Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.655
@james034 ποτέ θα σε ξαναδώ?? Θέλω να μού κάνεις ξανά αυτά που μού έκανες την Παρασκευήθέλει άλλη μια... !!
@james034 ποτέ θα σε ξαναδώ?? Θέλω να μού κάνεις ξανά αυτά που μού έκανες την Παρασκευήθέλει άλλη μια... !!
Κ εγώ θέλω ❤@james034 ποτέ θα σε ξαναδώ?? Θέλω να μού κάνεις ξανά αυτά που μού έκανες την Παρασκευή
Και?Διαθέσιμη σήμερα
Εδω επεσε και σκοτωθηκε η Γιολαντα και η Σοφια αντι να τη βοηθησει,την τραβαγε φωτογραφιες και γελαγε.Περίμενες ότι δεν θα έκανα εγώ? Όντως τώρα? Τέτοια προσβολή δεν την έχω ξανακούσει
Skase
Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κάνεις τον φωτογράφο της Γιολ??Εδω επεσε και σκοτωθηκε η Γιολαντα και η Σοφια αντι να τη βοηθησει,την τραβαγε φωτογραφιες και γελαγε.
Ασε με να μαντεψω,σου σπαει τα ουμπαλα,παμε δωθε κειθε,ξανατραβα την δεν ειναι καλη,και τετοια.Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κάνεις τον φωτογράφο της Γιολ??
Είμαι καλός φωτογράφος... τραβάω και ωραία βίντεο απλά θέλει συνέχεια...σε κάθε βράχο..Ασε με να μαντεψω,σου σπαει τα ουμπαλα,παμε δωθε κειθε,ξανατραβα την δεν ειναι καλη,και τετοια.
Σε καθε βραχο ειπες? Αμα ηταν εδω ο τζορμακα ξερεις τι θα ελεγε ε?Είμαι καλός φωτογράφος... τραβάω και ωραία βίντεο απλά θέλει συνέχεια...σε κάθε βράχο..
Βράχο βράχο τον καημό μου , ένα πραμα?Είμαι καλός φωτογράφος... τραβάω και ωραία βίντεο απλά θέλει συνέχεια...σε κάθε βράχο..
Που να είναι άραγε...Σε καθε βραχο ειπες? Αμα ηταν εδω ο τζορμακα ξερεις τι θα ελεγε ε?
Ειπε οτι θα παει στα Σκοπια να μεινει για λιγο καιρο να ξεχασει.Που να είναι άραγε...
Τι καυτές πόζες...Περίμενες ότι δεν θα έκανα εγώ? Όντως τώρα? Τέτοια προσβολή δεν την έχω ξανακούσει
Όχι στην Queen ElizabethΕιπε οτι θα παει στα Σκοπια να μεινει για λιγο καιρο να ξεχασει.
Νομίζω ναι. Είναι η τελευταία της επιθυμία.Όχι στην Queen Elizabeth
ΧαχαχαχαχαχαχαΝομίζω ναι. Είναι η τελευταία της επιθυμία.
Μπορώ να κλείσω ραντεβού για γυμνισμό και σεξ στην παραλια;Περίμενες ότι δεν θα έκανα εγώ? Όντως τώρα? Τέτοια προσβολή δεν την έχω ξανακούσει
Μας γαμησες ρε κωλογερε...Μόλις ενημερώθηκα από το κοντρόλ για τα δαιμονικά σου αυριανά σχέδια .. δεν μας τα είχες πει αυτά … αν μου χεις και το κρασάκι εκείνο που μου αρέσει τι να πω σε παντρεύομαι χθες , μετακομίζω μαζί σου Ισπανία και αλλάζω το όνομα μου σε Πεπίτα
Το Πεπιτα για κάποιο λόγο μου αρέσει πάντως...Μόλις ενημερώθηκα από το κοντρόλ για τα δαιμονικά σου αυριανά σχέδια .. δεν μας τα είχες πει αυτά … αν μου χεις και το κρασάκι εκείνο που μου αρέσει τι να πω σε παντρεύομαι χθες , μετακομίζω μαζί σου Ισπανία και αλλάζω το όνομα μου σε Πεπίτα