Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Βρήκες το σημείο G της .....Η γυναίκα μου που είναι?Δεν την βλέπω...πες της κερνάω αστακομακαρονάδα και κυδώνια αχνιστά με ούζο...
Αλατιζει τις ροζ τρυπούλες της ....
Βρήκες το σημείο G της .....Η γυναίκα μου που είναι?Δεν την βλέπω...πες της κερνάω αστακομακαρονάδα και κυδώνια αχνιστά με ούζο...
Θέλω να τις δω πές της...και να είναι σίγουρη ότι θα φάει καλά...Βρήκες το σημείο G της .....
Αλατιζει τις ροζ τρυπούλες της ....
Κατσε να τις δω εγώ πρώτα.. και θα σας έχω ενήμερους.....Θέλω να τις δω πές της...και να είναι σίγουρη ότι θα φάει καλά...
Το αφήνω πάνω σου...σου έχω εμπιστοσύνηΚατσε να τις δω εγώ πρώτα.. και θα σας έχω ενήμερους.....
πολυ ωραια φωτο!!Περίμενες ότι δεν θα έκανα εγώ? Όντως τώρα? Τέτοια προσβολή δεν την έχω ξανακούσει
μην κουνιέσαι κι εσύ ρε παιδί μου! Τι είσαι? Βαπόρι σε φουρτούνα???Όχι απλώς κουνιομουνα όταν με έβγαλε η Σόφη φωτο
..
Αγάπες μου ?
Τι κάνετε σήμερα.? Πως περνάτε?
❤❤
μπουζι το νερο εεε?Ο.@papaphilips και ο @james034 είπαν ότι δεν κολυμπάω γυμνή έπρεπε να το αποδείξω ❤
Όχι στα βαθειά... έχει μέδουσες...Ο.@papaphilips και ο @james034 είπαν ότι δεν κολυμπάω γυμνή έπρεπε να το αποδείξω ❤
το τιποτα ειναι ολταϊμκλασικ παντως.μου αρεσει που δεν ηξερες τι μαγιο να παρεις κ στο τελος δεν φορας τιποτα!!γυναικες
Μπορώ να σε βάλω στο νήμα Μάτι στις ελληνικές παραλίες και να πω ότι σε έβγαλα εγώ?Ο.@papaphilips και ο @james034 είπαν ότι δεν κολυμπάω γυμνή έπρεπε να το αποδείξω ❤
Εντάξει θα μείνει μεταξύ μαςΜπορώ να σε βάλω στο νήμα Μάτι στις ελληνικές παραλίες και να πω ότι σε έβγαλα εγώ?
Έγινε!Σε ρίχνω στο άλλο νήμα!Το νού σου!Εντάξει θα μείνει μεταξύ μας
Ουτοσιαλος η γυναίκα σου με έβγαλε
Μου είπε η Σοφία κατσε καλά.❤το τιποτα ειναι ολταϊμκλασικ παντως.
υ/γ εκτος απο το κροπ, θυμησε μου να σου μαθω και το ταγκ @Γιολάντα Magic
Καυλα!Ο.@papaphilips και ο @james034 είπαν ότι δεν κολυμπάω γυμνή έπρεπε να το αποδείξω ❤
αυτα στον αντρα της.Μου είπε η Σοφία κατσε καλά.❤
Περίμενες ότι δεν θα έκανα εγώ? Όντως τώρα? Τέτοια προσβολή δεν την έχω ξανακούσει
Θα της το πω....αυτα στον αντρα της.
σε μενα δεν πιανουν