Έτσι ακριβώς.Σε ευχαριστώ πολύ άρχοντά μου για τα καλά σου λόγια ...
Να είσαι πάντα καλά !!!
Άρχοντας είμαι.
Και θα είμαι.
Έτσι ακριβώς.Σε ευχαριστώ πολύ άρχοντά μου για τα καλά σου λόγια ...
Να είσαι πάντα καλά !!!
Ώπα, τι ξέρεις εσυ ;@Sandra Magic με ενημερωσαν απο το κοντρολ οτι υπαρχει νεα προταση
Ευχαριστώ παιδί μουΕίσαι πανουργα..Να προσθέσω και πανέμορφη, μάλλον πανε μαζί αυτά στο θυληκο..
τύπε οδηγός κι έτσι?Το νήμα έχει πάρει φωτιά.. ξέρουν τα κορίτσια πως να κινούν το ενδιαφέρον.. όπως είπε ο Γιορ, εδώ έχει τα πάντα, απο ίντριγκα μέχρι βίζιτα μέχρι φόνο.. πάμε και ανεβαίνει η δουλειά ρεεεεε
θα κανω επιτοπιο ρεπορταζ κ θα σε πω!!Ώπα, τι ξέρεις εσυ ;
Ναι αδελφέ περιμένω να τα κονομησω τώρα απ την αυξημένη κίνησητύπε οδηγός κι έτσι?
Αν εχεις διαβασει.. ο συγκεκριμενος εχει ασχοληθει και με εμενα στο ακυρο και χωρις αιτια πολλες φορες (οχι για την @Sandra Magic αλλα γενικα)
Λογικα το κανει η για να γινεται φασαρια η επειδη θελει να περασει την ωρα του γιατι δεν εχει τι να κανει(διοτι αλλη εξηγηση δεν υπαρχει να ασχολησε με αγνωστους στο ακυρο )..
Υ.Γ. Εσυ εχεις δηλωσει πολλες φορες οτι απο το εν λογω γραφειο εχεις αδυναμια στην @Sandra Magic... Εγω εχω πει οτι απο το εν λογω γραφειο εχω αδυναμια στην @Sofia_Magic (την οποια επειδη εχει τυχει να διαβαδω τα γραφομενα σου αρεσει και εσενα).. διαφωνουμε μεν στο θεμα της @Sandra Magic αλλα ειναι φυσιολογικο διοτι δεν γινεται παντα να περναμε ,η παντα να μας αρεσουν σε ολους οι ιδιες επαγγελματιες? Πουτανες? Σεξεργατριες? (Οπως θες πεστο)
Κατα τα αλλα υγεια η ζωη συνεχιζεται .. οσο ειμαστε μελη θα διαβασουμε τα παντα και απο καθε λογης φρουτο
Παρακαλώ μαμά, να σε βυζαξω θέλω λίγο μονάχα τίποτα άλλο δεν ζητώ..Ευχαριστώ παιδί μου
Ωχ αμάνθα κανω επιτοπιο ρεπορταζ κ θα σε πω!!
Θεα αγάπη μου θεαΝομίζεις … Δεν γνωρίζεις πως εγώ ήμουν αυτή που ξεκίνησε τους καυγάδες εδώ μέσα, και με πελάτη παρακαλώ πολύ
Καταρχας δεν κανω γουτσου γουτσου με την @Sandra Magic (διαβασε κριτικη)εγώ ρε φίλε να ρωτήσω (άντε μπας και πάμε στο 200) όλο αυτό το γούτσου γούτσου με όλες σχεδόν τις κοπέλες που αποσκοπεί?
Ρε μαλακα...Θεα αγάπη μου θεα
Άσε ρε τα παντελόνια για κανέναν αρσενικό...Αναφορικά με τη Σάντρα τώρα.
Για να γνωρίζετε όλοι σας τώρα ποιά είναι η προσωπική μου άποψη και θέση.
Εκτός του ότι είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ όμορφο, φρέσκο και φυσικό κορίτσι χωρίς ίχνος παρεμβάσεων επάνω της κουβαλάει και πολλά κιλά αρχίδια.
Γιατί το λέω αυτό ?
Είναι η μόνη που δεν κρύβεται με πρόσωπο και ονόμα.
Όλοι τη γνωρίζουν ποιά είναι και παρόλο αυτά στέκεται με απίστευτη και ζηλευτή αξιοπρέπεια.
Αυτό πάει να πει ... Μ Α Γ Κ Ι Α ... και γιαυτό τον λόγο της βγάζω το καπέλο.
Γιαυτό την στηρίζω.
Δεν γλείφει κανένα και έχει τα όρια της τα οποία και πρέπει να γίνονται απολύτως σεβαστά από όλους μας - όσοι φοράμε παντελόνια.
Αυτά τα ολίγα από εμένα.
Βρε και εγω τις ξερω τις ιδιαιτεροτητες.. 4 χρονια ειμαι γραμενος εδω μεσα δεν ειμαι χθεσινος, εχω διαβασει τα παντα εδω μεσα.. που σημαινει οτι με το που γραψει καποιος καταλαβαινεις..Τα γνωρίζω όλα φίλε μου.
Δεν θέλησα όμως να παρέμβω.
Ο συγκεκριμένος στην αρχή μου την έπεφτε και μένα.
Μην δίνεις περισσότερο σημασία γιατί του δίνεις μεγαλύτερη αξία από όσο πρέπει.
Προσωπικά το λιοντάρι δεν τον παρεξηγώ καθόλου διότι έχω την ωριμότητα και αποδέχομα τις ιδιαιτερότητές του.
Έχει έναι ιδιαίτερο τρόπο γραφής.
Άστον να λέει τα δικά του.
Ωραία τα μπες, μάλλον γιαυτό θα σαι Γλομπεάρχης..Αναφορικά με τη Σάντρα τώρα.
Για να γνωρίζετε όλοι σας τώρα ποιά είναι η προσωπική μου άποψη και θέση.
Εκτός του ότι είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ όμορφο, φρέσκο και φυσικό κορίτσι χωρίς ίχνος παρεμβάσεων επάνω της κουβαλάει και πολλά κιλά αρχίδια.
Γιατί το λέω αυτό ?
Όλοι τη γνωρίζουν ποιά είναι και παρόλο αυτά στέκεται με απίστευτη και ζηλευτή αξιοπρέπεια.
Αυτό πάει να πει ... Μ Α Γ Κ Ι Α ... και γιαυτό τον λόγο της βγάζω το καπέλο.
Γιαυτό την στηρίζω.
Δεν γλείφει κανένα και έχει τα όρια της τα οποία και πρέπει να γίνονται απολύτως σεβαστά από όλους μας - όσοι φοράμε παντελόνια δηλαδή.
Αυτά τα ολίγα από εμένα.
+1 και απο μενα και της το εχω πει κιολας.Αναφορικά με τη Σάντρα τώρα.
και γιαυτό τον λόγο της βγάζω το καπέλο.