Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.653
Γι'αυτό είμαστε τα μαγικά κορίτσια...παντα εχει ενδιαφερον αυτο το νημα
Γι'αυτό είμαστε τα μαγικά κορίτσια...παντα εχει ενδιαφερον αυτο το νημα
Ναι γιατί ξέρουμε ότι δεν σου αρέσειΕμενα πολλές φορές πάνε να μου το βάλουνε και λέω * αχ μη Όχι δεν θέλω *....
εισαστε και παντα ομορφαιτετε το νημα με την παρουσια σας αγαπημενη μου!Γι'αυτό είμαστε τα μαγικά κορίτσια...
Ώχ! Τί εννοείς μαγικά κορίτσια?Γι'αυτό είμαστε τα μαγικά κορίτσια...
Νο no noΝαι γιατί ξέρουμε ότι δεν σου αρέσει
Χαχαχαχαχαχαχα κάνουμε voodooΏχ! Τί εννοείς μαγικά κορίτσια?
Ποιος είπε ότι είμαι από Αλβανία; Πεθαίνω τωρααΤην @taylor.magic την έχω συναντήσει 3-4 φορές. Στα αρχιδια μου από που είναι. Είναι τοπ σε αυτό που κανει και φοβερό παιδί.
Βέβαια, επειδή εγώ έχω μια αδυναμία στις Αλβανίδες αν όντως είναι, τότε θέλω να κάνω μια επαναληπτική μαζί της υπο τις νεες συνθήκες που έχουν προκύψει!
Υ.Γ: Να ξέρετε πάντως ότι υπάρχουμε και εμείς που αν γράφατε στην καταγωγή Αλβανία, θα σας διαλέγαμε με την μια. Και κατάγομαι Ελλάδα να σας προλάβω..
Το voodoo είναι βαρετό. Δεν μου λές, κάνετε και αυτό το κόλπο με τα μάτια που φεγγίζουν?Χαχαχαχαχαχαχα κάνουμε voodoo
Γιατι το ξανανοιγεις το θεμα?Ποιος είπε ότι είμαι από Αλβανία; Πεθαίνω τωραα
Καλησπέρα μωράκια έλειπα κάποιες μέρες και δεν είχα μπει καθόλου.
Ελπίζω να είστε όλοι καλά..
σήμερα είμαι διαθέσιμη από τις 17:00!
Φιλάκια πολλά και να έχετε μια όμορφη μέρα
Το αγαπημένο της @Γιολάντα Magic ..Το voodoo είναι βαρετό. Δεν μου λές, κάνετε και αυτό το κόλπο με τα μάτια που φεγγίζουν?
ουτε ενα κωλο δεν εβαλε!ετσι για το καλωσορισμαΧαιρόμαστε ποὺ θυμήθηκες τὴν ὕπαρξή μας!
Σωστά..Γιατι το ξανανοιγεις το θεμα?
Δεν καταλαβαινεις? Απλα το νημα γαμηθηκε επειδη καποιοι λογικα δεν ειχαν τι να κανουν και σχολιαστηκε οτι ηταν να σχολιαστει ... Απλα για καποιον λογο ο κληρος επεσε σε εσενα (στο να γραφτουν οι αναλογες σοφες κουβεντες)
Κωλο _λάτρεις αγάπη μου?ουτε ενα κωλο δεν εβαλε!ετσι για το καλωσορισμα
ναι!!και τωρα τελευταια εχω γινει κ βυζολαγνος!ξερεις εσυ!Κωλο _λάτρεις αγάπη μου?
Τί εννοείς? Μεταμορφώνει τους πελάτες σε ιπτάμενα αγριογούρουνα?Το αγαπημένο της @Γιολάντα Magic ..