Spiros_73
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 18.431
- Πόντοι
- 3.506
εχεις υποσχεθει να τον σφαλιαρισουμε παρεα αυτον τον κωλο!!Οχιιι καριολακι θα τιμωρηθείς..
εχεις υποσχεθει να τον σφαλιαρισουμε παρεα αυτον τον κωλο!!Οχιιι καριολακι θα τιμωρηθείς..
Δίπλα μού θα σε έχω ❤Καλά τά λές! Μπορῶ νά παρακολουθήσω;
Κρατάω πάντα το λόγο μου..εχεις υποσχεθει να τον σφαλιαρισουμε παρεα αυτον τον κωλο!!
Είμαι έτοιμη να δεχτώ τις συνέπειες.....για πείτε μου τι θα μου κανετε ....Οχιιι καριολακι θα τιμωρηθείς..
Έχω κάποια ιδέα...θα πεις και εσύ και θα την φροντίσουμετι θς της κανουμε;
οκ θα συννενοηθουμε με πμ!Δίπλα μού θα σε έχω ❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κρατάω πάντα το λόγο μου..
Κυρία κυρία να πω να πω;Έχω κάποια ιδέα...θα πεις και εσύ και θα την φροντίσουμε
Ναι, μύστη μου! Τώρα μπήκα στα στοριζ της και είδα ότι διασκέδασε σε πασίγνωστο κλαμπ στο Γκάζι!χθες το βράδυ διασκέδαζε σε Αθηναικό κλάμπ... οπότε μπορεί όντως να την είδε...
Θα σε βάλω upright doggγ πού σού αρέσει για αρχή..Είμαι έτοιμη να δεχτώ τος συνέπειες.....για πείτε μου τι θα μου κανετε ....
Λέγε... Δεν θέλω να είσαι καλόςΚυρία κυρία να πω να πω;
ΧΑΧΑΧ ....Θα σε βάλω upright doggγ πού σού αρέσει για αρχή..
εχω μεινει πολυ πισωΘα σε βάλω upright doggγ πού σού αρέσει για αρχή..
Εσυ καλά το ξεκίνησες.. θα ρθω και γώ από μπροστά για throatfuck και μπάτσες.. μετά έχει κι άλλοΛέγε... Δεν θέλω να είσαι καλός
Πίσω πρέπει να είσαι για να γαμας έτσι...εχω μεινει πολυ πισω
Αυτά που μού έκανες εσύ γιατί δεν τα λες...ΧΑΧΑΧ ....
Παιδια χθες ήμασταν με σοφία 3 ώρες αε ραντεβού και πάει ο άνθρωπος να μου χαϊδεψει τους γοφούς και πετάγεται Σοφι και λέει: βάρα το , το πουτανακι της αρέσει
σου εχω εμπιστοσυνη!εσυ θα λες κ εγω θα κανω!Πίσω πρέπει να είσαι για να γαμας έτσι...
Τι κάνουν τα αγόρια μού?❤ Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια εδώ...Η μεγάλη...
Υεσσσ μυ λοβε ❤σου εχω εμπιστοσυνη!εσυ θα λες κ εγω θα κανω!
ΧΑΧΑΧ ....
Παιδια χθες ήμασταν με σοφία 3 ώρες αε ραντεβού και πάει ο άνθρωπος να μου χαϊδεψει τους γοφούς και πετάγεται Σοφι και λέει: βάρα το , το πουτανακι της αρέσει
Δεν έχεις παράπονο. Για σένα φροντίζει. Ότι σ αρέσει...
Έχω κάποια ιδέα...θα πεις και εσύ και θα την φροντίσουμε
σου αρεσει οντως;ΧΑΧΑΧ ....
Κατι θα ξέρει πού του το είπε...χαχαχαΧΑΧΑΧ ....
Σε πολλές περιπτώσεις ναι....σου αρεσει οντως;