papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.457
- Πόντοι
- 27.261
Κανει γυμνισμό.....κάνει βουτιές γυμνή...
Κανει γυμνισμό.....κάνει βουτιές γυμνή...
Τι κωλομέρια είναι τουταααααΚαλημέρα αγόρια
Να ενημερώσω πως κοντεύουμε τις 90 κριτικές
So far so good
Μην ξεχνάτε όμως πως έχω υποσχεθεί στις 100 ένα πολύ καλό βιντεάκι
Παρεπιπτόντως διαθέσιμη από 5:30 σήμερα
Να περνάτε τελεια!
εσυ δεν κάνεις γυμνισμό κ βουτιές???Κανει γυμνισμό.....κάνει βουτιές γυμνή...όταν βγει θα της πω ...
Κανει γυμνισμό.....κάνει βουτιές γυμνή...όταν βγει θα της πω ...
Περίμενες ότι δεν θα έκανα εγώ? Όντως τώρα? Τέτοια προσβολή δεν την έχω ξανακούσειεσυ δεν κάνεις γυμνισμό κ βουτιές???
Μείνε όπως είσαι... έρχομαι....Περίμενες ότι δεν θα έκανα εγώ? Όντως τώρα? Τέτοια προσβολή δεν την έχω ξανακούσει
όχι βεβαια....ημουν σίγουρος ότι τα έχεις πετάξει όλα έξω κι εσυ, αλλά σε προκάλεσα για να κάνεις....ακριβώς αυτο που έκανες! Να μας δείξεις την κωλάρα σου!!!Περίμενες ότι δεν θα έκανα εγώ? Όντως τώρα? Τέτοια προσβολή δεν την έχω ξανακούσει
Καλημέρα αγόρια
So far so good
Να περνάτε τ
Τσίμπημα από κουνούπι είναι αυτό στο αριστερό μέρος του κώλου;Καλημέρα αγόρια
So far so good
Να περνάτε τελεια!
αυτό σκέφτηκα κι εγώ! Ακόμα και τα κουνούπια ξέρουν που πάνε!!!Τσίμπημα από κουνούπι είναι αυτό στο αριστερό μέρος του κώλου;
κανει γυμνισμο, αλλα μαλλον κανει βουτιες με μαγιοεσυ δεν κάνεις γυμνισμό κ βουτιές???
Ναι και με τρώει ο κωλος μου…Τσίμπημα από κουνούπι είναι αυτό στο αριστερό μέρος του κώλου;
Μπααα... Καυλόσπυρο μάλλονΤσίμπημα από κουνούπι είναι αυτό στο αριστερό μέρος του κώλου;
ε βρες κι εσυ κάποιον....να στον ξύσει!!Ναι και με τρώει ο κωλος μου…
Από το τσίμπημα ή από άλλο τι;Ναι και με τρώει ο κωλος μου…
εξυπνη σιτα και σωθηκεςΝαι και με τρώει ο κωλος μου…
Παπαφιλιπσ....δεν σε αντέχωκανει γυμνισμο, αλλα μαλλον κανει βουτιες με μαγιο
απλα κλαιωΠαπαφιλιπσ....δεν σε αντέχω
Σου βάλανε τρικλοποδιά και έπεσες?Περίμενες ότι δεν θα έκανα εγώ? Όντως τώρα? Τέτοια προσβολή δεν την έχω ξανακούσει
Όχι απλώς κουνιομουνα όταν με έβγαλε η Σόφη φωτοΣου βάλανε τρικλοποδιά και έπεσες?
Η γυναίκα μου που είναι?Δεν την βλέπω...πες της κερνάω αστακομακαρονάδα και κυδώνια αχνιστά με ούζο...Όχι απλώς κουνιομουνα όταν με έβγαλε η Σόφη φωτο
..