jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Ρε τζορμακα και εμένα ναυάγιο με λες?
Εσυ είσαι καπετάνιος, δε σε φοβάμαι.
Ρε τζορμακα και εμένα ναυάγιο με λες?
Νταξη ρε αλάνι...Εσυ είσαι καπετάνιος, δε σε φοβάμαι.
Έκλαψε όλο το μπου αυτή τη στιγμή...
Αχ ρε Σαντρα...
Ομορφαντρα μου εσύ!!!!Γέλασε ὅλο τὸ μπού, γέλασε...
Ομορφαντρα μου εσύ!!!!
ΟκΈκλαψε όλο το μπου αυτή τη στιγμή...
Αχ ρε Σαντρα...
ΚλαίωΑρχίδια μπάλες έχει ...
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ζηλεύεις όμως .. αφού έτσι κι αλλιώς ο Πουρνα έχει άλλες αγάπες τώρα, με παράτησε εμένα
Έχεις καταλάβει ότι είσαι σε φόρουμ με βίζιτες ε;Αυτό που πάντα έλεγα στους ανθρώπους που είχα κάτω από το πρόσταγμα μου.
Είναι αυτό που μου έμαθαν οι μεγαλύτεροι μάγκες που ταξίδεψαν τους ωκεανους της γης.
Να είστε άντρες.
Να έχετε λόγο.
Να τιμάτε τα παντελόνια σας.
Μην χτυπάτε γυναίκες.
Να Γαματε καλά.
Να αγαπάτε με όλη σας την ψυχή.
Να μπαίνετε μπροστά στον κίνδυνο εάν είναι να υπερασπιστειτε τη γυναίκα σας η τους συναδέλφους σας.
Μη λέτε ψέματα ποτέ.
Στα λόγια μου έρχεσαιΈχει ξεφύγει το νήμα.. περαστικός εγώ, τον συνεσφερα τον οβολό μου, ψυχαγωγηθειν και ολίγον τι συνάμα..
Δείξτε λίγο τα κάλλη σας όμορφα κορασια μου να φτιάχτουμε..
Αν εχεις διαβασει.. ο συγκεκριμενος εχει ασχοληθει και με εμενα στο ακυρο και χωρις αιτια πολλες φορες (οχι για την @Sandra Magic αλλα γενικα)
Το νήμα είναι για διασκέδαση και χαρά.
Όλα τα κορίτσια προσφέρουν αυτό που μπορούν.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τις προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται και αρέσκεται στο να δημιουργεί αρνητικές εντάσεις και εντυπώσεις να ξέρει ότι τελικά κάνει κακό του κεφαλιού του.
Είναι αυτό που λέμε τοξικός ή ότι κάποιος εκπέμπει αρνητική ενέργεια.
Φιλικά τα λέω.
Ακριβώς. Το αν περάσαμε καλά η όχι με κάποια δεν εχει καμία σημασία με το πως θα της μιλήσουμε αργότεραΑν εχεις διαβασει.. ο συγκεκριμενος εχει ασχοληθει και με εμενα στο ακυρο και χωρις αιτια πολλες φορες (οχι για την @Sandra Magic αλλα γενικα)
Λογικα το κανει η για να γινεται φασαρια η επειδη θελει να περασει την ωρα του γιατι δεν εχει τι να κανει(διοτι αλλη εξηγηση δεν υπαρχει να ασχολησε με αγνωστους στο ακυρο )..
Υ.Γ. Εσυ εχεις δηλωσει πολλες φορες οτι απο το εν λογω γραφειο εχεις αδυναμια στην @Sandra Magic... Εγω εχω πει οτι απο το εν λογω γραφειο εχω αδυναμια στην @Sofia_Magic (την οποια επειδη εχει τυχει να διαβαδω τα γραφομενα σου αρεσει και εσενα).. διαφωνουμε μεν στο θεμα της @Sandra Magic αλλα ειναι φυσιολογικο διοτι δεν γινεται παντα να περναμε ,η παντα να μας αρεσουν σε ολους οι ιδιες επαγγελματιες? Πουτανες? Σεξεργατριες? (Οπως θες πεστο)
Κατα τα αλλα υγεια η ζωη συνεχιζεται .. οσο ειμαστε μελη θα διαβασουμε τα παντα και απο καθε λογης φρουτο
Άρα τις βίζιτες πρέπει να τις εκβιαζιυμε εάν δεν μας κάνουν τα βίτσια και να τις θάβουμε με κριτικές ψεύτικες από κακίαΈχεις καταλάβει ότι είσαι σε φόρουμ με βίζιτες ε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στα λόγια μου έρχεσαι
Σε βλεπωωωωωωωωΔέν μπορῶ νά ἀνταποδώσω! Θά διαμαρτυρηθῆ ἡ Σοφία γιατί θά ζηλέψη... Τῆς τό ὑποσχέθηκα νά'μαι πιστός!
Πού χάθηκες εσυ βρε;Αν εχεις διαβασει.. ο συγκεκριμενος εχει ασχοληθει και με εμενα στο ακυρο και χωρις αιτια πολλες φορες (οχι για την @Sandra Magic αλλα γενικα)
Λογικα το κανει η για να γινεται φασαρια η επειδη θελει να περασει την ωρα του γιατι δεν εχει τι να κανει(διοτι αλλη εξηγηση δεν υπαρχει να ασχολησε με αγνωστους στο ακυρο )..
Υ.Γ. Εσυ εχεις δηλωσει πολλες φορες οτι απο το εν λογω γραφειο εχεις αδυναμια στην @Sandra Magic... Εγω εχω πει οτι απο το εν λογω γραφειο εχω αδυναμια στην @Sofia_Magic (την οποια επειδη εχει τυχει να διαβαδω τα γραφομενα σου αρεσει και εσενα).. διαφωνουμε μεν στο θεμα της @Sandra Magic αλλα ειναι φυσιολογικο διοτι δεν γινεται παντα να περναμε ,η παντα να μας αρεσουν σε ολους οι ιδιες επαγγελματιες? Πουτανες? Σεξεργατριες? (Οπως θες πεστο)
Κατα τα αλλα υγεια η ζωη συνεχιζεται .. οσο ειμαστε μελη θα διαβασουμε τα παντα και απο καθε λογης φρουτο
Σωστα.. εμεις δεν περασαμε καλα μαζι οταν βρεθηκαμε.. εγραψα κριτικη και τελος..Ακριβώς. Το αν περάσαμε καλά η όχι με κάποια δεν εχει καμία σημασία με το πως θα της μιλήσουμε αργότερα
Έλα και εσύ τώρα στα δικά μου λόγια γλυκιά μου.. if you know what I mean.Έχεις καταλάβει ότι είσαι σε φόρουμ με βίζιτες ε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στα λόγια μου έρχεσαι
Με έκανε κάνεις ταγκ ? Παω σε ραντεβού..θα το διαβάσω μεταΑν εχεις διαβασει.. ο συγκεκριμενος εχει ασχοληθει και με εμενα στο ακυρο και χωρις αιτια πολλες φορες (οχι για την @Sandra Magic αλλα γενικα)
Τι κανεις? Πως εισαι? Που βρισκεσαι?Πού χάθηκες εσυ βρε;
Μου έλειψες