petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.254
- Πόντοι
- 1.336
Σοφάκη τον παίρνεις καθόλου απο πίσω?Ήρεμα ρωτάω...Τι κάνουν τα αγόρια μού?❤ Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια εδώ...Η μεγάλη...
Σοφάκη τον παίρνεις καθόλου απο πίσω?Ήρεμα ρωτάω...Τι κάνουν τα αγόρια μού?❤ Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια εδώ...Η μεγάλη...
ποιος δεν ανοιγει; το μουνακι σου;Μα εκεί θέλω βοήθεια δεν ανοίγει...
Μιλά μου από την εμπειρία σού...Πώς σού φενεται??Σοφάκη τον παίρνεις καθόλου απο πίσω?Ήρεμα ρωτάω...
Αυτό σού χαμογελάει...ποιος δεν ανοιγει; το μουνακι σου;
δε διαβάζει και τις κριτικές...τζάμπα γράφω δηλαδή?? θέλει ξύλο ,μου φαίνεται ο συνάδελφος...Μιλά μου από την εμπειρία σού...Πώς σού φενεται??
Ε τότε να μείνω.. και αν έχεις τίποτα άλλο για σφράγισμα εδώ είμαστε.. εκτός αν είναι δόντιΜε το πού φεύγεις ... έκλεισε
και η κολοτρυπούλα ορεξατη δειχνει..Μιλά μου από την εμπειρία σού...Πώς σού φενεται??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό σού χαμογελάει...
Επικεντρώθηκε στο τριαντάφυλλο...δε διαβάζει και τις κριτικές...τζάμπα γράφω δηλαδή?? θέλει ξύλο ,μου φαίνεται ο συνάδελφος...
....ωνσγ!Καλησπέρα μωράκια καλό ΣΚ
Διαθέσιμη από 6:30
όλα στο Σοφάκι μας πάνω είναι ορεξάτα...μη με βάζετε να τα αναλύσω ...μεσημέρι έχουμε, ζέστη έχουμε...δεν κάνει να καυλώσω...και η κολοτρυπούλα ορεξατη δειχνει..
Επικεντρώθηκε στο τριαντάφυλλο...
Σαν εμένα ❤και η κολοτρυπούλα ορεξατη δειχνει..
Χαχαχαχαχαχαχα και τα Κωλο βίντεοΦταῖνε οἱ κωλοφωτογραφίες!
εσυ εισαι ολα, και τα δαχτυλακια σου και τα χειλια κι η γλωσσα και το μουνι και το κολαρακιΣαν εμένα ❤
Μας ανεβάζεις Σοφακι, έχουμε γυρίσει στα κωλογραφεια και δεν περνάει η ώραΣαν εμένα ❤
εχθες ηταν boob's day!Φταῖνε οἱ κωλοφωτογραφίες!
Αχ πως τα λες αχ πως με φτιάχνεις ❤εσυ εισαι ολα, και τα δαχτυλακια σου και τα χειλια κι η γλωσσα και το μουνι και το κολαρακι
Αύριο τι θέλουν τα αγόρια μουυυυυ????εχθες ηταν boob's day!
Δεν έχω εμπειρία...αλλά θέλω να δω το δικό σου ανοιχτό...Μιλά μου από την εμπειρία σού...Πώς σού φενεται??
Αυτό σού χαμογελάει...
Χτες πέτυχα 2 κορίτσια του γραφείου σε βόλτα γύρω από την περιοχή του κέντρου. Αναλυτικότερα:
Πρώτα, πέτυχα την Σάντρα με τον γκόμενο της, τον Νέκ Σινερ, έξω από το σταθμό στο Μοναστηράκι να προσηλυτίζουν μάλλον κάτι νεαρά κορίτσια προς την ακολασία.
Στη συνέχεια πέτυχα την Τέιλορ μαζί με άλλες 3 φίλες της να τσεκαρουν τα πανάκριβα και άχρηστα αντικείμενα στις βιτρίνες της οδού Ερμού. Όλες με μαλλί ράστα παρεπιπτόντως...
Τελικά, ενώ είχα σκοπό να παραγγείλω σύντομα cg αποφάσισα να καμακωσω και έπειτα από 3 επιτόπια καμάκια έπιασε το ένα τόπο και έμεινε το 200ρικο στην τσέπη (άσχετο, απλά το αναφέρω).
πολυ θελω να σε παρω, μικρηΑχ πως τα λες αχ πως με φτιάχνεις ❤
Αύριο τι θέλουν τα αγόρια μουυυυυ????