Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Ααχχχ πότε θα δώσεις την πίσω πόρτα του παραδείσου;;Μωρακια τι κάνετε;; Σήμερα θα είμαι διαθεσιμη
+30% πάνω τα ραντεβού μόλις το βάλει στο πρόγραμμα...Ααχχχ πότε θα δώσεις την πίσω πόρτα του παραδείσου;;
Τι θα μού κάνεις είπες???Θα την στρώσω εγώ...κάτσε να γυρίσει...γιατί πολύ αέρα πήρε ο κώλος της
Τι είπα ότι θα σου κάνω?Τι θα μού κάνεις είπες???
Και κάπως έτσι έρχονται τα εγκεφαλικά...Τι θα μού κάνεις είπες???
Μόλις ενημερώθηκα από το κοντρόλ για τα δαιμονικά σου αυριανά σχέδια .. δεν μας τα είχες πει αυτά … αν μου χεις και το κρασάκι εκείνο που μου αρέσει τι να πω σε παντρεύομαι χθες , μετακομίζω μαζί σου Ισπανία και αλλάζω το όνομα μου σε Πεπίτα
Λέγε.....Τι είπα ότι θα σου κάνω?
Σφαλιάρες στο κωλαράκι,γαμήσι στις ροζ τρυπούλες σου και χύσιμο στο όμορφο προσωπάκι σου την ώρα που θα σου τραβάω τα μαλλιά...φτάνουν?Λέγε.....
Ο λόγος σου είναι υπογραφή!Υποσχέθηκα ροζ τρυπούλες.σοφιας ορίστε...... @petros1987
Έτσι μπράβο μωρό μού..... Αυτά να μού κάνεις....Σφαλιάρες στο κωλαράκι,γαμήσι στις ροζ τρυπούλες σου και χύσιμο στο όμορφο προσωπάκι σου την ώρα που θα σου τραβάω τα μαλλιά...φτάνουν?
Αγόρι μουΜανούλα μου !!!
Το μπανάκι πως πήγε?Σας πείραξε κανείς?Πείτε μου ότι δεν βγάλατε φώτο με Γιολάντα μαζί...Έτσι μπράβο μωρό μού..... Αυτά να μού κάνεις....
Ε ρε σπατουλαρισμα που θελεις.Τι θα μού κάνεις είπες???
Ξέρεις ότι πάντα βγάζουμε φωτογραφίες...Μετά την γλείφω..Το μπανάκι πως πήγε?Σας πείραξε κανείς?Πείτε μου ότι δεν βγάλατε φώτο με Γιολάντα μαζί...
Δεν θα πω πολλά....στείλε....Ξέρεις ότι πάντα βγάζουμε φωτογραφίες...Μετά την γλείφω..
πω πω πωωωωω.....Τι θα μού κάνεις είπες???
μπράβο ρε, εσύ τελικά είσαι ανθρωπος που κρατά τον λόγο του!!!Υποσχέθηκα ροζ τρυπούλες.σοφιας ορίστε...... @petros1987