Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.671
Αυτό το μικρή μου άρεσε...Αλλά μού αρέσει το θέλω να σε πάρω πιο πολύ ❤πολυ θελω να σε παρω, μικρη
Αυτό το μικρή μου άρεσε...Αλλά μού αρέσει το θέλω να σε πάρω πιο πολύ ❤πολυ θελω να σε παρω, μικρη
Δεν έχω εμπειρία...αλλά θέλω να δω το δικό σου ανοιχτό...
Πάντως από αυτά που έχω δει φαίνεται καλοδουλεμένο...και πολύ όμορφο...Μιλά μου από την εμπειρία σού...Πώς σού φενεται??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό σού χαμογελάει...
χθες το βράδυ διασκέδαζε σε Αθηναικό κλάμπ... οπότε μπορεί όντως να την είδε...Τὴν Τέιλορ ἀποκλείεται νά τήν εἶδες: κάνει κρουαζιέρα στό Αἰγαῖο μέ πελάτη ἐδῶ καί μιά ἐβδομάδα. Σήμερα ἐπιστρέφει! Καί ἄν!
μικρούλα εισαι, μωρό, κοριτσάκιΑυτό το μικρή μου άρεσε...Αλλά μού αρέσει το θέλω να σε πάρω πιο πολύ ❤
Μού κάνει νάζια καμία φορά αλλά πού θα πάει..Πάντως από αυτά που έχω δει φαίνεται καλοδουλεμένο...και πολύ όμορφο...
ΡατσιστικόΑγαπούλες τι κάμετε?
Ζητείται Έλληνας να κάνουμε δυνατό hate fuck
Ήταν κάπως ειρωνικό αυτο που έγραψα στην συνέχεια όσων είχαν αναφερθεί στο νημα....Ρατσιστικό
Me too
Οχιιι καριολακι θα τιμωρηθείς..Αγάπες μου καλησπερα...
Λόγω πρπαωπικου κωλύματος σήμερα δεν μπορώ να δουλέψω, ακυρώθηκαν αρκετά ραντεβού που είχατε κλείσει μέρες πριν και ζητάω συγνώμη...το ελάχιστο που μπορώ να κάνω να μην χρεωσω κανένα έξτρα στο επόμενο μας ❤
Θα είμαι διαθέσιμη από αύριο μέχρι και Σάββατο από τις 16:00 .
Οχιιι καριολακι θα τιμωρηθείς..
Καλησπέρα πάθος Μας έλειψες…Αγάπες μου καλησπερα...
Λόγω πρπαωπικου κωλύματος σήμερα δεν μπορώ να δουλέψω, ακυρώθηκαν αρκετά ραντεβού που είχατε κλείσει μέρες πριν και ζητάω συγνώμη...το ελάχιστο που μπορώ να κάνω να μην χρεωσω κανένα έξτρα στο επόμενο μας ❤
Θα είμαι διαθέσιμη από αύριο μέχρι και Σάββατο από τις 16:00 .
τι θς της κανουμε;Οχιιι καριολακι θα τιμωρηθείς..
εχεις υποσχεθει να τον σφαλιαρισουμε παρεα αυτον τον κωλο!!Οχιιι καριολακι θα τιμωρηθείς..
Δίπλα μού θα σε έχω ❤Καλά τά λές! Μπορῶ νά παρακολουθήσω;
Κρατάω πάντα το λόγο μου..εχεις υποσχεθει να τον σφαλιαρισουμε παρεα αυτον τον κωλο!!
Είμαι έτοιμη να δεχτώ τις συνέπειες.....για πείτε μου τι θα μου κανετε ....Οχιιι καριολακι θα τιμωρηθείς..
Έχω κάποια ιδέα...θα πεις και εσύ και θα την φροντίσουμετι θς της κανουμε;
οκ θα συννενοηθουμε με πμ!Δίπλα μού θα σε έχω ❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κρατάω πάντα το λόγο μου..
Κυρία κυρία να πω να πω;Έχω κάποια ιδέα...θα πεις και εσύ και θα την φροντίσουμε
Ναι, μύστη μου! Τώρα μπήκα στα στοριζ της και είδα ότι διασκέδασε σε πασίγνωστο κλαμπ στο Γκάζι!χθες το βράδυ διασκέδαζε σε Αθηναικό κλάμπ... οπότε μπορεί όντως να την είδε...
Θα σε βάλω upright doggγ πού σού αρέσει για αρχή..Είμαι έτοιμη να δεχτώ τος συνέπειες.....για πείτε μου τι θα μου κανετε ....