Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.492
Από αύριο θέλω να μου μιλάς με λατρεία... πάντα μου μιλάς ωραία βέβαια αλλά ζήλεψα..Ζητῶ συγγνώμη γλυκειά μου...
Από αύριο θέλω να μου μιλάς με λατρεία... πάντα μου μιλάς ωραία βέβαια αλλά ζήλεψα..Ζητῶ συγγνώμη γλυκειά μου...
Επιβεβαιώνω, ο λόγος που γράφτηκες στο φόρουμ ήταν μια κριτική που πρακτικά σε έκανε expose για το πόσο φόλα είσαι. Και επειδή για να σωθεί το τομάρι σου, δεν έφταναν οι 52 κριτικές του Annapurna, έπρεπε εσύ να αναλάβεις δράσηΝομίζεις … Δεν γνωρίζεις πως εγώ ήμουν αυτή που ξεκίνησε τους καυγάδες εδώ μέσα, και με πελάτη παρακαλώ πολύ
Κλείνω το γονυ στις αρχιδαρες που κουβαλάς μέσα στο παντελόνι σου μάγκα μου.Επιβεβαιώνω, ο λόγος που γράφτηκες στο φόρουμ ήταν μια κριτική που πρακτικά σε έκανε expose για το πόσο φόλα είσαι. Και επειδή για να σωθεί το τομάρι σου, δεν έφταναν οι 52 κριτικές του Annapurna, έπρεπε εσύ να αναλάβεις δράση
Ο @LION7 χτυπάει σαν κεραυνός και φεύγει...Κλείνω το γονυ στις αρχιδαρες που κουβαλάς μέσα στο παντελόνι σου μάγκα μου.
Ο @LION7 χτυπάει σαν κεραυνός και φεύγει...
Να τώρα που μιλάμε έφυγε....που να πήγε άραγε...Ο @LION7 έχει κάτι αρχιδια σαν μπάλες του τένις...
Αυτό κατάλαβα εγώ...
Και βάζει και μυαλό σε κάτι αγαπουληδες σαν και εμένα...
Να δικάσει κανένα άλλο εξυπνοπουλι...Να τώρα που μιλάμε έφυγε....που να πήγε άραγε...
Ωχ αμάνΆντρας είμαι...
Κανονικός...
Άμα γουστάρεις...
Ζηλεύεις κιόλας...
Αλλά ξέρεις και να εγκαταλείψεις την προσπάθειά Οταν πρέπει...
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ, δες ποτε άνοιξα το προφίλ και σταματα να ασχολείσαι μαζί μου πια, δεν θέλω να μαλώσω μαζί σου είσαι βαρετός. Θέλω καλύτερο αντίπαλοΕπιβεβαιώνω, ο λόγος που γράφτηκες στο φόρουμ ήταν μια κριτική που πρακτικά σε έκανε expose για το πόσο φόλα είσαι. Και επειδή για να σωθεί το τομάρι σου, δεν έφταναν οι 52 κριτικές του Annapurna, έπρεπε εσύ να αναλάβεις δράση
Μμμμμ ωραία η Γκάμπι...
Γιατί ωχ αμάν?Ωχ αμάν
Ε τώρα με στρίμωξες …Γιατί ωχ αμάν?
Θέλω καλύτερο αντίπαλο
Αυτό ακριβώς επιθυμούσα να κάνω.Ε τώρα με στρίμωξες …
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΜε ζητήσατε;
Απανωτά τα χτυπήματα σήμερα…Αυτό ακριβώς επιθυμούσα να κάνω.
Αλλά δεν κάνεις αυτή τη δουλειά από ότι κατάλαβα.