαντρα δεν θέλω ησυχία σήμερα...τι δεν καταλάβατεΠλάκα πλάκα αν έγραφες ένα βιβλίο εσυ που τα λες και ωραία, βασισμένο στο τι γίνεται εδώ μέσα θα είχες χεστει στο τάληρο
Έλα ρε...για ποια να πρωτομιλήσει....?
Βλέπεις που με γράφουν; Και μετά εσυ ψάχνεις να με δώσεις σε κάποιον που θα με έχει πριγκίπισσα… στο ράφι θα μείνω μαναΣας είπε η Σαντρα δεν θέλω ησυχία σήμερα...τι δεν καταλάβατε
Τους τσεκάρουμε εδω ποιος κάνει! Παμε μαζί στο Geo θα περάσουμε ωραία σου λεω❤Βλέπεις που με γράφουν; Και μετά εσυ ψάχνεις να με δώσεις σε κάποιον που θα με έχει πριγκίπισσα… στο ράφι θα μείνω μανα
Ισχύει, το είπε αυτό όντως η Σαντρα.. και έγινε τελικά.. μήπως φταίει η ίδια τελικά για την κατάντια του νήματος..Σας είπε η Σαντρα δεν θέλω ησυχία σήμερα...τι δεν καταλάβατε
Αφού δεν με θέλει..Τους τσεκάρουμε εδω ποιος κάνει! Παμε μαζί στο Geo θα περάσουμε ωραία σου λεω❤