koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 3.446
Αν δεν μαλώσει κάποιος με κάποιον στα επόμενα 15 λεπτά, αλλάζω γραφείο. Με έχετε απογοητεύσει
Αν δεν μαλώσει κάποιος με κάποιον στα επόμενα 15 λεπτά, αλλάζω γραφείο. Με έχετε απογοητεύσει
Άντρας είμαι...Μου κανείς ζηλιτσες;
Ἐννοεῖται!Μα είναι αλήθεια...θα περάσει πολύ ωραία μαζί σου..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και σεξ Χορνυ...
Εάν ήσουν ποτέ μπροστά μου στα τέσσερα θα είχες πραγματικά έντονα συναισθήματα...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ
Τωρα πια no...Μα είναι αλήθεια...θα περάσει πολύ ωραία μαζί σου..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και σεξ Χορνυ...
Γάτε μου εσύ!!!Ἐννοεῖται!
Γάτε μου εσύ!!!
Αγορίνα μου!!!
Θελω και εγω να μου μιλάς έτσι...Λατρεία μου!
Θελω και εγω να μου μιλάς έτσι...
Αλληλεγγύη συναγωνιστων.Θελω και εγω να μου μιλάς έτσι...
κλεβεις καρδιες δασκαλεΤί ἔγινε; Ζηλέψαμε λατρεία μου;
Ολοφάνερο....Τί ἔγινε; Ζηλέψαμε λατρεία μου;
Ολοφάνερο....
Από αύριο θέλω να μου μιλάς με λατρεία... πάντα μου μιλάς ωραία βέβαια αλλά ζήλεψα..Ζητῶ συγγνώμη γλυκειά μου...
Επιβεβαιώνω, ο λόγος που γράφτηκες στο φόρουμ ήταν μια κριτική που πρακτικά σε έκανε expose για το πόσο φόλα είσαι. Και επειδή για να σωθεί το τομάρι σου, δεν έφταναν οι 52 κριτικές του Annapurna, έπρεπε εσύ να αναλάβεις δράσηΝομίζεις … Δεν γνωρίζεις πως εγώ ήμουν αυτή που ξεκίνησε τους καυγάδες εδώ μέσα, και με πελάτη παρακαλώ πολύ
Κλείνω το γονυ στις αρχιδαρες που κουβαλάς μέσα στο παντελόνι σου μάγκα μου.Επιβεβαιώνω, ο λόγος που γράφτηκες στο φόρουμ ήταν μια κριτική που πρακτικά σε έκανε expose για το πόσο φόλα είσαι. Και επειδή για να σωθεί το τομάρι σου, δεν έφταναν οι 52 κριτικές του Annapurna, έπρεπε εσύ να αναλάβεις δράση
Ο @LION7 χτυπάει σαν κεραυνός και φεύγει...Κλείνω το γονυ στις αρχιδαρες που κουβαλάς μέσα στο παντελόνι σου μάγκα μου.
Ο @LION7 χτυπάει σαν κεραυνός και φεύγει...