petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.283
- Πόντοι
- 1.336
Ο λόγος σου είναι υπογραφή!Υποσχέθηκα ροζ τρυπούλες.σοφιας ορίστε...... @petros1987
Ο λόγος σου είναι υπογραφή!Υποσχέθηκα ροζ τρυπούλες.σοφιας ορίστε...... @petros1987
Έτσι μπράβο μωρό μού..... Αυτά να μού κάνεις....Σφαλιάρες στο κωλαράκι,γαμήσι στις ροζ τρυπούλες σου και χύσιμο στο όμορφο προσωπάκι σου την ώρα που θα σου τραβάω τα μαλλιά...φτάνουν?
Αγόρι μουΜανούλα μου !!!
Το μπανάκι πως πήγε?Σας πείραξε κανείς?Πείτε μου ότι δεν βγάλατε φώτο με Γιολάντα μαζί...Έτσι μπράβο μωρό μού..... Αυτά να μού κάνεις....
Ε ρε σπατουλαρισμα που θελεις.Τι θα μού κάνεις είπες???
Ξέρεις ότι πάντα βγάζουμε φωτογραφίες...Μετά την γλείφω..Το μπανάκι πως πήγε?Σας πείραξε κανείς?Πείτε μου ότι δεν βγάλατε φώτο με Γιολάντα μαζί...
Δεν θα πω πολλά....στείλε....Ξέρεις ότι πάντα βγάζουμε φωτογραφίες...Μετά την γλείφω..
πω πω πωωωωω.....Τι θα μού κάνεις είπες???
μπράβο ρε, εσύ τελικά είσαι ανθρωπος που κρατά τον λόγο του!!!Υποσχέθηκα ροζ τρυπούλες.σοφιας ορίστε...... @petros1987
H γεύση είναι άλλο πράγμα......πω πω πωωωωω.....
ποίημα!
για να το λες εσύ...κάτι θα ξέρεις! Σε εμπιστεύομαι!!!H γεύση είναι άλλο πράγμα......
Μέλι....για την ακρίβεια το μεσημέρι στη παραλία έγλυψα και λίγο αλάτι....για να το λες εσύ...κάτι θα ξέρεις! Σε εμπιστεύομαι!!!
χαχα...ηξερα μελι βελανιδιάς, ανθεων, πευκων κτλ κτλ αλλά πρωτη φορά ακούω θαλασσινο μέλι! Από τα φυκια παίρνουν γύρη?Μέλι....για την ακρίβεια το μεσημέρι στη παραλία έγλυψα και λίγο αλάτι....
Στείλε μωρή λυσσάρα να δούμε...τι μας τα λες?Μέλι....για την ακρίβεια το μεσημέρι στη παραλία έγλυψα και λίγο αλάτι....
α να γεια σου.... αυτό που λεει ο ανθρωπος!Στείλε μωρή λυσσάρα να δούμε...τι μας τα λες?
Της σοφιας το μουνακι,εχει γευση απο αλατι.Μέλι....για την ακρίβεια το μεσημέρι στη παραλία έγλυψα και λίγο αλάτι....
Της πουτανας θα γινεται εκει μεσα.προσοχη με τα νυχια μη παθετε κανα ατυχημα.Για αρχή....❤
Χρησιμοποιώ πιο πολύ γλώσσα....Της πουτανας θα γινεται εκει μεσα.προσοχη με τα νυχια μη παθετε κανα ατυχημα.
ωωωωω να σου γ@μησ@!!! Να ερθω...να βλέπω μονο??Για αρχή....❤
Εσυ δεν θα βλέπεις μόνο......δεν θα σε αφήσω εγώ βασικά....ωωωωω να σου γ@μησ@!!! Να ερθω...να βλέπω μονο??
ΥΓ: γεμίσαμε σάλια ξέρω...ζητώ συγνώμη, θα σφουγγαρίσω μετά...όσα μείνουν (ιφ γιου νόου γουατ άι μιν)!!