papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.446
- Πόντοι
- 27.261
αυτο ελειπε....Θα της το πω....
αυτο ελειπε....Θα της το πω....
Ναι και με τρώει ο κωλος μου…
Τέχνη Όχι αστεία....δεν έχεις παράπονο...Μανούλα μου ...
Με φώναξε κανείς?αυτα στον αντρα της.
σε μενα δεν πιανουν
Τέχνη Όχι αστεία....δεν έχεις παράπονο...
μα ζε ψε τη να.Με φώναξε κανείς?
Θα την στρώσω εγώ...κάτσε να γυρίσει...γιατί πολύ αέρα πήρε ο κώλος τηςμα ζε ψε τη να.
μου πεταει υπονοουμενα και απειλητικα μηνυματα
σκισε τη γατα επιτελους, μαθε μπαλιτσα λεμε...Θα την στρώσω εγώ...κάτσε να γυρίσει...γιατί πολύ αέρα πήρε ο κώλος της
Έχω τόσα νεύρα τώρα που θα πάρει η μπάλα και την Γιολάντα λέμεεεεεσκισε τη γατα επιτελους, μαθε μπαλιτσα λεμε...
παρτο και σε δισκομπουζουκι βερσιον, για να το εμπεδωσεις, απο το διεθνη τραγουδοποιο παγκοσμιου κλασεως σουγκαρ γκαμΈχω τόσα νεύρα τώρα που θα πάρει η μπάλα και την Γιολάντα λέμεεεεε
Ωραίο βίντεο κλιπ....πχοιότητα...παρτο και σε δισκομπουζουκι βερσιον, για να το εμπεδωσεις, απο το διεθνη τραγουδοποιο παγκοσμιου κλασεως σουγκαρ γκαμ
μαθε μπαλιτσα λεμε... το νουσου.
αφρος παιχτη...Ωραίο βίντεο κλιπ....πχοιότητα...
Με αυτη τη φωτο θα πρεπε να διαφημιζε την ελλαδα ο εοτ για καλοκαιρινες διακοπες.Περίμενες ότι δεν θα έκανα εγώ? Όντως τώρα? Τέτοια προσβολή δεν την έχω ξανακούσει
Βαλε μπολικο σπερμα πανω και αστο να αποροφηθει.θα σου περασει.Ναι και με τρώει ο κωλος μου…
Ρε καυλα που εισαι;ερχομσι κολυμπωντας.Ο.@papaphilips και ο @james034 είπαν ότι δεν κολυμπάω γυμνή έπρεπε να το αποδείξω ❤
Λιγο κρασι,λιγο θαλασσα και τις κωλαρες σαααααας.λιγο κρασι,λιγο θαλασσα και τις κωλαρες σας.
Προσεχε μη σε φαει κανας λουτσος.Ο.@papaphilips και ο @james034 είπαν ότι δεν κολυμπάω γυμνή έπρεπε να το αποδείξω ❤
Τι να κάνουμε βρε κορίτσια, καυλωνουμε με τις κωλαρες σας
Τι ομορφιές είναι αυτές!! Μες στην καυλα είσαιΔιαθέσιμη σήμερα