Kikko
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.894
- Πόντοι
- 1.071
Χωστα τής ΣοφίαΟχιιι καριολακι θα τιμωρηθείς..
Χωστα τής ΣοφίαΟχιιι καριολακι θα τιμωρηθείς..
καυλα!!Σε πολλές περιπτώσεις ναι....
Καλά σε έχω κόψει πως είσαι για πουτσοσκάμπηλα, χαστούκια και αγριάδες.Σε πολλές περιπτώσεις ναι....
Τα νάζια είναι τα καλύτερα...είναι ωραίο να μην έχουμε δεδομένα κάποια πράγματα στη ζωή...Μού κάνει νάζια καμία φορά αλλά πού θα πάει..
Με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένος...Κάθε μέρα ίδια γκρίνιαΟι ιδιες και οι ιδιες μαλακιες εδω μεσα. Αντε να μπει κανα καινουριο κοριτσι να ξεσκουριασει λιγακι το νημα. Τειλορ γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα.
Ούτε να φάμε δεν μπορούμε με την ησυχία μας πια , ούτε να γαμησουμεΧτες πέτυχα 2 κορίτσια του γραφείου σε βόλτα γύρω από την περιοχή του κέντρου. Αναλυτικότερα:
Πρώτα, πέτυχα την Σάντρα με τον γκόμενο της, τον Νέκ Σινερ, έξω από το σταθμό στο Μοναστηράκι να προσηλυτίζουν μάλλον κάτι νεαρά κορίτσια προς την ακολασία.
Στη συνέχεια πέτυχα την Τέιλορ μαζί με άλλες 3 φίλες της να τσεκαρουν τα πανάκριβα και άχρηστα αντικείμενα στις βιτρίνες της οδού Ερμού. Όλες με μαλλί ράστα παρεπιπτόντως...
Τελικά, ενώ είχα σκοπό να παραγγείλω σύντομα cg αποφάσισα να καμακωσω και έπειτα από 3 επιτόπια καμάκια έπιασε το ένα τόπο και έμεινε το 200ρικο στην τσέπη (άσχετο, απλά το αναφέρω).
Υπέροχο θέαμα!!!Τι κάνουν τα αγόρια μού?❤ Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια εδώ...Η μεγάλη...
Ετσι ειμ'εγω γκρινιαρης,παν αυτα που ξερατε. Εχω περιοδο αυτο τον καιρο.Με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένος...Κάθε μέρα ίδια γκρίνια
Παρντον... καταλαβαίνωΕτσι ειμ'εγω γκρινιαρης,παν αυτα που ξερατε. Εχω περιοδο αυτο τον καιρο.
Τι κάνουν τα αγόρια μού?❤ Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια εδώ...Η μεγάλη...
Α μπραβοΠαρντον... καταλαβαίνω
Καλή εβδομάδα sexyΣας είπα Καλή εβδομάδα σήμερα?? Η θα φάω τιμωρία??
Θέλω να μπω και να μείνω όλη νύχτα εκεί μέσαΤι κάνουν τα αγόρια μού?❤ Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια εδώ...Η μεγάλη...
Τι γαμησι που θες καυλιαρα!!Τι κάνουν τα αγόρια μού?❤ Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια εδώ...Η μεγάλη...
Πού ? ??Καλή εβδομάδα sexy
Θέλω να μπω και να μείνω όλη νύχτα εκεί μέσα
Περαστικά σου όμορφηΑγάπες μου καλησπερα...
Λόγω πρπαωπικου κωλύματος σήμερα δεν μπορώ να δουλέψω, ακυρώθηκαν αρκετά ραντεβού που είχατε κλείσει μέρες πριν και ζητάω συγνώμη...το ελάχιστο που μπορώ να κάνω να μην χρεωσω κανένα έξτρα στο επόμενο μας ❤
Θα είμαι διαθέσιμη από αύριο μέχρι και Σάββατο από τις 16:00 .
oxi ρε πουστη μου...Τι κάνουν τα αγόρια μού?❤ Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια εδώ...Η μεγάλη...
Ούτε καν...Τὴν Τέιλορ ἀποκλείεται νά τήν εἶδες: κάνει κρουαζιέρα στό Αἰγαῖο μέ πελάτη ἐδῶ καί μιά ἐβδομάδα. Σήμερα ἐπιστρέφει! Καί ἄν!