Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
H γεύση είναι άλλο πράγμα......πω πω πωωωωω.....
ποίημα!
H γεύση είναι άλλο πράγμα......πω πω πωωωωω.....
ποίημα!
για να το λες εσύ...κάτι θα ξέρεις! Σε εμπιστεύομαι!!!H γεύση είναι άλλο πράγμα......
Μέλι....για την ακρίβεια το μεσημέρι στη παραλία έγλυψα και λίγο αλάτι....για να το λες εσύ...κάτι θα ξέρεις! Σε εμπιστεύομαι!!!
χαχα...ηξερα μελι βελανιδιάς, ανθεων, πευκων κτλ κτλ αλλά πρωτη φορά ακούω θαλασσινο μέλι! Από τα φυκια παίρνουν γύρη?Μέλι....για την ακρίβεια το μεσημέρι στη παραλία έγλυψα και λίγο αλάτι....
Στείλε μωρή λυσσάρα να δούμε...τι μας τα λες?Μέλι....για την ακρίβεια το μεσημέρι στη παραλία έγλυψα και λίγο αλάτι....
α να γεια σου.... αυτό που λεει ο ανθρωπος!Στείλε μωρή λυσσάρα να δούμε...τι μας τα λες?
Της σοφιας το μουνακι,εχει γευση απο αλατι.Μέλι....για την ακρίβεια το μεσημέρι στη παραλία έγλυψα και λίγο αλάτι....
Της πουτανας θα γινεται εκει μεσα.προσοχη με τα νυχια μη παθετε κανα ατυχημα.Για αρχή....❤
Χρησιμοποιώ πιο πολύ γλώσσα....Της πουτανας θα γινεται εκει μεσα.προσοχη με τα νυχια μη παθετε κανα ατυχημα.
ωωωωω να σου γ@μησ@!!! Να ερθω...να βλέπω μονο??Για αρχή....❤
Εσυ δεν θα βλέπεις μόνο......δεν θα σε αφήσω εγώ βασικά....ωωωωω να σου γ@μησ@!!! Να ερθω...να βλέπω μονο??
ΥΓ: γεμίσαμε σάλια ξέρω...ζητώ συγνώμη, θα σφουγγαρίσω μετά...όσα μείνουν (ιφ γιου νόου γουατ άι μιν)!!
Θέλω να γλείψω αυτή την ελίτσα στα δεξιά πες της σοφίας....Για αρχή....❤
Έτσι ξεκινούσαν όλοι.....Θέλω να γλείψω αυτή την ελίτσα στα δεξιά πες της σοφίας....
Χρησιμοποιώ πιο πολύ γλώσσα....
Πλακα πλακα ειναι πολυ σεξυ αυτη η ελια.Έτσι ξεκινούσαν όλοι.....
Κ εγώ όταν την είχα πρωτογλυψει της λέω θέλω να δω την ελιτσα.....
Μακριά από διαβητικούς και υπερτασικούς...Μέλι....για την ακρίβεια το μεσημέρι στη παραλία έγλυψα και λίγο αλάτι....
Μμμμμ πόσο καλό δηλαδή;;;;Καλημέρα αγόρια
Να ενημερώσω πως κοντεύουμε τις 90 κριτικές
So far so good
Μην ξεχνάτε όμως πως έχω υποσχεθεί στις 100 ένα πολύ καλό βιντεάκι
Παρεπιπτόντως διαθέσιμη από 5:30 σήμερα
Να περνάτε τελεια!
θέλει άλλη μια... !!Απαπαπα τι γοργόνα εισα
Απαπαπα τι γοργόνα εισαι εσύ!!!