αν μ αγαπουσες δε θα ρισκαρες την υγεια μουΑγαπημένε ❤
Σερνονται κι εμφραγματα να ξες
αν μ αγαπουσες δε θα ρισκαρες την υγεια μουΑγαπημένε ❤
Με.εχεις καταλάβει εσυ....για σένα θα κάνω εξαίρεση και θα δουλέψω μετά τις 12...Τέτοια λέγε. Και όταν σε αρπάξω απ το μαλλί θα σε φωνάζουμε Γιρλάντα μετά.
Θα σού δώσω το φιλί της ζωής...αν μ αγαπουσες δε θα ρισκαρες την υγεια μου
Σερνονται κι εμφραγματα να ξες
Λίγο υπομουνί και όλα θα γίνουν.Με.εχεις καταλάβει εσυ....για σένα θα κάνω εξαίρεση και θα δουλέψω μετά τις 12...
Δεν έχω υπομονή σε θέλω άμεσα να μου τραβήξεις το μαλλάκι....Λίγο υπομουνί και όλα θα γίνουν.
αμα ξερεις το σπορ!!You want bam ba?
πουουουου?Θα σού δώσω το φιλί της ζωής...
Α να χαθείτε μεσημεριατικα... Είμαστε και κάποιας ηλικίας. Δεν μας σκέφτεστε καθόλου???You want bam ba?
Καυλαντιζουμε.....αφορολόγητα....Εεεεεπ! Σας έπιασα! Τίιιιι κάνετε εδώ?
Εκεί πού καίγεσαι πολύ...Θέλω να νιώθεις το φιλί....πουουουου?
Παραιτούμαι και έρχομαι να γυρίσουμε dvd με extras.Δεν έχω υπομονή σε θέλω άμεσα να μου τραβήξεις το μαλλάκι....
Είναι πρίν τον φάμε....Γεια σου αγάπη μου ❤@Sofia_Magic @Γιολάντα Magic καθε μεσημέρι ξεσαλώνετε ε? ο έμαθα το ωράριο σας πια!!
Καλησπέρα καύλες!
ναι , μη φτασεις πατουσες ομως(πιο χαμηλα,πιο χαμηλα)Εκεί πού καίγεσαι πολύ...Θέλω να νιώθεις το φιλί....
Και εγώ γαργαλιεμαι... Η γλώσσα μου θα περνάει όλο το σώμα...ναι , μη φτασεις πατουσες ομως(πιο χαμηλα,πιο χαμηλα)
γιατι γαργαλιεμαι
ενταξει τοτεΚαι εγώ γαργαλιεμαι... Η γλώσσα μου θα περνάει όλο το σώμα...
Θέλω να μού λες πάντα ναι...με φτιάχνει...ενταξει τοτε
Αντε.... μ εριξες
Μην ξεφευγεις......Εχει και το οχι τη γλυκα τουΘέλω να μού λες πάντα ναι...με φτιάχνει...