Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.269
- Πόντοι
- 46.423
Αντίο λεφτά μας
Οδηγίες προς υποψήφιους...Θα την πιάσεις από τα μαλλιά..θα της γα@@@ σκληρά και θα σε λατρέψει... Τώρα αν το έχεις με το upright doggy ακόμα καλύτερα...
Μια από τα ίδιαΣτὴ δική μου περίπτωση τό βίντεο ΔΕ δουλεύει ΚΑΘΟΛΟΥ!!
Μωρέ Όχι γλυκουλη ❤Μπα, έχει τσαντιστεί μαζί μου, από προχθές...
ενα κωλο βιντεο ειναι!!Στὴ δική μου περίπτωση τό βίντεο ΔΕ δουλεύει ΚΑΘΟΛΟΥ!!
Δεν γίνεται να μην μπω στο νήμα μια μέρα και να μην γκουγκλάρω έναν όρο που θα πείτε, εγκυκλοπαίδεια είστε...Θα την πιάσεις από τα μαλλιά..θα της γα@@@ σκληρά και θα σε λατρέψει... Τώρα αν το έχεις με το upright doggy ακόμα καλύτερα...
Με ολο τον σεβασμο τα μπε3δευεις τα πραγματα.. Εαν δεν κανει το προγραμμα που αναγραφεται η οποιαδηποτε κοπελα τοτε καντην βουκινο και προστατεψε οποιον σκεφτεται να την παρειΦίλε μιλάς πολύ σωστά και το ασπάζομαι. Εγώ μπήκα εδώ μέσα και έκανα το σχόλιο για παραπληνιτικη διαφήμιση του γραφείου και όχι για κάτι άλλο γιατί τσπ μας έχουν πριξει τ αρχιδια με αυτές τις διαφημίσεις ότι είναι από την ισπανια και τελικά είναι ρουμανα οτι είναι απο ιταλια και όμως ειναι από τα σκοπια ότι δίνει φιλιά με γλώσσα και όμως όταν έρθει ουδέν φιλί, ότι ρουφάει @@ κι όμως στρίβει το κεφάλι της αλλού μόλις έρθει αντιμέτωπη με αυτά. Ελπίζω να καταλάβατε το πνεύμα μου
Με ολο τον σεβασμο τα μπε3δευεις τα πραγματα.. Εαν δεν κανει το προγραμμα που αναγραφεται η οποιαδηποτε κοπελα τοτε καντην βουκινο και προστατεψε οποιον σκεφτεται να την παρει
Η εθνικοτητα τι σχεση εχει? Αυτο δεν μπορω να καταλαβω.. Για παραδειγμα διαλεγω μια κοπελα η οποια μου αρεσει εμφανησιακα και στο σρξ περναω καλα μαζι της.. Εφοσον περασω καλα μαζι της τι με νοιαζει εμενα: απο που ειναι, αν εχει οικογενεια και παιδια, αν ειναι ξαθια-μελαχρινη-κοκκινομαλα, αν ειναι ψιλη η κοντη κλπ κλπ.. εφοσον στο σεξ (ο οποιος ειναι και ο βασικος και κυριως λογος που επιλεγουμε τουλαχιστον οι περισσοτεροι φανταζομαι) ποιος χεστηκε για τα υπολοιπα?
Το βασικο ειναι ενα call girl να ειναι καλο στην δουλεια του.. ολα τα αλλα ειναι απλα για να γινεται κουβεντα
Φιλικα το λεω παντα
Μαλάκα μου δεν πα να είσαι και από την Ουγκάντα???Με τέτοιο πάτο who cares....Ποιος είπε ότι είμαι από Αλβανία; Πεθαίνω τωραα
Στὴ δική μου περίπτωση τό βίντεο ΔΕ δουλεύει ΚΑΘΟΛΟΥ!!
το κάνεις για να ξαναβάλω το τραγουδάκι?Νο no no
Hahaha true αλλα από Αλβανία σίγουρα όχιΜαλάκα μου δεν πα να είσαι και από την Ουγκάντα???Με τέτοιο πάτο who cares....
Η κουμπάρα κάθαρμα?? Καλά...το κάνεις για να ξαναβάλω το τραγουδάκι?
Ε κάθαρμα?