Ευχαριστω!!Εγώ είμαι το ανώνυμο προφίλ βρε τρόμπα?
Τράβα γαμησου...
Οκ τελειωσαμε η εχει και αλλο?
Ευχαριστω!!Εγώ είμαι το ανώνυμο προφίλ βρε τρόμπα?
Τράβα γαμησου...
Και έχεις το λόγο μου ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ μαζί σου είτε για καλό είτε για κακό.Έτσι όπως τα γράφεις δεν έμεινε και κανένας να καταλαβαίνει
Τα πες όλα, η απόλυτη πλοκή να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια των καθηλομενων θεατών.. όχι στα odeon, ούτε στις γιγαντοοθονες των village, αλλα στα φόρουμ του μπου.. τρελα ρεεεεΈχω πάρει ένα τσαμπί σταφύλια πράσινα, αυτά χωρίς κουκουτσάκια, έχω αράξει στον καναπέ και σας διαβάζω με απίστευτη προσοχή. Ποιες οικογενειακές ιστορίες και αρχιδια, εδώ έχει τα πάντα. Ίντριγκες, έρωτες, φλερτ, αντιζηλίες, απογοητεύσεις, μαχαιριές, μαφία, αγάπη, πάθος, σεξ, ανατροπές. Ίσως και φόνο!
Σε περιμένει ο @LION7Ευχαριστω!!
Οκ τελειωσαμε η εχει και αλλο?
Εσυ ξέρεις… εγώ πάντα θα σε σκέφτομαι με αγάπη!Και έχεις το λόγο μου ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ μαζί σου είτε για καλό είτε για κακό.
Καλή συνέχεια να έχεις.
για ποια να πρωτομιλήσει....?Άσε ρε Σαντρα...
Παρατατο...
Κουράσαμε...
Άσε τον ανναπουρνα να μιλάει εκ μέρους σου.
Σας είπε η Σαντρα δεν θέλω ησυχία σήμερα...τι δεν καταλάβατεΠλάκα πλάκα αν έγραφες ένα βιβλίο εσυ που τα λες και ωραία, βασισμένο στο τι γίνεται εδώ μέσα θα είχες χεστει στο τάληρο
Έλα ρε...για ποια να πρωτομιλήσει....?
Βλέπεις που με γράφουν; Και μετά εσυ ψάχνεις να με δώσεις σε κάποιον που θα με έχει πριγκίπισσα… στο ράφι θα μείνω μαναΣας είπε η Σαντρα δεν θέλω ησυχία σήμερα...τι δεν καταλάβατε
Τους τσεκάρουμε εδω ποιος κάνει! Παμε μαζί στο Geo θα περάσουμε ωραία σου λεω❤Βλέπεις που με γράφουν; Και μετά εσυ ψάχνεις να με δώσεις σε κάποιον που θα με έχει πριγκίπισσα… στο ράφι θα μείνω μανα
Ισχύει, το είπε αυτό όντως η Σαντρα.. και έγινε τελικά.. μήπως φταίει η ίδια τελικά για την κατάντια του νήματος..Σας είπε η Σαντρα δεν θέλω ησυχία σήμερα...τι δεν καταλάβατε
Αφού δεν με θέλει..Τους τσεκάρουμε εδω ποιος κάνει! Παμε μαζί στο Geo θα περάσουμε ωραία σου λεω❤
Σοφαρα κάτσε καλά γιατί μου έχει γυρίσει το μάτι σήμερα...Τους τσεκάρουμε εδω ποιος κάνει! Παμε μαζί στο Geo θα περάσουμε ωραία σου λεω❤
Εσυ το έχεις πιάσει το νόημα !Ισχύει, το είπε αυτό όντως η Σαντρα.. και έγινε τελικά.. μήπως φταίει η ίδια τελικά για την κατάντια του νήματος..
το μάτζικ όμως θέλει κόσμο και φασαρίες.Σας είπε η Σαντρα δεν θέλω ησυχία σήμερα...τι δεν καταλάβατε
kai εχουμε δρομο μπροστα μας!!Πλάκα πλάκα αν έγραφες ένα βιβλίο εσυ που τα λες και ωραία, βασισμένο στο τι γίνεται εδώ μέσα θα είχες χεστει στο τάληρο
Σου είπα χθες ότι πρέπει να την συναντήσεις ❤Σοφαρα κάτσε καλά γιατί μου έχει γυρίσει το μάτι σήμερα...
Ευχαριστώ ευχαριστώτο μάτζικ όμως θέλει κόσμο και φασαρίες.
το δουλεύει καλά το σύστημα εδώ και καιρό...
βοηθάν και οι αγαπούληδες....
τσι πουτάνας γίνεται
Η μανα σου εχει και ενα κακο.. .. Ενα τραγουδι ριχνει και σαν σειρηνα..Βλέπεις που με γράφουν; Και μετά εσυ ψάχνεις να με δώσεις σε κάποιον που θα με έχει πριγκίπισσα… στο ράφι θα μείνω μανα
Χθες για σένα μιλάγαμε... κάναμε και λίγο σεξ...Αφού δεν με θέλει..