Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.095
Λέγε... Δεν θέλω να είσαι καλόςΚυρία κυρία να πω να πω;
Λέγε... Δεν θέλω να είσαι καλόςΚυρία κυρία να πω να πω;
ΧΑΧΑΧ ....Θα σε βάλω upright doggγ πού σού αρέσει για αρχή..
εχω μεινει πολυ πισωΘα σε βάλω upright doggγ πού σού αρέσει για αρχή..
Εσυ καλά το ξεκίνησες.. θα ρθω και γώ από μπροστά για throatfuck και μπάτσες.. μετά έχει κι άλλοΛέγε... Δεν θέλω να είσαι καλός
Πίσω πρέπει να είσαι για να γαμας έτσι...εχω μεινει πολυ πισω
Αυτά που μού έκανες εσύ γιατί δεν τα λες...ΧΑΧΑΧ ....
Παιδια χθες ήμασταν με σοφία 3 ώρες αε ραντεβού και πάει ο άνθρωπος να μου χαϊδεψει τους γοφούς και πετάγεται Σοφι και λέει: βάρα το , το πουτανακι της αρέσει
σου εχω εμπιστοσυνη!εσυ θα λες κ εγω θα κανω!Πίσω πρέπει να είσαι για να γαμας έτσι...
Τι κάνουν τα αγόρια μού?❤ Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια εδώ...Η μεγάλη...
Υεσσσ μυ λοβε ❤σου εχω εμπιστοσυνη!εσυ θα λες κ εγω θα κανω!
ΧΑΧΑΧ ....
Παιδια χθες ήμασταν με σοφία 3 ώρες αε ραντεβού και πάει ο άνθρωπος να μου χαϊδεψει τους γοφούς και πετάγεται Σοφι και λέει: βάρα το , το πουτανακι της αρέσει
Δεν έχεις παράπονο. Για σένα φροντίζει. Ότι σ αρέσει...
Έχω κάποια ιδέα...θα πεις και εσύ και θα την φροντίσουμε
σου αρεσει οντως;ΧΑΧΑΧ ....
Κατι θα ξέρει πού του το είπε...χαχαχαΧΑΧΑΧ ....
Σε πολλές περιπτώσεις ναι....σου αρεσει οντως;
Χωστα τής ΣοφίαΟχιιι καριολακι θα τιμωρηθείς..
καυλα!!Σε πολλές περιπτώσεις ναι....
Καλά σε έχω κόψει πως είσαι για πουτσοσκάμπηλα, χαστούκια και αγριάδες.Σε πολλές περιπτώσεις ναι....
Τα νάζια είναι τα καλύτερα...είναι ωραίο να μην έχουμε δεδομένα κάποια πράγματα στη ζωή...Μού κάνει νάζια καμία φορά αλλά πού θα πάει..
Με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένος...Κάθε μέρα ίδια γκρίνιαΟι ιδιες και οι ιδιες μαλακιες εδω μεσα. Αντε να μπει κανα καινουριο κοριτσι να ξεσκουριασει λιγακι το νημα. Τειλορ γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα.
Ούτε να φάμε δεν μπορούμε με την ησυχία μας πια , ούτε να γαμησουμεΧτες πέτυχα 2 κορίτσια του γραφείου σε βόλτα γύρω από την περιοχή του κέντρου. Αναλυτικότερα:
Πρώτα, πέτυχα την Σάντρα με τον γκόμενο της, τον Νέκ Σινερ, έξω από το σταθμό στο Μοναστηράκι να προσηλυτίζουν μάλλον κάτι νεαρά κορίτσια προς την ακολασία.
Στη συνέχεια πέτυχα την Τέιλορ μαζί με άλλες 3 φίλες της να τσεκαρουν τα πανάκριβα και άχρηστα αντικείμενα στις βιτρίνες της οδού Ερμού. Όλες με μαλλί ράστα παρεπιπτόντως...
Τελικά, ενώ είχα σκοπό να παραγγείλω σύντομα cg αποφάσισα να καμακωσω και έπειτα από 3 επιτόπια καμάκια έπιασε το ένα τόπο και έμεινε το 200ρικο στην τσέπη (άσχετο, απλά το αναφέρω).
Υπέροχο θέαμα!!!Τι κάνουν τα αγόρια μού?❤ Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια εδώ...Η μεγάλη...