magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 50.219
Τι σχέση έχουν τα νέα duo με το παλιό το παραδοσιακό που εξαφανιζόντουσαν οι μεγαλύτεροι δονητές σε όλες τις τρύπες?Σοφια και Αριανα? Δε νομιζω,Σαντρα και Αριανα η Taylor και Αριανα ναι.
Ε παλια ηταν παλια,τωρα δε γουσταρονται. Θελει η καθεμια τη γκομενα της,τι να κανουμε.Τι σχέση έχουν τα νέα duo με το παλιό το παραδοσιακό που εξαφανιζόντουσαν οι μεγαλύτεροι δονητές σε όλες τις τρύπες?
το θέμαΑμα δουμε καμια του μαγου εξω στο δρομο τη χαιρεταμε? Εγω ουτε πρόκειται.
Και οχι απλα χαιρετουρα και μαλακιες. Να ερθει να σε φιλησει στο μαγουλο,τι μου κανεις πως εισαι,α ωραια η κοπελα σου και τετοια...το θέμα
είναι μη σε χαιρετήσει εκείνη πρώτη.. και είσαι με την κοπέλα σου..
Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα, ίσα ίσα τους λέω αν με δούνε εννοείται να με χαιρετήσουν .. είμαι ξεκάθαρη έτσι κι αλλιώς στο τι κάνω και έχει τύχει και στο μαγαζί που δουλεύω να συναντήσω πολλούς και να με χαιρετήσουν και να πιάσουμε την κουβέντα .. σιγά άνθρωποι είμαστε το θέμα είναι εμείς μην χαιρετήσουμε ..το θέμα
είναι μη σε χαιρετήσει εκείνη πρώτη.. και είσαι με την κοπέλα σου..
κοιτα αμα σε δω καμια μερα και ερθω και σου πω οτι ειμαι ο chris drs απ'το μπουρδελα,να παιξουμε τιποτα σφαλιαρες στη μεση του δρομου,οχι τιποτα αλλο φοβαμαι μη με νικησεις κιολας.Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα, ίσα ίσα τους λέω αν με δούνε εννοείται να με χαιρετήσουν .. είμαι ξεκάθαρη έτσι κι αλλιώς στο τι κάνω και έχει τύχει και στο μαγαζί που δουλεύω να συναντήσω πολλούς και να με χαιρετήσουν και να πιάσουμε την κουβέντα .. σιγά άνθρωποι είμαστε το θέμα είναι εμείς μην χαιρετήσουμε ..
Λογικά θα τις φας γιατί έχει αυτοχαρακτηριστεί σαν τσιουάουα.κοιτα αμα σε δω καμια μερα και ερθω και σου πω οτι ειμαι ο chris drs απ'το μπουρδελα,να παιξουμε τιποτα σφαλιαρες στη μεση του δρομου,οχι τιποτα αλλο φοβαμαι μη με νικησεις κιολας.
αχαχαχαχαχα.....κοιτα αμα σε δω καμια μερα και ερθω και σου πω οτι ειμαι ο chris drs απ'το μπουρδελα,να παιξουμε τιποτα σφαλιαρες στη μεση του δρομου,οχι τιποτα αλλο φοβαμαι μη με νικησεις κιολας.
Λογικά θα τις φας γιατί έχει αυτοχαρακτηριστεί σαν τσιουάουα.
"Συνήθως, αψηφά το μικρό του μέγεθος και συμπεριφέρεται σαν μεγαλόσωμος σκύλος. Δεν θα διστάσει να εμπλακεί σε καυγά ακόμα και με μεγαλύτερο σκύλο".
οταν ενας ανθρωπος ξερει απο χιουμορ και γνησιο χαβαλε,φαινεται! ευγε james you are a man of tasteαχαχαχαχαχα.....
Κορίτσια....σε όλες αναφέρομαι @Sofia_Magic @Γιολάντα Magic @Sandra Magic @ariana.magic @όλεςΟιΥπόλοιπεςΜεΤιςΟποίεςΔενΜιλαω ....
Πρέπει να παραδεχτείτε ότι ορισμένοι εδώ μέσα είναι απίστευτα ευρηματικοί, με εξαιρετικό χιούμορ και καλή παρέα! Εγώ εχω χρόνια να περάσω τόσο καλά ιντερνετικά (όταν δεν τσακώνεστε), από τα πρώτα χρόνια του ΦΒ, όταν οι μισές ήσασταν αγέννητες κ οι άλλες μισές νιάνιαρα!
U2 μα φρεντ!!οταν ενας ανθρωπος ξερει απο χιουμορ και γνησιο χαβαλε,φαινεται! ευγε james you are a man of taste
Χαχα αν και δεν σηκώνουμε χέρι πόσο μάλλον σε γυναίκα.κοιτα αμα σε δω καμια μερα και ερθω και σου πω οτι ειμαι ο chris drs απ'το μπουρδελα,να παιξουμε τιποτα σφαλιαρες στη μεση του δρομου,οχι τιποτα αλλο φοβαμαι μη με νικησεις κιολας.
U2 μα φρεντ!!
εγινε λευκε ιπποτη,μονο που κανουμε πλακα εδω περαΧαχα αν και δεν σηκώνουμε χέρι πόσο μάλλον σε γυναίκα.
Εμένα πάντως η 33χρονη φίλη μου η Χ, μου έχει ξεκαθαρίσει πως αν δεν τις ρίχνω σφαλιάρες όταν μου κάνει στοματικό, καλύτερα να φορέσω καμιά φούστα και να βρει άλλον να την βάζει στην θέση τηςΧαχα αν και δεν σηκώνουμε χέρι πόσο μάλλον σε γυναίκα.
Ευχαριστώ!!! Δεν είμαι λευκός ιππότης λόγω φιλοσοφίας!εγινε λευκε ιπποτη,μονο που κανουμε πλακα εδω περα
γενικως αστειευομαι και εχω ενα παρεϊστικο υφος πειραγματος αν θες να το θεσουμε ετσι,οποτε μην παιρνεις κατι απο αυτα που σου λεω σοβαρα. εδω μπαινουμε για να χαλαρωσουμε αλλωστε.Ευχαριστώ!!! Δεν είμαι λευκός ιππότης λόγω φιλοσοφίας!
Πλάκα πλάκα με αυτή τη σχέση που έχουμε εμείς οι δυο πρέπει να το καθιερώσουμε 2 φορές την εβδομάδα αυτό για να ξεσπάμε και να κοιμόμαστε ήρεμοι το βράδυ, και μετά θα τα λέμε κανονικά όπως πάντακοιτα αμα σε δω καμια μερα και ερθω και σου πω οτι ειμαι ο chris drs απ'το μπουρδελα,να παιξουμε τιποτα σφαλιαρες στη μεση του δρομου,οχι τιποτα αλλο φοβαμαι μη με νικησεις κιολας.